.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Даже и не схващаш сарказма.
    тъжно, много тъжно.
    поста ми не беше предназначен за тебе
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

и моя не беше за теб.
    но и да беше: ква е разликата? щеше да тръгнеш да се обясняваш като другите девойки, които само мятат разни епитети, без да им знаят реалното значение.

твърде насериозно се взимате, честно.

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Абе в случая простата си само ти . Никой тука не ти говори за омраза . Просто си казвам моето мнение . Кво си почнала да ми се заяждаш , като си недо*бана от приятеката си , не си го изкарвай на нищо - неподозиращи хора . Оправяй се както знаеш и не си пробутвай обратните истории
    Хахаха! Че ти от къде знаеш аз с ква ориентация съм че ми разправяш за секс с момиче? Има ли за какво друго да се хванеш? И да ти кажа твойто мнение лично мен ме кара да умирам от смях. И да съм само аз дреме ми на шапката. Аз защитавам мойто мнение мойто виждане над нещата. И не си пробутвам обратните истории къде видя да разправям мойта приятелка и аз сме незнам си кви направиха ни незнам си кво? Кви истории виждаш ти не ми е ясно. А това че сте заблудени че е болест си е лично ваш проблем. И да омразата я има това че вие я извъртате така че да стнае хем агнето цяло хем вълка сит не я кара да изчезне.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ^ Ето това става ,когато не посещаваш редовно часовете по български език и литература

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Къде съм написал ,че ги мразя ? Никъде не съм написал и че искам да ги изтребя...Но за мен това е грозно и поради тази причина игнорирам такива хора.За мен те не са нормални.Аз няма да си променя мнението ,вие също ,така че няма смисъл да спорим повече и да спамим в темата
    Именно . / Към по - горния пост на leviafana , в отговор на моя , не се заяждай ако не желаеш и с тебе да се заяждат . Казах , че си имам мнение по въпроса , ти ми казваш същото , тогава какъв ти е проблема не мога да разбера . Както и да е , и на мене мненията ти ми звучат смешно и абсурдно , но не съм тръгнала да се обеснявам като някоя бабичка и да пиша по 1000 реда , за да се опровергая . Няма нужда да го правя , щом съм убедена в тва , което казвам . А твоята така върла защита на обратните как да не ме накара да мисля , че и ти си такава . Ако не ти отърва и няма общо с тебе , защо тогава си тръгнала да защитаваш загубена кауза . Айде стига ти толкова , мисли си каквото искаш , не можеш да промениш ничия нагласа
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Бургас
    Заключете темата,моля ви .... Мисля ,че каквото имаше да се пише по темата се изписа .

^ Ето това става ,когато не посещаваш редовно часовете по български език и литература
    Аз правописа ще си го оправя не се притеснявай. Ама ти ограничения си мозъка едва ли ще можеш

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Аз правописа ще си го оправя не се притеснявай. Ама ти ограничения си мозъка едва ли ще можеш
    Каза момичето ,бързащо да обиди с поредния си пост
    А пък аз съм си доволен от това ,което съм -ограничен или не

"Именно . / Към по - горния пост на leviafana , в отговор на моя , не се заяждай ако не желаеш и с тебе да се заяждат . Казах , че си имам мнение по въпроса , ти ми казваш същото , тогава какъв ти е проблема не мога да разбера . Както и да е , и на мене мненията ти ми звучат смешно и абсурдно , но не съм тръгнала да се обеснявам като някоя бабичка и да пиша по 1000 реда , за да се опровергая . Няма нужда да го правя , щом съм убедена в тва , което казвам . А твоята така върла защита на обратните как да не ме накара да мисля , че и ти си такава . Ако не ти отърва и няма общо с тебе , защо тогава си тръгнала да защитаваш загубена кауза . Айде стига ти толкова , мисли си каквото искаш , не можеш да промениш ничия нагласа" Ми нека ти звучи абсурно. Аз си знам защо ги защитавам това че си ограничена и си мислиш че щом ги защитавам съм една от тях си е лично твой проблем. В крайна сметка живота си е мой ако искам и транссексуална ще бъда. И кой е казал че е загубена кауза? Това че ти смяташ че е така не означава и че останалите хора на света мислят по същия начин. Явно не си даваш сметка че и на теб може да ти се случи детето ти или приятел да се окажат с хомосексуални наклонности и че ще искат подкрепа не да ги заливаш с малоумните си излияния колко отвратително било, че това било болест. И да на мен ми трябват 100 реда за да си защита мнението това че ти неможеш и с две думи да го направиш си е лично твой проблем Видях че сте се забили в тесногръдието и предрасъдаците явно отърване от там за вас няма. Приятно ви малоумстване.

