"Дае и тези ,които изнасилват малки деца ,пикаят/серат си в устите(с извинение) ,ръгат си разни неща из дупките ,ебат трупове и животни,сигурно са нормални?!"

A какво общо имат некрофилите, педофилите и тен подобните със хомосексуалните? Хомосексуализмът е нормален това че много набожните не го приемате като такъв не го прави ненормален. Ок другите са ненормални или поне извратени. Ама хора всякакви заболявани всякакви това вече са психични отклонения. Бог бил създал 2 пола. Природата е чудо тя ги създава хората и всички останали неща. Това че има хомосексуалисти е само и единствено защото природата ги е създала такива. А вие искате да се борите срещу нея със ругатни и избиване на различните. Ми извиянвайте ма много сте прости. Някъде бях чела за Гей парада. Ми защо да не покажат хората че ги има? Заради такива като вас го има тоя гей парад с ваща хомофобия. Да не говорим че повечето ви е страх от хомосексуалните защото видиш ли аха аха и вие имате някакви подобни наклонности. И кво ще стане ако детето ти дойде и ти каже че е обратно? Ще го убиеш ли? Или к'во? Айде малко толерантност тесногръди идиоти такива.