- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaк да разкарам мацката
Съжалявай си колкото искаш. Въпроса е че играете двойна игра. И обясних защо.
Свестните мъже нали стават от момчета? А как от един чехльо ще стане свестен мъж? С магическа пръчица?
Щото с онова си изказване го тласкаш да става боклук. И теб лично не съм те видял да пускаш тема че някой си бил задник и те игнорира. Ама ако ти се случи - нямаш право да пускаш тема , вкоято да се оплакваш. И спри с клишираните оправдания.
Мен не ме меси в тоя филм. Аз съм си добре (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе мен слушай, кажи й, че си гей.. ;Д
Mistakes are proof that you are trying.
Обаче това важи само ако не са правили секс.Първоначално написано от fortvilelse
![]()
Dr. Gregory House
повтарям се сиг с други хора ...
аз действам така ... посявам съмнение за раздяла 2-3 дена преди да събера смелост да и кажа ... тя си прави заключение какво може да правя, ще се опита да поправи нещата,но вече е късно ще се откаже и ще се примири с идеята че нямате бъдеще заедно ...
мене са ме рязали с смс "Всичко беше много хубаво, но беше до тук"
познай как се чувствах след туй![]()
или е разбрал след като са правилиПървоначално написано от valdesbg
![]()
Някои момчета си остават такива до края на живота си, не порастват, не стават мъже.Първоначално написано от valdesbg
Мм, няма да ме видиш да пускам такава тема, при мен тези не минават, повярвай ми. Ако някой ме игнорира, то аз не му се бутам, не съм нахална. Заради това не ми се налага да пускам сълзливи теми от рода на - ах, какво да правя за да ми обърне внимание и т.н. Спокойно, и да ми се случи, не бих се унижила никога да пусна тема тук. Просто проблемите си ги решавам сама. А това даже не мога да го нарека и проблем.
Нарицанията които използваш - чехльо, боклук - не са коректни. Оправданията ми са далеч от клиширани. Оправдания ли? Не се оправдавам, изказвам мнение , или по-скоро се защитавам тезата си. Ти нападна първи поста ми.
Говорим за свестни мъже - ами един свестен мъж никога не би накарал едно момиче да се чувства унизено, да се чувства пренебрегнато и нежелано. Никога не би запонал връзка в която знае че няма да се отдаде изцяло. Един мъж знае какво си струва и какво не. Знае къде и как да постави границите. Но знаеш ли колко често се срещат такива хора? Ами, рядко. В живота си съм видяла няколко такива екземпляра. Повечето са 30+ . Заради това ми остава само възможността да се отдам на течението.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Свестните мъже не се пръкват от въздуха. Първо са били свестни момчета.Които няма да унижат момичето, знаят къде са границите и т.н...
Към автора: Не се дръж като боклук, че ще затвърдиш тезата "Жените не знаят какво искат"... Баш двоен стандарт си става.
Хубаво бе девойке - казваш свестните са малко. Ами защо не го насърчиш да стане един от тях? Къде е свестното да се прави на ударен и да играе по тънката лайсна с нея? Нали се сещаш че филма в нейната глава ще стане драма вече, а в неговата глава ще се затвърди мнението че той е центъра на вселената?
Знаеш как да се решаваш проблемите - чудесно. Ами дай да научим и другите как да си ги решават по най-удачния и умен начин. Не мислиш ли че така е по добре? За да не стават свестните мъже и жени още по застрашен вид.
Ако свестните мъже в средата ти са малко - разшири я. Лично познавам 3-ма човека под 25 години, които се вписват идеално в това, което описваш. 30+ са повечето които си срещала. Хайде обясни ми защо в моята среда се намират хора под 25 години които знаят колко струват и къде се намират. Желание да има - другото вече е лесно.
