Онзи ден бях на тренировки по волейбол.. И топката като идваше към мене, уж да я ударя... При удара взех, че си пресрещнах пръста (палеца) на едната ми ръка и от тогава ужасно ме боли когато се мърдам.
И е малко подут... Какво да правя..?
Тез дни ще отида на ренген или ортопед да видя какво е
студен компресПървоначално написано от EMBAZA
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
и при мен стана така, само че със средния пръст, и то при игра на хандбал.![]()
компрес, мажи го с нещо от рода на "Фастум гел" и след няколко дни ще ти мине.
аа мен като си срещнахме пръстите с един фр докато играхме с балонпреди няколко години.. моят мноо яко се подуу и мислехме че изкълчен.. но не ходих на лекар - слагах му некви компреси студени или с реванол ... и мина накрая
![]()
Прави си компреси и отиди за всеки случай на доктор да го види дали не е изкълчен че да не ти стане после накриво.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
нормално е.. често се случва.. можеш да накараш някого да ти го раздвижи/масажира, след което да му направиш някъв компрес...![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Кви масажи кви раздвижвания стига глупостиПървоначално написано от wali00
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Първоначално написано от producenta
ем на мен така ми се оправя..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
студен компрес![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
В такива случаи пръста трябва да е обездвижен не прави такива неща повечеПървоначално написано от wali00
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
също отиди на доктор
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
за вс случай все пак![]()
Dream..
Think...