- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствието и Активността на момичето
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години и имам два въпроса към вас. Правила съм секс 3-4 пъти вече, но все още не изпитвам удоволствие при самия акт. В началото малко ме наболява но след това отминава. Въпросът ми е дали е защото все още влагалището ми не се е разширило достатъчно и след известно време ще започна да изпитвам удоволствие? ПП: Партньорът ми е опитен и мн нежен.
Вторият ми въпрос е относно активността на момичето. По какви начини (освен когато тя е отгоре) може да бъде по активно по време на самия акт? Благодаря за вниманието.
Приятеля ти не става ,това че е нае//ал 2--3 не го прави опитен![]()
Първоначално написано от loko1
много тъпо изказване. нормално е да не изпитва все още кой знае какво удоволствие все пак е правила секс 3-4 пъти ти какво очакваш.
Опитай поза, при която той е седнал на легло (може и диван..) а ти да седнеш върху него..неговите движения ще са по-ограничени от твоите и ти ще со по-активната.
Невъзможно е да обичаш и да бъдеш разумен !
То май ти и толкова не си като гледамПървоначално написано от loko1
![]()
Благодаря.
Значи да не се притеснявам и е нормално за първите пъти при момичетата?
Нормално е да.Аз също бях така или усещах леко удоволствие или нищо.След известно време всичко ще е ОК![]()
Нормално е да те наболява и да не изпитваш кой знае какво удоволствие. Този период ще мине, но просто трябва време. Пробвай пози, в които си с по-раздалечени крака. Така ставаш по-широка. Избягвай като за начало кучешката и с вдигнати крака. А иначе можеш да се движиш в такт с неговите движения, дори когато си отдолу. И за двамата ще е много хубаво. А иначе по-активна ще си в позите, в които си отгоре. Но това далеч не е задължително. Дори и да си по притисната от тялото м, пак може да се движиш и да засилиш удоволствието.
знам че хоризонталното проникване носи най-голямо удоволствие
седни на стол а той пред те да коленичи,да сте на почти едно ниво
успех!![]()
1. Ще отмине тази болка, първите няколкопъти е нормално да наболява...ии не му позволявай да прониква в теб преди да си достатъчно влажна!
2. активността не се изразява само в това да си отгоре и ти да правиш всичко...силното пъшкане, мръсните думички, ласките..дори като се превиваш от кеф..пак е активност, просто това е незамениема гледка за партньора ти![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Оо да определено ..Първоначално написано от BigFakeSmile
Иначе спокойно и аз бях така при първите пъти, дори не изпитвах никакво удоволствие казвах си "тц кво толкоз го хвалят този секс нищо особено не е" нооо след времее .. Друго си казвах
При всички е така споко :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!