- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaк да разкарам мацката
Когато в една връзка единия иска да зареже другия, това означава, ч е другия е по-привързан, а на първия му е писнало. Ако този, който иска да зареже тръгне да се държи супер мило и да се вре ще мине доста време, докато ролите се обърнат, но тъй като този, който иска да зареже няма чувства едва ли би искал да направи ЧАК такава услуга на другия, с цената на нараняването на собственото си достойнство. Дори няма да има желание да го прави.Първоначално написано от Lyubeto
Представи си, че годеникът ти дотегне и нещо не ти харесва вече и искаш да се разделите... За да го зарежеш ще започнеш да му се вреш, да му влизаш в личното пространство и да проявяваш слабост или просто ще прекратиш връзката? Не ми отговаряй, защото въпросът е реторичен.
Значи според теб, ако искаш да зарежеш някой, трябва да започнеш да му се вреш в личното пространство, да ставаш фамилиарен и по това половинката ти да разбере, че не го искаш... доста странна логика.
Може и да не си тъпа, но това, което даваш като съвет е грешно и вместо да отхвърляш мнението ми с лека ръка се замисли дали поне малко не съм прав. Така, като даваш съвети, хората в отчаянието си по неволя може да те послушат и да направят грешка, с която още повече да затънат. Добре, че случая не е такъв.
едит; ебахти есето за някаква простотия... тряа се прегледам.
Temet Nosce
벨야카
Добре де темата е за това как да зарежеш някого БЕЗ да го нараниш. А ако вече не ти пука за него и не се интересуваш дали ще го нараниш , начините за слагане на край са много . Аз също подкрепям тезата ,че е най - добре да се каже истината , дори и да е много болезнена , но все пак не това е питането на автора. И не мисля ,че съвета ми е грешен като цяло.
Но щом моя е грешен - кажи някой вярен по темата .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Или го направи като мъж *отиваш и и го казваш направо и НЕ УВЪРТАШ* или даваш пример на другите какви утайки да бъдат *нямам нищо лично и нямам намерения да те убиждам*
Budi estestwen ne ynijawai i ne dawai da te ynijawat !
Ako iskash da mi kajesh neshto lichno eto ti skype- kafkaz96