.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Истинско приятелство!

http://vbox7.com/play:fd32255a

не знам,но аз това бих нарекла приятел...а такива хора няма
    Има само използвачи,нещастници
    Беше ми най-скъпото а сега ме предаде по най долния и жесток начин.
    Нямам думи.
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    разчувства ме..много хубаво клипче..

Ох, още първият път като видях това клипче се разревах.
    За мое огромно съжаление наистина има само използвачи на този свят. "Най-добра ми приятелка" наскоро постъпи по жесток начин с мен, без да й пука. Явно само животните могат да са добросърдечни.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Хубаво е, че си го осъзнала. По-добре късно или никога.

П.С - Ако това си ти на снимката, имам същата блузка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Клипчето е...велико. А какво е истинско приятелство- не знам.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Клипчето е...велико. А какво е истинско приятелство- не знам.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мацко много е яко клипчето.. А за приятелството - истински приятели няма!.. Момчето което смятах за брат ми разби носа миналия месец.. какво да говорим.. ?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на diksi
    Няма истинско приятелство и за това сме винови самите ние.

"Кой ражда болката? -
    и защо така сме влюбени в нея?!

Ти, който като млад си свиркаш пред страха
    Ти, който като огън връхлиташ ледената смърт
    за да спасиш едно единствено сърце

Кой ражда болката? Ужасната, позорна, грозна болка
    Кой ражда болката и защо така от нея се боим?!

Ти, който като влюбен мамиш своето момиче
    Ти, който като стар отстъпваш със усмивка и поклон
    за да спасиш натрупаната слава.

Неповторимата, безсмъртна, измислена и земна болка,
    не я ли раждаме самите ние?!"

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от LetItRock
    "Най-добра ми приятелка" наскоро постъпи по жесток начин с мен, без да й пука.
    И при мене не така
    Цитирай Първоначално написано от LetItRock
    Явно само животните могат да са добросърдечни.
    Съгласна.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Аз пък имам прекрасни приятели, знам че никога няма да ме предадът. Ясно ми е, че все някога ще се разделим, защото всеки има различни интереси, но винаги ще ги помня!
    Вафла..

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Ясно ми е, че все някога ще се разделим, защото всеки има различни интереси, но винаги ще ги помня!
    Е да,тва е якото - хубавите спомени които ще останат.Може да сте се разделили гадно,но и хубавите мигове ще останат
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ще повторя един мой коментар на това видео:

"Кхъм, не че искам да ви развалям рев-феста, но ако забелязахте, умрялото коте е женско, а другото е мъжко, а обикновено мъжките мачкат с лапи и хапят за врата, когато са разгонени."
    Котаракът даже не знае, че котката е умряла.

В природата приятелство няма - всичко е една симбиоза, така е в стадата, в прайдовете, в глутниците. Всеки един "приятелски кръг" или просто група от хора/животни е създадена заради взаимен интерес и ползата, която ще извлекат. Затова съм склонна да вярвам, че и при хората е така - колкото и да сме по-умни, все пак сме си просто животни.

Град
    Русе
    И какво? Понеже вас са ви заебали веднъж, два, три пъти, и вече край, няма никакви истински приятели! Че то ако беше толкова лесно да намериш точния човек от раз..
    Нали сам трябва да си го постигнеш, като се бориш и това е толкова продължително време..
    Замислете се, че често проблема е и във вас, правете компромиси.. Иначе не става.
    И аз съм против големите групички, компании или каквото и да е. Няма как и да си най-добър приятел с повече от един човек. Така излиза, че вие винаги си пазите резерви, ако случайно този един, дето се предполага да е истинския ви предаде. Така се губи и доверието.

Аз пък лично имам най-добра приятелка, другите са като познати, само забавление..
    Имаме различия в характерите, но доверието го има напълно, а тези различия се изглаждат като се съобразяваме една с друга, компромисите.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    И какво? Понеже вас са ви заебали веднъж, два, три пъти, и вече край, няма никакви истински приятели! Че то ако беше толкова лесно да намериш точния човек от раз..
    Нали сам трябва да си го постигнеш, като се бориш и това е толкова продължително време..
    Замислете се, че често проблема е и във вас, правете компромиси.. Иначе не става.
    И аз съм против големите групички, компании или каквото и да е. Няма как и да си най-добър приятел с повече от един човек. Така излиза, че вие винаги си пазите резерви, ако случайно този един, дето се предполага да е истинския ви предаде. Така се губи и доверието.

Аз пък лично имам най-добра приятелка, другите са като познати, само забавление..
    Имаме различия в характерите, но доверието го има напълно, а тези различия се изглаждат като се съобразяваме една с друга, компромисите.

Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм... аз за цялото това време съм си изградил едно силно приятелство, но имам добра приятелка също... а човека, на който дължа много неща, винаги ше ми е приятел, защото няма да ми прави гадно... сигурен съм! А и аз на него не мога да направя гадно... просто не мога, а и не искам! Даже след година на 1 място ше живеем, ако ме приемат в ТУ-София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си