- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте тази тема
Ами просто на по-големите момчета вече им е дошъл акъла и затва са с тях![]()
Видях я. Прав си. Пръчки намирам. Съчки събирам. Уаби-Дуби.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
За пример да дам днес...
Играя билярд с един приятел и гледам момичета колкото нас големи ,с по 3,4 години по-големи батковци. И разликата беше ,че ние си правихме кефа,а те си седяха ма задимената маса...
Иначе ,когато едно момиче знае ,че е много над това ,което трябва да бъде отива при батковците,където са и нейните приятелки...
жените в голяма степен са използвачки ...
говоря за днешното поколение от 14-18 годишни ... само парите търсят ....нищо че човека като каже е*е ми се и те са навеждат .. после има 50 лева за дрешки ... изчезнаха всякакви добродетели в жените (пък и в мъжете да не сме по стока) напрао да те е яд, че живееш в днешно време. .. нямаш ли пари в иерархията си никой !
иначе всяка вика ей такива като тебе (мене) тряло да има повече ама до там, гаджето и кара мерцедес ...
единствено когато направиш 17-18(или си сираче) можеш да кажеш че си надживял годините...
Леле, бегай да играеш ЦС и не се мъчи да мислиш.Първоначално написано от DeViLMaN
Както казай, няма еднозначен отговор.
е па що тей? не е верно че трявба да имаш много пари за да те харесват жените. трябва просто да си хитър, жените харесват само едно - увереността. може да нямаш и един лев (много често ми се е случвало образно казано да нямам пукнат лев) и да вкараш някоя в леглото. че аз даже така баламосвах една как ще изкараме много пари и си я вкарах директно. даже ми беше гадже за един месец - ама като видя че само си измислям и май ме зарязама така си бях - цървул беден като я взех, цървул беден си останах
![]()
тактика бате, аз като нямах кола пак си ги лъжех мацките и ми се връзваха, но имах куче. мацките обичат кученца, ако нямате коли - вземете си куче!
едит: даже имаше статия тука некаде за кучетата, тей че и учените са казали![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
а не сте ли се замисляли, че вие самите сте си виновни? мърши има и от двата пола, и това, че вие налитате все на такива, не значи, че всички жени са меркантилни и прости, ами че вие трябва да си промените критериите.
така е, жената е готин човек като цяло. ама само да не са ти е жена![]()
има нещо вярно в цялото твърдение, но същото се отнася и за мъжете, и то след една определена възраст.![]()
защо, какво им е на мъжете след определена възраст? флавио бриаторе, шефчето на формула едно, с доста младичка и симпатична движи а е над 60 лазарника. явно и след 70 мъжете са много сексиехаа още поне 50 години активен живот имам!
оя грешка бил само на 62!
бе мъжете и на 90 може да са много секси, въпросът е, че около 35-40 ги удря някакъв етап от живота им, който направо им ебава психиката. стават закостенели, сприхави, досадни... не всички, ама повечето. после им минава и те така. явно е нещо като женската менопауза, ама не съвсем.![]()
Кой пък реши ,че жените порастват по-рано?Друго си е баткото да те изкара с колата , да те черпи някъде после вечерта да те заведе на бар...
Мм, да и аз съм го забелязала това. И понеже съм на 14 според ме тва е адски тъпо... Най-много 1 година да кажем. Не казвам да си взимат по-малки, ама то иначе даже е смешно отстрани. Ама тва си е лично за мен, ест...
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
Не знам защо така се получава...всички момичета от моето даскало са с някакви 1-2-3 години по големи...на 15 съм....Е какво да правя?Да чакам още 2 години за да си хвана зайка ли ? Тъй като всички нови са залепват за 10-11-12 клас....
А ако мислим по тоя начин 17 годишен с 14 годишна това са 3 години,и си представим както съм на 15 да тръгна сейно с 12 годишна?Това е смешно.
(\ /)
(^.^)
(> <).
То няма какво да се обяснява. Повечето 14-15 годишни въобще нямат акъл в тавана и си мислят, че е супер гъзарско да ходиш с някой "батко" или респективно - "кака" .. Какво повече да се каже![]()
Педофилията пак на мода ? Не се коси, брат, ще се вразумят.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Има такава тема!!!
Авторе, като не можеш да си го обясниш отиди и питай някое от момичетата защо си харесват батковци!
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't