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    "Именно . / Към по - горния пост на leviafana , в отговор на моя , не се заяждай ако не желаеш и с тебе да се заяждат . Казах , че си имам мнение по въпроса , ти ми казваш същото , тогава какъв ти е проблема не мога да разбера . Както и да е , и на мене мненията ти ми звучат смешно и абсурдно , но не съм тръгнала да се обеснявам като някоя бабичка и да пиша по 1000 реда , за да се опровергая . Няма нужда да го правя , щом съм убедена в тва , което казвам . А твоята така върла защита на обратните как да не ме накара да мисля , че и ти си такава . Ако не ти отърва и няма общо с тебе , защо тогава си тръгнала да защитаваш загубена кауза . Айде стига ти толкова , мисли си каквото искаш , не можеш да промениш ничия нагласа" Ми нека ти звучи абсурно. Аз си знам защо ги защитавам това че си ограничена и си мислиш че щом ги защитавам съм една от тях си е лично твой проблем. В крайна сметка живота си е мой ако искам и транссексуална ще бъда. И кой е казал че е загубена кауза? Това че ти смяташ че е така не означава и че останалите хора на света мислят по същия начин. Явно не си даваш сметка че и на теб може да ти се случи детето ти или приятел да се окажат с хомосексуални наклонности и че ще искат подкрепа не да ги заливаш с малоумните си излияния колко отвратително било, че това било болест. И да на мен ми трябват 100 реда за дси защита мнението това че ти неможеш и с две думи да го направиш си е лично твой проблем Видях че сте се забили в тесногръдието и предрасъдаците явно отърване от там за вас няма. Приятно ви малоумстване.
    Ужас...прочетох цялата тема от-до и нямам мнение по нея...така де...все ми е тая...знам си моята си ориентация и оттам нататък тази на другите не ме бърка стига да не ми я натрапват...

обаче тая мацка leviafanа откровено ме дразни...

честно...сериозно ли си мислиш че има значение какво говориш тука в тая тема?...как може толкова инфантилно да се самозаблуждаваш че с упорство и упоритост ще убедиш някой в правотата си?...
    как може да отвръщаш на чуждите хапливи коментари с неща от сорта на 'и ти еди-какво си...'...нима може да разсъждаваш толкова ограничено че да наричаш тези не-съгласяващи се с твоето мнение ограничени?...

коя си ти че да раздаваш определения?...

и най-вече ме дразни това че си дотолкова убедена в собствената си духовна извисеност че да раздаваш генерализирани определения и да си вадиш изводи които имаш и нахалството да споделяш с хората с ясната цел да ги обидиш...това е меко казано тъпо...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Аз съм тук за да ви дразня Чесно казано много съм горда че ми се дразниш. Ми да с упоритост се постигат целите. И да убедена съм че съм права. И да обичам да отговарям на хапливи коментари с още по хапливи, защото хората си го заслужават. И хич не ми дреме че го мислиш за инфантилно. Аз заставам зад това в което вярвам. Ти заставай зад каквото си искаш. Ако не се бях нагледала на простащината породена от омраза към хомосексуалните нямаше и да си правя труда да пиша коментари и да си навличам гнева на разни хомофоби. Не мисля че разсъжденията ми са ограничени и не съм изобщо духовно извисена, ако бях хич нямаше да се занимавам с тесногръди хора. И да искам да обидя хората, защото те си го заслужават. Както те могат да ругаят и нараняват така и аз мога. За мен всички хора са под един знаменател. Ако това не ти харесва мога да ти кажа само едно Благодаря че си отделил/а от времето си за да ме анализираш. Загубил/а си си времето, но щом ти е било интересно радвам се.

