- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подут клепач откаквоо ??
Здравеите! Направо ми иде да са самоубия.След 1 ден съм на бал. От вчера лявото ми око долниа клепач е започнал да се подува отсамосебе си.Не съм го прашил,нито пипал,нито каквото и да е.От какво може да се получава това,някои някакви идеи ? Казаха ми,че може да е ечемик и че има още да се подува...
Слон се друса на палжина
иди на лекар така не можем да ти кажем нищоПървоначално написано от Infernall
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
една приятелка имаше същото
лекарите и казаха,че е ечемик напраиха й операция няколко дена ходи с преврзано око и се опраи,но сл около един месец пак се подуходи на лекар може и нещо др да е :P
А случайно да те е жилило нещо? Да не би да е някаква алергична реакция?
Не няма шанс.По нищо не личи да ме е жилило нещо отвънка.Мерси ви все пак.От вчера слетобяда започна да ме боли и да ми се надига.А през цялото време бях в нас.
Слон се друса на палжина
В 4 клас ми се беше случило нещо подобно. Вечерта окото ми беше наред, сутринта беше леко подуто и до средата на деня вече ме болеше и почти се беше затворило от отока. Отидох на дерматолог, някаква алергична реакция било, така и не стана ясно от какво. Изписаха ми някакъв мехлем и след около ден-два се оправи.
и на мен ми се е случвало-беше като малко топче,беше зачервено и болеше.Изписаха ми капки,но не помня какви,и за ден-два ми се оправи.На моя приятелка и стана същото-казаха й,че е от спиралата (била няква некачествена) и след 4-5 дни й се оправи без лечение,само че ти си момче и няма как да е от спирала.Може да си се пипнал с мръсни ръце или няква алергична реакция да е,както казаха и по-горе.
И на мен ми се е случвало,но си мина само..
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
ечемик?конюктивит? ..може да е някое от тези,отиди на лекар
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.