- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Опит за СВЕТОВЕН РЕКОРД за масова ВОДНА ВОЙНА
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Тааа.. ето я пак тази тема..
На 5 ЮНИ 2010 г. ще се направи опит за световен рекорд за масова война с водни пистолети и всякакви други водни оръжия Smile Сегашният рекорд е с 2700 души. Мястото на провеждането е пред НДК в София при фонтаните. Срещата е в 15:30, началото е в 16h и ще продължи до 18h.
Желаещите да си носят всичко, което побира вода.. балони, пушки,кофи...кой квото намери.
Събитието може да се проведе и в други градове. Във Facebook има малко повече информация за това.
http://www.facebook.com/event.php?eid=124763757540676
Ще се видим там <3 :P
Mistakes are proof that you are trying.

ДААА,на 5 юни ще се получи една наистина зрелищна война !
Също така и на 1 ЮНИ ще се състои и флашмоб"Игра с водни пистолети на деня на детето":
http://www.facebook.com/event.php?eid=105404942826275
В19:15 пред билетния център на НДК .
Защо не си направите поход до Варна после да участвам и аз
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

разхищение.
Пак ли ти, с твоите флаш мобове?Първоначално написано от Nikneg
Бягахте ли в мола?
доколкото знам флеш моб не е игра с водни пистолети, а изсипване на много хора на едно място за 5 минути и после всички си тръгват по пътя, все 1 нищо не са правили, чел съм за такива масови изсипвания на хора.Първоначално написано от Nikneg
пример - в библиотека пристигат 500 човека и питат за една и съща книга.
или пък на публично място се изсипват 200 човека лягат на земята лежът 3 минути и стават и си тръгват, все едно нищо не е било.
този който го е измислил е оргарнизирал тези работи по интернет а самия той никога не е присъствал
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes

ААА Флаш моб е многооо яко събитие !! СУПЕР,там съм !
Иначе go71n това на 1 юни ще е флашмоб с водни пистолети.
А пък на 5 юни щяло да бъде не само в София !

Просто адски се кефя на идеята на организацията - хората сами да станат eнтусиасти-организатори и сами да си направят кeфа.
Жалко, че на 5 ще го пропусна, понеже съм на рожден денНо пък на 1ви 100% съм там!!!!
Ще бъде яко

If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз и на 2-те ще ходя. Обаче от къде ще си пълним вода?

Всяко вдишване е квадратче към теб...
сигурно ще отида
само че нямам пистолет
ще ме светнете ли откъде мога да си купя?
в хиполенда сигурно ще има, но искам някъде по-близо и да не е от магазините по 1 лв
Всеки ден ми е екзистенциална криза.

и аз питам,от къде да си взема пистолет ?
от женския пазар ??

Беше ВЕЛИКООО !!!
Всички бяхме вир вода !!
Разбрах,че през лятото щало да има и други подобни събития и още една ВОЙНА !!!

Наистина беше супер готиноПървоначално написано от waimy

Само й се чудя на онази, където беше само по бюстие
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
А за флашмоб "групов секс" чували ли сте?
Събират се едни хора, чукат се като луди кой с кого свари 1 час и всички се разотиват.
Grumpy old madman

E? Колко човека бяхте? Подобрихте ли рекорда?
Доколкото се виждаше от репортажа по новините, бяха малко хора, та едва ли са го подобрили.
Аз лично не бих се включила в такава масова проява, тъй като все някой ще е напълнил пистолета с някаква друга течност, както се е случвало при други такива "водни битки" иии не ме блазни нещо идеята.

Абе стига да не ги пълнят с отрови и киселини - всичко е наред
Тъй като за тая война разбрах един ден след като е станала, ако някой разбере за следваща да ме информира на лично

Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Не дойдохте във Варна...сърдя ви се
В следващата война поканете някой с връзки в пожарната
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead