.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Стани досаден и не я оставай миг да диша свободно. Ходи навсякъде с нея ,даже с приятелки като излиза пак отивай с нея. Звъни и през 5 минути и се прави на прекалено загрижен. Накрая ще й писне и сама ще те разкара.
    Дано не си толкова тъпа, че да говориш сериозно.
    Що да не? Аз мразя някой да ми досажда и да не ми оставя грам спокойствие. Готова съм да зарежа всеки заради това . Готова съм да зарежа дори годеника ми ако го прави системно . Той иска да я зареже без да я наранява . А според мен по друг начин няма как да стане. Пък и ако момичето е достатъчно умно и достатъчно добре познава човека до себе си сама ще разбере ,че той вече не я иска като той си промени отношението към нея неоснователно и ще се отегли сама, с достойнсвто и без излишни драми.Чела съм ти темите и познавам до някъде как мислиш от това.Така ,че нека не се обиждаме само , защото не си съгласен с мен.
    Когато в една връзка единия иска да зареже другия, това означава, ч е другия е по-привързан, а на първия му е писнало. Ако този, който иска да зареже тръгне да се държи супер мило и да се вре ще мине доста време, докато ролите се обърнат, но тъй като този, който иска да зареже няма чувства едва ли би искал да направи ЧАК такава услуга на другия, с цената на нараняването на собственото си достойнство. Дори няма да има желание да го прави.

Представи си, че годеникът ти дотегне и нещо не ти харесва вече и искаш да се разделите... За да го зарежеш ще започнеш да му се вреш, да му влизаш в личното пространство и да проявяваш слабост или просто ще прекратиш връзката? Не ми отговаряй, защото въпросът е реторичен.

Значи според теб, ако искаш да зарежеш някой, трябва да започнеш да му се вреш в личното пространство, да ставаш фамилиарен и по това половинката ти да разбере, че не го искаш... доста странна логика.

Може и да не си тъпа, но това, което даваш като съвет е грешно и вместо да отхвърляш мнението ми с лека ръка се замисли дали поне малко не съм прав. Така, като даваш съвети, хората в отчаянието си по неволя може да те послушат и да направят грешка, с която още повече да затънат. Добре, че случая не е такъв.

едит; ебахти есето за някаква простотия... тряа се прегледам.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Добре де темата е за това как да зарежеш някого БЕЗ да го нараниш. А ако вече не ти пука за него и не се интересуваш дали ще го нараниш , начините за слагане на край са много . Аз също подкрепям тезата ,че е най - добре да се каже истината , дори и да е много болезнена , но все пак не това е питането на автора. И не мисля ,че съвета ми е грешен като цяло.
    Но щом моя е грешен - кажи някой вярен по темата .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Или го направи като мъж *отиваш и и го казваш направо и НЕ УВЪРТАШ* или даваш пример на другите какви утайки да бъдат *нямам нищо лично и нямам намерения да те убиждам*
    Budi estestwen ne ynijawai i ne dawai da te ynijawat !
    Ako iskash da mi kajesh neshto lichno eto ti skype- kafkaz96

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си