Много се надявам да ми дадете някакъв съвет , в безизходица съм!
Аз съм момиче на 12 и има едно момче от класа ми по което мнооого си падам още от 5 клас. Но той беше от януари до сега гадже с едно момиче , което ми е враг номер 1. Беше ми суууупер кофти но сега скъсаха и съм много щастлива , понеже може би имам шансове с него. Проблема е , че досега харесвах само него от класа (никой друг) но сега се появиха и други. Най- добрият приятел на момчето което харесвам, харесва Мен и ми го призна. Напоследък с него много се сближихме. Шегувахме се , вървяхме заедно , даже се държахме за ръце (не сме гаджета) След като момчето скъса с момичето забелязах че когато съм с приятеля му той ни гледа някак си обидено и мрачно. Да беше само това проблема! Има и още! Моята най - добра приятелка си пада по едно момче от 1 клас. Аз успях да ги съдружа и издържаха 5 месеца. Но сега момчето с което тя беше , ме харесва. Не знам какво да направя , че тя да не ми се обиди , пък и него да го разкарам по - безболезнено.
Ако не сте разбрали много много - има 3 момчета които ме харесват. Аз харесвам само 1 от тях а другите са ми БФФ и искам да им кажа по някакъв начин че просто няма да стане , но да си останем БФФ.
Ох, дано да разбрахте, моля помогнете ми , спешно е!