.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Странно

Странно

Значи, темата е малко глупавка ама хора които си падат по тея работи ще им хареса
    Разкажете всякакви паранормални случки които са ви се случвали извънземни и тн.

anonymous546178
    Guest
    Имах паранормално видение, с паранормална случка паранормализирах паранормално. Видението беше че във форума не се пускаха глупави теми и извАнземните можеха да пишат грамотно... само при мисълта за това разбрах до колко паранормално относително е всичко.

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Имах паранормално видение, с паранормална случка паранормализирах паранормално. Видението беше че във форума не се пускаха глупави теми и извАнземните можеха да пишат грамотно... само при мисълта за това разбрах до колко паранормално относително е всичко.

ammmm.... na men takiwa raboti ne mi se sluchwat. wsichko si ima nqkakwa logichno obqsnenie
    Fen na TOKIO HOTEL se rodih
    fen na TOKIO HOTEL 6te umra
    I ot groba 6te kre6tq TOKIO HOTEL SA VURHA

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от love_tom_kaulitz
    ammmm.... na men takiwa raboti ne mi se sluchwat. wsichko si ima nqkakwa logichno obqsnenie

хах, голяма грешка. Има бая неща които съм видял, и които се покриват многооо добре.. и ако зема да разказвам ще ме вземете за 9 годишен, чел приказка, обаче има неща видени с 2те ми очи, за които няма обяснение..

Град
    Непостоянно
    Много параправилно.
    .!.

котка роди октопод, който изяде котката!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Много параправилно.
    мхм +1

Голям фен Аватара на 50cent
    оле хора само като чета историите ви направо настръхвам до тази вечер не съм вярвал попара... паранормалното

Голям фен Аватара на producenta
    добро зло тайни самота и тн
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

anonymous546178
    Guest
    попаронормализирах ви

Голям фен
    Имам такива случки и то точно с хора, които се подиграваха на всичко това

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Преди пра дядо ми да почине той виждаше какво му се случвало преди.Хвана едната ръка с другата и започна да говори че е залепен с нещо
    Тоест когато е работил предишните те години.После виждаше бъдещето
    как вижда, че всички са болни и се секнат. след смъртта му рабрахме, че е виждал как хората плачат за него .После каза здравейте, здравейте но нямаше никого.Каза го на негов починал роднина а после каза оставете ме къде ме водите пуснете ме!
    и след няма и час почина.
    Явно много малко хора ме подкрепят, но вкрая на краишата всеки си има мнение.Кат не ви интересува земете недейте пишете кво ша каите.Гледайте и работата ве.Поне не пишете.

сигурно ще кажете тая е няква откачена или нещо подобно ама карай де.Който има нещо свястно да каже да пише.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не вярвам в такива простотии
    => т.е. нямам такива "паранормални явления"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous546178
    Guest
    Авторката, аз иронизирах начина, по който си беше написала мнението, не явленията....

По темата Всеки път като се разхождам в един парк през ноща има някакви странни движещи се неща в небето, бързо движещи се, не мигащи(демек не е самолет) и не са падащи звезди... така и не разбрах какво е .

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз лично не съм имал такива случки и не вярвам много много,но разказвайте какво ви се е случило,никой няма да ви се подиграва или да ви мисли за лапета(за себе си гарантирам).Това,че не ми се е случило,не значи,че на никого не може да се случи.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Все пак за тези, които не вярват, но проявяват разбиране Благодаря!

разказвайте какво ви се е случило

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    хах, голяма грешка. Има бая неща които съм видял, и които се покриват многооо добре.. и ако зема да разказвам ще ме вземете за 9 годишен, чел приказка, обаче има неща видени с 2те ми очи, за които няма обяснение.. [/b]
    Хейййй, искам да го чуя. Какво си видял???
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от kordinaciq
    Преди пра дядо ми да почине той виждаше какво му се случвало преди.Хвана едната ръка с другата и започна да говори че е залепен с нещо
    Тоест когато е работил предишните те години.После виждаше бъдещето
    как вижда, че всички са болни и се секнат. след смъртта му рабрахме, че е виждал как хората плачат за него .После каза здравейте, здравейте но нямаше никого.Каза го на негов починал роднина а после каза оставете ме къде ме водите пуснете ме!
    и след няма и час почина.
    Явно много малко хора ме подкрепят, но вкрая на краишата всеки си има мнение.Кат не ви интересува земете недейте пишете кво ша каите.Гледайте и работата ве.Поне не пишете.
    историята ти ми беше интересна! А той дали е имал някакви способности или това е станало само тогава преди да почине?

Повече от фен
    Град
    плд
    Ами, и аз да ви разкажа нещо. То разбира се си звучи смешно, но както каза един в тази тема да се надяваме да няма подигравки.

Предполагам знаете за дама Купа. Та тази дама Купа може да се вика с карти. Има и още едно нещо, при което картите с лице надолу се нареждат в кръг, а в средата се оставя дама Купа с лице нагоре. След това започва играта, която е - питаш дамата нещо на което може да се отговори с да и не и отваряш една карта. Ако е черна отговорът е НЕ, ако е червена - ДА. И така попитахме я дали може да ни направи знак, че е тук. Отговорът беше ДА! След това я питахме дали може да го направи след 20 минути. Отговорът беше отново ДА! След като го разбрахме малко настръхнаме и си продължихме играта. Бяхме доста хора на вън на една пейка. Беше вечер и само уличното осветление светеше. Изведнъж, както си стояхме лампите изгаснаха! Настана мрак! Нищо не се виждаше само силуетите ни! Трябваше да светим със телефоните, за да се вижда. Побиха ни вече тръпки и се чудехме дали това е вече наистина от играта! Не знаехме каква е причината (проблем с тока или друго). Едно момче от нашата компания тръгна с колело към къщата на една жена, защото там имаше ток и да я попита какво става. И представете си - до толкова се филмира, че ни каза, ако са забави до 15 минути да звъним на 166! Беше малко глупано това. И той тръгна. Забави се много и ни хвана страх вече! Но по едно време се връща и ни казва, че жената не знаела какво се е случило. Стояхме доста време в страх, но нищо не се оправи с осветлението. След време всички се прибрахме и така и не разбрахме беше ли това наистина знакът!

Историйката ми не знам как я възприемате но си беше така и доста се бях наплашила.

Cool story, bro.

И наистина твоята историйка е доста интересна И аз лично мисля, че това е бил знакът.Сигурно ви е било мн интересно. И мисля, че това с дядо ми е било специално преди смъртта му.Винаги когато си разказваме страшни историйки мн са филмираме.Почваме да чуваме, че нещо бучи и тем подобни ама ни хваща шубето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си