- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Big Brother Family
Не съм сигурна дали мястото на тази тема е в този раздел, но ми се видя най-подходящ!![]()
Гледате ли Big Brother Family? Според вас това ли е представителната извадка на българското семейство? Какво мислите за семействата? Кои са вашите фаворити?
Мен лично много ме кефят Чипеви (с мъжа комарджия) и Шопови (с ония лудия мъж и ревнивата жена дето се има за Мис Свят
)
FUCK-тически не ме интересувате..
Темата според мен е за раздел Музика и ТВ. Иначе не гледам Биг Брадър Фемили. Само като чух, че имало някаква си дето духала на незнам колко човека, и ми стана лошо.Иначе там гледала съм един два пъти, имаше там някаква разправия между снаха и свекърва, за някакво дете, едни каши.
Иначе просто тая година измислиха най тъпото предаване. Поканиха семействата и да си показват кирливите ризи там.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
все пак българинът обича да гледа сеирПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Освен това ми се струва голяма простотия.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Не, писна ми да гледам сеири, мошни батковци и силиконови каки.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
ми гледам го, много смях пада. Да, такива са бг семействата.. за съжаление... Много ми е забавно, нямам фаворити. Иначе оная е много противна дето вика 'гледайтииии, завиждайтииии, дрислиииии мръснииии' . Ужас бе, а кви са селяне лелелеле олел по господари на ефира ги направиха на г.ъз.![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Гледам от време на време във вбокс,само сеири има и за това го гледат хората,въпреки че всичко е нагласено ..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Хахах .. аз от време на време го гледам,но ми се струва страшна тъпотия.А пък и ония семейство Милеви .. тая жената .. леле ебати глупачката.. просто не ми харесва като човек нито по характер,нито по нищо.Та като е завършила висше какво?! Тя горкичката само с това си претендира."Ох тая мисия няма никакъв смисъл", "Вие какво мислите - да си гаврите с нас тук ли" .. направо с побърквам ,докато я гледам.. Затова много рядко ги пускам ...Ааа ии със сигурност това не е точната извадка на семействата в България - единия си бие детето (като мисли,че по този начин ще го възпита),другия комарджия и т.н. .. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ..
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Ооо според мен ако си мислиш че няма такива семейства, където си бият децата и за най-дребното нещо, мъжа е комарджия, жената управлява мъжа си като кученце, мъжа бие жената и тя е домакиня по цял ден..си заблудена. Точно това са семействата по българия, че има и по зле. Личното мое мнение е че изобщо не е нагласено това, и това показва какви всъщност са семействата. /за съжаление.../Първоначално написано от sasheto0o
направо наводниха българия с глупости, селяния и турски сериали писна ми!![]()
За тяхно съжаление! Мен ми е кеф да им гледам сеира! Тоя комарджията ми е любимец! Страшно радващ тип. И ей тоя Стоян. Много ме радват! А ей тази "интелектуалката" Боряна толкова ме дразни! Искам да й забия един нож между очите! И тоя Давид - толкова отчайващ е! Няма нищо мъжко в него! Пълната п*тка! А оная домакинята дето много и харесвало да чисти тоалетната с обувки на токчета е много проста! Кой си мисли че ще убеди че й е хубаво да си стои в къщи по цял ден и да готви само?Първоначално написано от ecstazy
![]()
Гледам го, нищо , че е тъпо ~
Нямам фаворити всички са един дол дренки
мен ми е жал за Давид. Вярно, че се държи тъпо, не показва, че е мъж, но.. Него просто го е страх. В смисъл преди да разбере че Елеонора го напуска, него го е било страх да не я загуби. И без това я е задържал едвам едвам, като й е направил дете. И се е опитал да й угажда, просто той е толкова влюбен и .. не знам. Много гадно ми става като го гледам. Седи безпомощен и гледа как любовта си отива. Поне се осъзна момчето, дойде му акъла в главата и започна по-добре да се държи. Надявам се да се оправи, щото е кофти тръпка![]()
По-скоро е глупав! Не е влюбен, просто иска да се покаже с хубава жена! Явно няма с какво друго да се гордее..Първоначално написано от ecstazy
![]()
Не.Никога.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ооо нее неПървоначално написано от ecstazy
. Има ги ,да .. Може би повече от 80% . Само ми е странно защо не вкараха някои нормални семейства - без караници,без проблеми (то такива не съществуват де , но да помечтаем) .И със сигурност не е нагласено.
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Защото нямаше да е интересно да гледаме нормални семейства с нормални проблеми като моето и твоетоПървоначално написано от sasheto0o
.. по-интересни са тия пришалци
![]()
Пълна простотия(мое мнение). За някои може да е забавно ма като се замислите повечето български семейства са такива тва просто е жалко
![]()
еми да, забавно ми е и го гледам. Те не са ли го направили шоуто за това? За пари и забавление. Никой не ги е карал да влизат и да си показват кирливите ризи. Предпочитам го пред Косопад,листопад,глистопад и там другите турски сериали около 8 часа. Щом ми е забавно, ще си го гледам, това не значи че съм простаПървоначално написано от zoreto
![]()
Косопад, Листпоад и Глистопад няма да бият това по простотия. Натъпкали са я тая къща с курви и селяни, само и само да се избият по възможност и да им гледат повече хора панаирите. Но това е българската аудитория - селяни, и само от това бихме се заинтересували. Гледах едно видео във вибокс (повече не съм), онова, в което тоя Давид бие жена си. И той е идиот, че я бие, и тя е шматка, че го търпи, а и го защитава. Изнервят ме.Първоначално написано от ecstazy
Аз пък не мисля,че повечето български семейства са такива.Не казвам,че няма...просто тук са избрани НАЙ-големите галоши.
Жалко е,че се срещат такива,обаче никой не може да ме убеди,че всички млади семейства са такива-изневеряват,карат се за всичко,живеят заедно само за да задоволяват собствения си интерес и т.н.Има доста нормални семейства,които са сплотени и се обичат.
Тея мизерници/да,точно такива са/ са вкарани само и само,за да правят ШОУ!Едната била по-хубава от целия град,другата била няк'ва там курвентия дето не знае с кого вече е спала и с кого не е...Третата решила да роди на 17,'щото,разбираш ли,сигурно е няма к'во да прави.И после ми вика еди кой си ми е любовта на живота,ама отива да се мляска и да се ебе с друг.![]()
Пък тоя Давид к'во иска повече?!Мъж под чехъл.
Жена му сто пъти му го каза-не иска да е с него,не го обича.И после-паднал й на колене и й се моли.И накрая-т'ва било само началото,тя не знаела на какво е способен.Абе ей,чехльооо,изгуби си достойнството от много отдавна.
За всеки има какво да се каже..Просто такива уникати аз досега не бях виждала.Мислех,че ще изберат изроди,ама чак такива никога не съм очаквала.
И последно-тая Боряна и мъжа й ме скъсват просто.Той няк'ъв селенин,'дето всяка втора дума му е псувня и се прави на големия гларус от моретоо..пък тя няк'во такова аристократично го раздава.Пълни селяци...Та чак хора идваха да говорят от Агенция за закрила на детето.
Хахаа...
Само гробаря е ПИЧ!Най-простоя,ама му е забавно на човека и не се интересува от хорското мнение.![]()
![]()
не го гледам, нямам и това намерениестрашно са прости, поне да бяха вкарали някой по-така, те всичките курви, стриптизьорки и т.н.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук