.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Бръснене

Бръснене

Здравейте На 15 съм . Момче.
    Имам мустак ! Голям ! Не го искам, казах на баща ми и той каза че мога още малко с него ... (неговото малко е МНОГО!)
    Досега не съм се бръснал. Прочетох много в форума по тази тема /как да се бръснем и т.н./ В училище ми се подиграват за него ;(
    Най големия проблем е че ме е срам да питам пак баща ми, понеже първия път ме отряза тотално !
    Чудя се ако се обръсна тайно как ще реагира ...
    Моля Ви помогнете ...

П.С.: Извинявам се ако има правописни грешки

Еми като не го харесваш , избръсни се. Баща ти нищо не може да направи по въпроса. За какво иска да ти стои ?

Попринцип той си ходи с брада (поне да я поддържаше ...). Той казва че ще трябвало да се бръсна често и косъма щял да стане твърд. Мислех да му кажа че това не ми е проблем но той умее да разубеждава ... ;(

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Е то е очевидно, че ще стане по-твърд косъмът, въпросът е, че не щеш косми, така че се бръсни. На баща ти не му е работа дали ти ще ходиш брадат или не.

Това , че той ходи с брада, не значи че и ти трябва. Кажи му , че не се харесваш така и че ЩЕ се обръснеш. Колкото до това , че косъмът ще стане твърд - това все пак е брада / мустак Колко мъже по света се бръснат все пак!? А и вече има толкова гелове и прочие , които правят кожата по-мека.

Град
    Philippines
    ако нещеш да се бръснеш има лентички с които може да се маха мустака. Лентичките се продават в аптеките и струват от 0.60 до 1.20 ..

ако не си купи един бръснач и пяна и ти си човека :]
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Ти луд ли си е !? щом на теб не ти харесва,махай го и толкова,не на бащати му е ебават нали !?
    Като не се харесваш така,махай го !
    За мен,дори и родителите не могат да казват какво да правим със себе си и как да ходим и т.н.
    няма да ходиш като някой прошлек...я,стегни малко.

Повече от фен
    С Veet и си като нов

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    махай го.. ако и аз те видя ще ти се подигравам.. ааа хD
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

няма нищо трудно

отиваш в магазина и си купуваш най-обикновенна самобръсначка с 2 ножчета за левче примерно.

-Отиваш в банята.
    -Измиваш си лицето/мустака с топла/гореща вода, за да ти се отворят порите.
    -Слагаш си пяна/гел или сапун(в най-лошия случай).
    -Бръснеш с бръснача без да натискаш много много. Действай бавно и след всяко движение измивай бръсначката.
    -Гледай да не повтаряш на едно място по много пъти.
    -Когато приключиш се измиваш със студена вода и слагаш афтършейв/одеколон, за да не се изприщиш.

На 15 си, време да е излезеш малко от сянката на баща си.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Защо изобщо ти трябва мнението на баща ти за това?

Остави, че е супер грозно острани, но и ти самия не го искаш тоя мустак, КОЙ ЧАКАШ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си