Както те могат да ругаят и нараняват така и аз мога. За мен всички хора са под един знаменател.
    Щом не се смяташ за "духовно извисена", съответно приспадаш към масата, тоест и теб могат да те ругаят, да се опитват да те нараняват и да ти се налагат. В момента това няколко потребители го правят, по твоята логика си го заслужаваш, така че за какво се бориш?
    Вярно, че е забавно да противоречиш, но не и когато го правиш сам на себе си.

Както те могат да ругаят и нараняват така и аз мога. За мен всички хора са под един знаменател.
    Щом не се смяташ за "духовно извисена", съответно приспадаш към масата, тоест и теб могат да те ругаят, да се опитват да те нараняват и да ти се налагат. В момента това няколко потребители го правят, по твоята логика си го заслужаваш, така че за какво се бориш?
    Вярно, че е забавно да противоречиш, но не и когато го правиш сам на себе си.
    Да си се замисляла, че си имам причини да го правя? И да съм казала че съм различна от масата хора? Мисля че бях ясна че хората са ми под един знаменател. Просто немога да ви проумея от какъв зор я вадите тая омраза към различните. Какво са ви направили? Вие за какво се борите? Да има омраза и всички да имаме предрасъдаци? Не се ли усещате, че това е същото като расизма, само дето става въпрос за любов между двама души от един и същи пол. Вие кои сте че да казвате кое е правилно и кое не е? Аз поне не се опитвам да изкарам хетеросексуалните изроди, докато вие правите точно това - хомосексуалистите били грешка на природата. А кой го реши това?

Град
    Нова Загора
    ...И да искам да обидя хората, защото те си го заслужават. Както те могат да ругаят и нараняват така и аз мога. За мен всички хора са под един знаменател...
    това ако не е самоирония е доста тъжно...

между другото коментарите ти не са по-хапливи от тези на които отговаряш...просто са отговор...ейтака за спорта...

както и да е...извинявам се че бях може би излишно груб в предишния пост...че и в този малко...мъничко ама ти наистина провокираш...

честно казано не е нужно много време на човек за да осъзнае че ти си от хората сс които си струва да се спори за развлечение защото бас хващам че заради единия спор си готова и гледната точка да си измениш само и само за да не е като тази на отсрещната страна...
    което аз намирам за крайно забавно и занимателно и може би бих се възползвал ама така би изглеждало като гавра а аз като добро момче избягвам да гавря хората...

мисълта ми поначало беше че би било добре да не отделяш толкова много време и нерви на писането на отговори със съмнителен смисъл в тая тема тъй като така натоварваш не само себе си(дори и да отричаш сигурно си вложила много мисъл във всичките си постове...напразно но си я вложила убеден съм...) но и хората имали търпението и проявили несъобразителността да я прочетат ццялата тъй като не знам дали си забелязала но почти всеки втори коментар е твой...което показва какво?...
    ще ти спестя мъките...доказателство е на тезата ми че ти само търсиш спора...просто занимавка в която евентуално да демонстрираш интелектуално превъзходство чрез изказа си на препатил в живота човек с опит простиращ се далеч отвъд този на онези проявили неблагоразумието да оспорват твоята несъмнено при всички положения правилна и основана на непоклатими аргументи гледна точка на завършен психолог...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

И да съм казала че съм различна от масата хора?
    Не си, именно това е. Четеш ми постовете по диагонал, недоразбираш за какво иде-реч, но въпреки това си се заяждаш, за да си чешеш пръстите.
    За теб са предразсъдъци, за други не. Т'ва е като все едно да си вегетарианка и да дрънкаш наляво и надясно колко вредно било месото и как можело и без него.

