- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е правилното решение...
Здравейте ...
Имам нужда от безпристрастно мнение по моя въпрос.. За жалост не ми останаха приятели към, които да се обърна... За това стигнах отново до тук...
Имам си другарче... Заедно сме от доста време... В момента аз съм в Испания, той в България... Чакам го до края на юни да дойде...
Но... Започнаха караниците.. Колкото и да твърдим, че имаме доверие един на друг съмненията може би разяждат и двама ни от вътре.. Не отричам, че винаги съм била ревнива.. Но откакто заминах положих всички усилия да не пускам в съзнанието си нито едно съмнение.. Получаваше се.. До сега.. Той започна да ме дразни... Не вярваше на една моя дума .. В интерес на истината, от както съм в Испания не съм си подала носа навън .. Нямам желание да излизам... Нямам желание дори и да се усмихвам.. Чакам по цял ден, за да си свърши работата и да ми отдели безценните за мен 10мин от времето си.. През останалото все е зает и го няма...
Обичам го до изнемога... Но и тази обич ме кара всяка вечер да плача...
Чакам решението му .. Твърди, че иска да дойде.. Но трябвало да говори с родителите си .. И да решат заедно какво ще прави .. А вече е на 21.... И все още нещата се клатят... Твърди, че ме обича.. Но сякаш само думи вече не ми стигат...
Непрекъснато ме обвинява, че съм дете, за това че го моля да ми пише преди да излезе, за да не остана като пълен идиот пишейки и чакайки някой да ми обърне внимание...
И днес.. Една моя приятелка има бал ... Заедно са в един клас с неговата братовчедка ... Той ще ходи... И сега вече съмненията са запълнили съзнанието ми ... Казах му, че ревнувам ... Позволих си да разкрия как се чувствам.. А той ми отвърна подигравателно, след това се нацупи и спря да пише ...
Аз съм пристрастна... Не мога да реша, кое би било правилно и кое не ...
За това моля някой, който е успял да прочете цялата тази глупост... Да ми отговори и да ми даде едно безпристрастно мнение .. Приемам дори и нападки ... В момента съм прекалено отчаяна и дори се нуждая от един шамар, за да се съвзема ...
Благодаря на тези, които са успели да прочетат това и са ми отговорили... Иии.. знам, че ще изглеждам жалка в очите ви, но проявете малко снисходителност![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?