Сигурно темата се повтаря(за което съжелявам), но колко струва аборт на малолетна ? Че в мн филм се забърках и ся ми се ебава майката...
А може ли на нея да не и идва от притеснение и семейни проблеми ?
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
За пълнолетна незнам, обаче леля ми като ходи да си прави мисля, че и беше излезнало около 200 300 лева там някъде.
Хора много , Човеци малко !
Ме ако скоро й е дошъл мензисът , той не е точен като швейцарски часовник .А ако не е от скоро , почти 79% сигурна съм,че е бременна.Ама все пак , аз не съм гинеколог
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Един аборт струва от 150 до 250 лв., ако го направите на частно. В държавна болница, с направление, може да излезе и по-малко.
НО... никой няма да направи аборт на малолетна, без съгласието на родителите й.
И да, може да й закъснява от стрес. Може да й закъснява дори защото си внушава, че е бременна. По-добре купете един тест и чак тогава мислете за аборт.
И следващия път, не забравяйте да ползвате презервативи или хапчета за спешна контрацепция, ако се съмнявате, че сте направили беля.
Просто си дайте сметка кое е по-важно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мале "ултрас" толкова си се наебал![]()
и да, може да показкъснее от стрес и некви такива ама не кой знае колко. да види от колко време не ѝ идва и дали има симптоми които да са се проявили до този момент от евентуална бременност.
и все пак-"играч"такива сте лапета па се правите на голямата работа, не е хубаво бе деца, поне не се еби с МАЛОлетни като не можеш още да си позволиш да се "вкарваш във филми"! ще устискаш една две годинки
200 лв може би.. 250![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ако е със съгласието на родител е безплатно за непалнолетните
1 Като не сте сигурни от какво й закъснява къде сте тръгнали аборт да обмисляте?
2 Нaправете тест за бременност!
3 Може да й закъснява от много неща:стрес, напрежение и т.н.
4 Хем сте необразовани на тема секс, хем сте тръгнали да се е*ете!
5 Следващия път с презерватив за по сигурно!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Сашо, престани да отговаряш в темите преди мен и да ми взимаш думите от клавиатурата!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
е без коментар просто!Щом вече и думите от клавиатурите почнах да крада много тежко стана положението!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ти пък...толк'ва старомодно държаниеПървоначално написано от fear4o
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
1. Тест
2. Гинеколог
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...