Град
    Нова Загора
    И да съм казала че съм различна от масата хора?
    Не си, именно това е. Четеш ми постовете по диагонал, недоразбираш за какво иде-реч, но въпреки това си се заяждаш, за да си чешеш пръстите.
    За теб са предразсъдъци, за други не. Т'ва е като все едно да си вегетарианка и да дрънкаш наляво и надясно колко вредно било месото и как можело и без него.
    Xactly

echii <3

Само незнам кой е психолога тук. И изобщо не се заяждам за спорта, даже никак. И не бих си изменила гледната точка за спора. Виж ти ако би аз не бих. Поне това можеше на анализираш като неуспя да уцелиш предишния път. И да съм казала че съм препатила от живота? Просто, може би лекинко така ми е писнало от предрасъдаците на простото племе. Ама ти ще кажеш нали ме познаваш по-добре от мен самата. За загуба на време - загуба е. нямаше да е ако си преглъщахте егото и увереноста в това че вие сте най=правдивите хора на света. господ ви е пратил с цел да казвате кое е правилно и кое не е, нали? А за мисълта която съм вложила си се объркал тотално. Странно защо някои от вас немогат да се поставят на чуждото място и да се замилят 'Абе ма'а му стара аз не искам да се отнасят така с мен ако ми се случи подобно нещо". Само съжелявам че съм тръгнала да се разправям с хора които са дотолкова ограничени че си нямат и на представа кви морални щети биха нанесли на поколението.

А не е ли морална щета, 5-6 годишно дете да види двама мъже/жени, които са му родители, да се целуват? И не е ли неправилно родителите да са от един и същи пол? Не се ли губят ролите? Защото майката в семейството си има определена роля, както и бащата. И за да има баланс, трябва да присъстват и двете родителски фигури в живота на детето.

Опитай се(ако можеш естествено) да ми отговориш на тея въпроси, без да лаеш, както правиш в последните 2-3 страници. 'Щото и аз си имам някакво мнение по въпроса, което обаче не съм си навряла 20 пъти в очите на хората, заблуждавайки се, че така се защитава дадена позиция. Казваш нещо - защитавай си го. В момента задавам най-елементарни въпроси, заемайки единствено страната на собственото си любопитство. Поне като ще спорите - правете го интелигентно и след като изкажете мнение, си го подкрепете с факти.

А не е ли морална щета, 5-6 годишно дете да види двама мъже/жени, които са му родители, да се целуват? И не е ли неправилно родителите да са от един и същи пол? Не се ли губят ролите? Защото майката в семейството си има определена роля, както и бащата. И за да има баланс, трябва да присъстват и двете родителски фигури в живота на детето.

Опитай се(ако можеш естествено) да ми отговориш на тея въпроси, без да лаеш, както правиш в последните 2-3 страници. 'Щото и аз си имам някакво мнение по въпроса, което обаче не съм си навряла 20 пъти в очите на хората, заблуждавайки се, че така се защитава дадена позиция. Казваш нещо - защитавай си го. В момента задавам най-елементарни въпроси, заемайки единствено страната на собственото си любопитство. Поне като ще спорите - правете го интелигентно и след като изкажете мнение, си го подкрепете с факти.
    1во зависи от семейството. Не мисля че ако обясниш на детето, защо е така то ще се травмира. Разбира се ако са някакви ненормални (това не е само при хомосексуалните) и се натискат къдет им падне ще травмират детето. И как ще го объркат? Като може едната майка да поеме ролята на майката а другата ролята на бащата? Просто това дете ще израсне в среда където няма да го унищожат с предрасъдаци да мрази "различните" от него самия. Това дете ще има невижданата радост да не мрази да не е обременено с предрасъдаци и да може само да избира ориентацията си без да се притеснява че родителите му могат да го изхвърлят или какво ли още не. Има решение на всеки проблем просто вие не го виждате. А относно лаенето, ми то как да разговаряш с хора които са си забучили главите в земята и не смеят и да чуят какво им се говори. А за по горният ти пост ти си тази която чете по диагонал и така и не ми отговори на въпросите. Чакм си отговорите.

Не съм се сблъсквала с хомосексуалисти, в обкръжението ми няма такива хора. А в твоето има ли? Лично аз не мога особено да си отварям устата за неща, с които не съм имала пряк досег. Не виждам и къде съм споменала, че мразя хомосексуалните, че искам да ги насека с брадва или че не трябва да имат деца. Това, че пиша в тази тема и ти задавам въпроси, не значи, че съм срещу теб или че мразя хората с хомосексуална ориентация.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Заключете темата,моля ви .... Мисля ,че каквото имаше да се пише по темата се изписа .
    Темата е за толерантност. Като се научите толерантно и аргументирано да спорите, тогава си пуснете нова тема.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си