.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Нямам приятели

-

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво като не си ходила на детска градина ?
    Аз съм ходила,но да не си мислиш,че имам приятели от там..Със класа ми е същата работа (разликата е,че съм на 14 години)..Не сме задружен клас,повече от класа ме дразнят и т.н..На тези години е нормално..Навлизаме в пубертета,но понякога имам чувството,че съм "по-зряла" от съучениците ми..
    Както и да е..
    Намери си приятели извън училище..Запознавай се с повечко хора..Започни да тренираш/спортуваш нещо..
    А и само да ти припомня,че "истински" приятел се печели с времето,а не изведнъж
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Еми не знам... Миналия ми клас беше ужасен, деляхме се на готини и тъпи. Сега новия и клас е дооста по добре. Дразнят ме само 5 момичета и то по лични причини. Все пак сме 30 човека. Иначе не знам и аз какво да те посъветвам, ако знаех "тайната на приятелството" и аз щях да имам сега повече приятели. Задълбочи приятелството с това момиче. Гледай да не се карате, направи нещо за да станете по-близки. Виж ги тези от квартала също, възобнови си отношенията. И аз нямам кой знае колко приятели, всъщност имам 2 приятелки. От квартала движех като теб с едни момичета но ги намразих и за 1 година не сме излизали, но сега излизам само с едното, защото иначе съм обречена на висене вкъщи. Успехи )
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Mi да ти кажа не само ти си така аз кат сам ходил на детска и на даскало да не мислиш че иам куп френдове?И аз съм на 13 но просто хората са изроди. . .За това смених квартала и всичко се оправи.Живея в кв.Стрелбище и уча в 47-мо мн яко даскало още на 1вя ден намерих приатели и то не само на моита възраст ;] явно не всички са такива
    Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
    Emo C00l

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ То естествено е,че всички не си такива..
    Но просто ми се струва,че да намериш добри приятели е трудното..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Номера е да не ставаш сутрин с идеята да си търсиш приятели когато най-малко очакваш нещо то взима че се случва

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Нямам приятели

Не може да си толкова придирчива, а да очакваш да имаш много приятели. Хората от квартала ти писнали, в училище имало хора, които ти харесвали, ама не били твой тип... Не може всички да са като теб и да са твой тип, но това няма да ти попречи да сте приятели.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Най-хубавите неща идват бавно, както са казали хората.
    Аз също нямам приятелки нито в квартала,нито в училище,но не ме притеснява и то никак.
    Когато човек е самостоятелен и не се влияе от други мнения, според мен си изгражда характер и умее да се справя сам с всяка ситуация.

Хич да не ти пука, ще си намериш хора,които ще харесаш, време - предостатъчно.

А между другото.. откъде си?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Истинските приятели идват с времето. Това за детската градина, извинявай, ама е глупост. Сега вярно, че и аз бях в един клас с някой от децата от детската градина, ама това не означава нищо. Не разчитай, че така ще си намериш вечни приятели и т.н. Рано или късно всеки поема по своя път. Ще си намериш приятели, стига да бъдеш търпелива. На 13 год. си още, когато влезеш в гимназия ще започнеш на ново и всичко ще се промени.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Общувай с повече хора,излизайте и така.Постепенно ще си намериш приятели,стига да се постараеш.Не става всичко от веднъж.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Иди на детска градина, не е късно.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мда, закъсняла съм само с 6-7 години. И аз това мислех да направя.

Еми никак не е трудно да се запознаеш с повече хора само да искаш.Аз лично познавам много хора и понякога ми е кофти даже..Не виждам защо са ти много приятели..

Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    Значи аз съм момиче на 13 год. Нямам почти никакви приятели, което се дължи на това че не съм ходила на детска градина. Може би там щях да се запозная с повече деца, с които да се виждам днес и да излизам с тях. Като гледам повечето деца са така ... И така де, в училище нямам толкова добри приятели. Повечето се сърдят за малки неща, нахални са или просто не ми харесват. Целия клас сме много незадружни. Не се делим само на момчета и момичета, а и по 3-4 човека. Така е доста гадно, но няма кой да ни сплоти. И както и да е, имам една приятелка която живее далече от мен и се виждаме само на училище и като излизаме навън. Тя горе долу ми харесва, като човек но постоянно ме обвинява в някои неща , сякаш ги правя специално ... Аз не искам да наранявам никого, особено ценните за мен хора. В момента тя ми е най-ценната приятелка. По принцип на училище има някои хора, които ми харесват но не са моя тип. В моя квартал живеят много хора, ама никога не излизам с тях. По-рано излизах с някои момичета, но ми омръзнаха и вече почвах да ги мразя. Та вече не знам какво да правя. От къде да си намеря повече приятели?
    Ако сте прочели докрай темата ми, благодаря оценявам го. ;д
    Сега е идеалния момент,да посетиш детска градина =)

Детската градина да ти е най-малкият проблем. Аз пък съм ходила на детска градина, но учителките, разбира се, толерираха онези дечица, чиито мами работеха по общината. В училище пък си намерих някои приятели. Това, което ме влудяваше преди години(и сега) е повърхностното отношение на хората спрямо живота. Не са ми в кръвта повърхностните същества . Ах, да добавя и интригите и приказките зад гърба. Жалко само, че хората бъркат понякога чисто приятелския интерес с желание за забиване на нож в гърба или някакви задни мисли. Но пък това не е моя грижа. Щом са такива коне с капаци и не виждат очевидното...

По-добре да сте на групички. Хората са казали: "Два остри камъка брашно не мелят.". По-добре поотделно, отколкото в разпри.

Колкото до приятелите - единственият начин да ги спечелиш, колкото и изтъркано да звучи, е да бъдеш естествена. Естествена на 100%. Когато се намираш в неудобна ситуация не забравяй това, защото иначе може да ти изиграе лоша шега впоследствие. Какви каши забърквам, когато ме поставят в неудобно положение .

Какво общо има детската градина? Нищо...

Евала за правописа, чак не ми се вярва, че си на 13, а отностно проблема - трябва да се примириш с лошите страни на хората, тъй като няма перфектен човек/приятел. Ако не се примириш сега - няма да имаш приятели цял живот.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Град
    Пловдив
    Не се тревожи, на твоите години(преди 3 години) и аз нямах много приятели. Всъщност тогава имах само роднини и няколко семейни приятели(деца на приятелите на майка ми и баща ми). Класа беше отвратителен, в квартала всички бяха(и още са) с по 3-4 години по-големи или по-малки от мен. След това последната година класа стана изключително сплотен. Носехме се 15 човека тайфичка навсякъде. Дойдоха изпити, лято, всеки с нов клас, загубихме се, сега всеки си има негови приятели и много рядко се виждаме. Важните приятели - тези, които ще са ти за цял живот идват след 8ми-9ти клас. Не се тревожи до тогава. Разбира се, не е изключено най-добрия ти приятел да е приятел от детство, но все пак не е задължително.

Ами и аз нямам много приятели, но не е защото не съм ходил на детска тъй като наистина не съм ходил. Даже е по добре да не се ходи на детска. Както и да е... Сега по темата-аз имам един страшно добър приятел, но е само един. Аз го спечелих като съм добър с него и съм единствения който не се дразни с него. Той е известен, но не го харесвам заради това. И целият ми клас е ужасен, но имам само него и още 1 приятел, които ме уважават и се държат с мен добре. Така че спокойно. Ще си намериш приятели.

и аз съм същия спокс гадно е ама кво да се прай

Ne iskam da obidq nikoi ama tva sami si go praite da nqmate priqteli.Koito e putka vinagi 6e go ebavat i nqma da ima priqteli,.Az znam 4e v daskalo nqmam nikvi istinski priqteli prosto kompaniq za piivane i pu6ene v mejdu4asie.Ama nikoi ne me zaka4a samo boi i da te uvajavat ina4e 6e si ostane6 putka koqto vsi4ki tormozqt.Men nikoga ne sa mi pravili takiva gluposti ama za tweq koito stradat gi s1vetvam boi kato trqq hvani metalna traba i mu zg1ni glavata na dve ama da ima respect.ne iskam da obijdam nikogo

Забелязала съм че във този раздел редовно някой се оплаква че нямал приятели.. Е аз пък ще бъда гадна и ще кажа: Умрете..! Аз пък имам много..!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си