Такива работи![]()
Dr. Gregory House
няма лек начин да кажеш на момиче,че късаш с нея..особенно ако се е привързала към теб... единствения начин е просто тя да няма чувства към теб и дори да скъсаш с нея да й е все тая ...което е малко вероятно..така че съжалявам ама няма как да помогна .. със сигурност ще я нараниш и от зависимост колко е държала на теб и колко се е привързала ще й бъде гадно..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
само не й казвай,че искате да си останете приятели!тва е най-ужасното нещо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пръдни в стаята
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Аз още ти се хиля,като се сетя за темата с това, че се изпускаш при зъболекаря.Първоначално написано от billyana
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
С смс е мн кофти. Най-добре бъди мъж, иди и кажи че няма да стане, използвай фрази от сорта на "любовта огасна", "връзката ни се изчерпа" и естествено всеизвестното "заслужаваш да намерищ щастието си, но това не съм аз". Много върви, даже има вариант да се разплаче и да те запомни като най-добрия резач(това май не звучи добре)
moeto mnenie e da i kaje6 sorry trqbva da skusame ne6tata ne stoqt dobre no moje da si ostanem priqteli![]()
След като колелото на любовта се е завъртяло няма абсолютни правила.
m@#!
Толкова проста тема, а толкова много излишни приказки.
Ами направи така, че тя да те разкара. Просто се дръж като мухльо известно време, за да я ядосаш до такава степен, че да й писне от теб и сама да пожелае да прекрати нещата, изпитвайки желание не да плаче, а да се радва, че вече те няма.![]()
Специален поздрав с една велика песен! - http://www.youtube.com/watch?v=sal4j...eature=related
all day... all night... what the fuck?!
Плясни я, кат за последно и и го кажи. Това да ти е проблемът... да не знаеш как да режеш![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Не и звъни,не я търси,като те потърси не отговаряш и така ...
Moля?Първоначално написано от alex4et0y
Тва да си наранява собственото самочувствие, заради няква пача пък е най-долното нещо...
Стани досаден и не я оставай миг да диша свободно. Ходи навсякъде с нея ,даже с приятелки като излиза пак отивай с нея. Звъни и през 5 минути и се прави на прекалено загрижен. Накрая ще й писне и сама ще те разкара.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Тук ми се струва че малко се изхвърляш. Не, всъщност доста се изхвърляш и се надценяваш. Не те познавам, но познавам доста силни личности, които понякога и те не издържат или просто крият разни неща под дебела черупка. Никога не се заричай за такива неща, защото има една много добра мисъл "НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА."Първоначално написано от YouDontKnowMe
Всъщност с това доста добре ме описа. Значи за теб и аз влизам в категорията свестен мъж. И за това съм си и сам. Знам си предимствата и недостатъците, знам и че недостатъците не са ми хич малко, знам че и за момента не мога да дам това, което искам, а знам какво искам да дам, знам че също няма как да мога да се отдам изцяло, защото не зависи само от мен, знам как мога да се държа добре с момичето за да се чувства перфектно и желая любовта много силно, но не смея да се впусна в нея, зщото ме спира това че нещата не са под мой контрол. Това прави ли ме свестен в твоите очи. И забележи...аз съм на по-малко от 25 години. Тук идва и един друг въпрос. Не са ли точно тези мъже незабелязани или приети само за приятели, защото не са от гъзарите и фешъните? А да и един още по важен въпрос към теб. Ти определяш ли се като свястна и достойна за един такъв мъж. Както казах аз не те познавам.Ама много искат свестни мъже пък в последствие решават че нещо не ги кефят, защото са "повредени" нещо.Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Дано не си толкова тъпа, че да говориш сериозно.Първоначално написано от Lyubeto
Temet Nosce
벨야카
някой нагоре като спомена песен, се сетих, че можеш да я поздравиш с :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rrVDViSlsSM[/youtube]
ще разбере намека ти![]()
![]()
![]()
Що да не? Аз мразя някой да ми досажда и да не ми оставя грам спокойствие. Готова съм да зарежа всеки заради това . Готова съм да зарежа дори годеника ми ако го прави системно . Той иска да я зареже без да я наранява . А според мен по друг начин няма как да стане. Пък и ако момичето е достатъчно умно и достатъчно добре познава човека до себе си сама ще разбере ,че той вече не я иска като той си промени отношението към нея неоснователно и ще се отегли сама, с достойнсвто и без излишни драми.Чела съм ти темите и познавам до някъде как мислиш от това.Така ,че нека не се обиждаме само , защото не си съгласен с мен.Първоначално написано от umri
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...