- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте тази тема
Забялезал съм че всички момичета на моята възраст (14-15г.) винаги са с някакви по 3-4г. по големи от тях и немога да си го обясня. . .![]()
![]()
Ти намери какво да питаш...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
ами да ти кажа чесно рядкост е да видиш някоя 14-15 годишно момче което да има акъл. Повечето са зарибени да играят някви смотани игри на пс-то , повечето се държат като пълни простаци и са още деца. Не казвам че по големите са кой знае каква стока. Абе приницпно всичко е индивидуално.
моето мнение е същото ..Първоначално написано от anonimchetou
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Достатъчно изчерпателно и ясно . .Първоначално написано от anonimchetou
![]()
I don`t care .. ;] ..
Всеки на различна страна го влече, както си избереш - така живееш, строго индивидуално мнение и решение.![]()
Ходят с по-големи ,защото се залъгват ,че са надрастнали възрастта си..Не изключвам възможността наистина някоя да е ,но тези индивиди са много малко и не вярвам ,че такова момиче би тръгнало с 3-4 годни по-голям![]()
Всичко е индивидуално попринцип ,но за мен такава голяма разлика е просто глупава..Батковците използват повечето момичета само за да задоволят сексуалните си нужди![]()
--------------------------------------------------------
Повечето 18-19г. също са абсолютните дечковци, даже са по-зле от 13-14г. То някои се осъзнават след 25г.
Зависи от средата . Слава Богу , че в моята е малко по-различна. Рядко се срещат разни високомерни , неориентирани , инфантилни , алкохолизирани типове.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Моето мнение е абсолютно същото.Първоначално написано от BlueFace
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
винаги ли?Първоначално написано от Nqmatakuv
трябва да си смениш обкръжението значи.
До някъде съм съгласна, въпреки че преувеличи малко. Иначе щеше да е перфектно момче на моята възраст и като мислене такъв, какъвто го искам...Първоначално написано от anonimchetou
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ми аз лично си харесвам някое момиче без значение на колко години е... но често е по-малко, щото тия на мойта възраст (17) ходят с някви на по 25-6 и не искам проблеми послеПървоначално написано от anonimchetou
![]()
Ами да ти кажа че в малък град като моя не е мн лесно да си смениш обкръжението.Първоначално написано от mArMaLaDkA
А аз не мога да си обясня защо не използвате Spell Checker като не може да пишете?!Първоначално написано от Nqmatakuv
Щото сте кретени и пускате тъпи теми за да ви го кажем![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми виж човек...не е така..(поне с мен). Аз съм на 14...а приятелят ми е с 1година по-голям...изобщо не е недорсъл...дори е мн сериозен за възрастта си...знае кога и как да се държи...за това мисля , че не всиички 14-15 годишни момчета се даржът като дечковци...има изключения...даже са наистина много(или моите приятели са сабрани такива) незнам...но не е задължително момиче на 13-14-15 да ходи с 3-4-5години по-големи от тях...може би с тях се чувстват по-защитени...но просто не осъзнават че тзи ''батковци'' ги използват само за секс..
и все пак...всеки има глава на раменете си...и никой няма право да съди другия![]()
а па да знаеш че с 7-8 години по-големи ако ходят то е щото пишките ни са с 10 санта по големи от твойта
което да се надяваме значи че не са ни 11см![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
мий краката, троши му главата и лягай, как кво?Първоначално написано от BlueKnife
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
`хвани си батко да ти е сладко`
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе защитени, дрън дрън! Ти ходила ли си на фитнес скоро, да видиш що говеда има на 15 години?!Първоначално написано от L1n4e7o
Въпроса няма еднозначен отговор! Винаги ще съществува! Следователно темате се обезмисля.
П.С. И се научете, че между "не" и "знам" има интервал!
виждам яПървоначално написано от Nqmatakuv
![]()
Първоначално написано от Nakadah
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това си е строго индивидуално и никъде не пише,че трябва да ги разбереш..Всеки сам за себе си решава с кого да бъде,как да живее и т.н..
Но наистина повечето момчета на по 14-15 години са "недорасли"..В главата им е само някакви простотии + компютърните игри..Не казвам,че всички са такива,нито пък по-големите са нещо повече от тях..
Но както казах по-горе - всеки сам решава са себе си какво иска от живота,нямаме право да се бъркаме на никого
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами аз съм на 18 и още съм,яко зарибен по игрите проблем ли е ?Първоначално написано от anonimchetou
С след като не съм се,обвързал с някаква си малка спе*мичка на 14-15 години имам достатъчно акъл.
А вие си се обвързвайте млекарки нa 14-15 години,с такива на по 30-35 може и бащи да са ви дори X_X