- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да забързам мензиса?
имам 3 дни на разположение и ще ходя на море..
страшно много ми се ходи,и през тази година няма да ходим повече.
но точно днес ми дойде,и ме е много яд.
с какво да го забързам,че да спре до 3тия ден.
принципно продължителността ми е към 5 дни г/д и се притеснявам..
в някоя тема пишеше,че е възможно с кисело мляко,вярно ли е?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Няма как да стане. Може да пиеш витамин С за да ти бъде малко по-слаб - но все пак не прекалявай ( всъщност на различните хора вит. С им влиае различно.. при някои засилва цикъла).
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При мен го засилва (така че внимавай).Първоначално написано от ImmortalSportFreak
яж лимони пий витамин Ц а пък ако още ти е дошло на морето слагай си тампон и след всяко излизане го сменяй.Приятно изкарване на морето![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
страня от тампони..
до сега не съм ползвала,и нямах намерение..
някой ще ми обясни ли как се слагат,боли ли при самото слагане..и така![]()
някво,странно ми е..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Когато купуваш тампони - във всяка опаковка има указания. Не боли.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не би трябвало да боли. А как се слагат,то си е нарисувано в указаниятаПървоначално написано от awesomesheepy
Препоръчвам ти Евент (май така бяха..) или О.Б.
![]()