.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Вижте тази тема

Забялезал съм че всички момичета на моята възраст (14-15г.) винаги са с някакви по 3-4г. по големи от тях и немога да си го обясня. . .

Ти намери какво да питаш...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

ами да ти кажа чесно рядкост е да видиш някоя 14-15 годишно момче което да има акъл. Повечето са зарибени да играят някви смотани игри на пс-то , повечето се държат като пълни простаци и са още деца. Не казвам че по големите са кой знае каква стока. Абе приницпно всичко е индивидуално.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    ами да ти кажа чесно рядкост е да видиш някоя 14-15 годишно момче което да има акъл. Повечето са зарибени да играят някви смотани игри на пс-то , повечето се държат като пълни простаци и са още деца. Не казвам че по големите са кой знае каква стока. Абе приницпно всичко е индивидуално.
    моето мнение е същото ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Достатъчно изчерпателно и ясно . .
    I don`t care .. ;] ..

Всеки на различна страна го влече, както си избереш - така живееш, строго индивидуално мнение и решение.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ходят с по-големи ,защото се залъгват ,че са надрастнали възрастта си..Не изключвам възможността наистина някоя да е ,но тези индивиди са много малко и не вярвам ,че такова момиче би тръгнало с 3-4 годни по-голям
    Всичко е индивидуално попринцип ,но за мен такава голяма разлика е просто глупава..Батковците използват повечето момичета само за да задоволят сексуалните си нужди

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Повечето 18-19г. също са абсолютните дечковци, даже са по-зле от 13-14г. То някои се осъзнават след 25г.
    Зависи от средата . Слава Богу , че в моята е малко по-различна. Рядко се срещат разни високомерни , неориентирани , инфантилни , алкохолизирани типове.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ходят с по-големи ,защото се залъгват ,че са надрастнали възрастта си..Не изключвам възможността наистина някоя да е ,но тези индивиди са много малко и не вярвам ,че такова момиче би тръгнало с 3-4 годни по-голям
    Всичко е индивидуално попринцип ,но за мен такава голяма разлика е просто глупава..Батковците използват повечето момичета само за да задоволят сексуалните си нужди
    Моето мнение е абсолютно същото.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Re: Вижте тази тема

Цитирай Първоначално написано от Nqmatakuv
    Забялезал съм че всички момичета на моята възраст (14-15г.) винаги са с някакви по 3-4г. по големи от тях и немога да си го обясня. . .
    винаги ли?
    трябва да си смениш обкръжението значи.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    До някъде съм съгласна, въпреки че преувеличи малко. Иначе щеше да е перфектно момче на моята възраст и като мислене такъв, какъвто го искам...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ми аз лично си харесвам някое момиче без значение на колко години е... но често е по-малко, щото тия на мойта възраст (17) ходят с някви на по 25-6 и не искам проблеми после

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    винаги ли?
    трябва да си смениш обкръжението значи.
    Ами да ти кажа че в малък град като моя не е мн лесно да си смениш обкръжението.

Супер фен Аватара на WrongLife

А аз не мога да си обясня защо не използвате Spell Checker като не може да пишете?!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щото сте кретени и пускате тъпи теми за да ви го кажем

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

еми виж човек...не е така..(поне с мен). Аз съм на 14...а приятелят ми е с 1година по-голям...изобщо не е недорсъл...дори е мн сериозен за възрастта си...знае кога и как да се държи...за това мисля , че не всиички 14-15 годишни момчета се даржът като дечковци...има изключения...даже са наистина много(или моите приятели са сабрани такива) незнам...но не е задължително момиче на 13-14-15 да ходи с 3-4-5години по-големи от тях...може би с тях се чувстват по-защитени...но просто не осъзнават че тзи ''батковци'' ги използват само за секс ..
    и все пак...всеки има глава на раменете си...и никой няма право да съди другия

Град
    бълХаристан
    а па да знаеш че с 7-8 години по-големи ако ходят то е щото пишките ни са с 10 санта по големи от твойта
    което да се надяваме значи че не са ни 11см
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Голям фен Аватара на BlueKnife
    видях я и кво
    the sky is the limit.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    видях я и кво
    мий краката, троши му главата и лягай, как кво?
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    `хвани си батко да ти е сладко`
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от L1n4e7o
    еми виж човек...не е така..(поне с мен). Аз съм на 14...а приятелят ми е с 1година по-голям...изобщо не е недорсъл...дори е мн сериозен за възрастта си...знае кога и как да се държи...за това мисля , че не всиички 14-15 годишни момчета се даржът като дечковци...има изключения...даже са наистина много(или моите приятели са сабрани такива) незнам...но не е задължително момиче на 13-14-15 да ходи с 3-4-5години по-големи от тях...може би с тях се чувстват по-защитени...но просто не осъзнават че тзи ''батковци'' ги използват само за секс ..
    и все пак...всеки има глава на раменете си...и никой няма право да съди другия
    Абе защитени, дрън дрън! Ти ходила ли си на фитнес скоро, да видиш що говеда има на 15 години?!
    Въпроса няма еднозначен отговор! Винаги ще съществува! Следователно темате се обезмисля.
    П.С. И се научете, че между "не" и "знам" има интервал!

Мега фен
    Град
    Earth...

Вижте тази тема
    виждам я

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Вижте тази тема
    виждам я
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това си е строго индивидуално и никъде не пише,че трябва да ги разбереш..Всеки сам за себе си решава с кого да бъде,как да живее и т.н..
    Но наистина повечето момчета на по 14-15 години са "недорасли"..В главата им е само някакви простотии + компютърните игри..Не казвам,че всички са такива,нито пък по-големите са нещо повече от тях..
    Но както казах по-горе - всеки сам решава са себе си какво иска от живота,нямаме право да се бъркаме на никого
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами аз съм на 18 и още съм,яко зарибен по игрите проблем ли е ?

С след като не съм се,обвързал с някаква си малка спе*мичка на 14-15 години имам достатъчно акъл.

А вие си се обвързвайте млекарки нa 14-15 години,с такива на по 30-35 може и бащи да са ви дори X_X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си