- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А вие как се запознавате с момчета? :D
Предполагам ви е познато... Видите някое уникално яко момче, обаче в напълно неочаквана ситуация. И почваш да се чудиш: "Тоз обвързан ли е, не е ли?"
Как ще се запознаете с непознато момче навън? Например в магазина, в някое кафене, на спирката, в рейса?
Умеете ли да отидете до него и да му кажете: "Здравей, аз съм Х, а ти?" и не съществува ли доста голям риск от разочарователно отхвърляне, когато подходиш твърде явно и импулсивно?
Аз ще пиша по-късно моя опит, ако не забравя, че сега ще вечерям.
Само ако показва интерес към мен, тогава действамАко той вече не го е направил
![]()
аз отговорих с : Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н
ако и той има интерес към мен чакам той да дойде ..
никога не бих отишла на крака на някого .. дори и да е супер привлекаелен .. или пък мн0г0 г0 харесвам ..
не е в мой стил![]()
Обикновенно имам късмет,и момчето ме заговаря след като съм му хвърляла погледи![]()
Сякаш им пращам някаква телепатия да ме заговорят,и то винаги се получава![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ами аз използвам чара си като средство, да го накарам сам да дойде. Така де, привличането си е привличане.И изключително много зависи от настроението ми... има дни, в които мога да се запозная със 100 човека спокойно. Има такива, в които излизам САМА и се прибирам САМА и ВКЪЩИ.
И в моя стил не е да правя голяма първа крачка като директно отиване до него и запознанство в последствие. Това дори момче да го направи, бих се объркала тотално; дори и да е хубав. Ако не ме кефи пък - направо ще се уплаша.![]()
И все пак досега съм ходила с момчета, които или са приятели на приятели, или са някакви училищни гадженца... Абе, сещате се.![]()
Отивам и се запознавам.Не го правя често, защото много рядко нещо ми хваща ухото (различно от псувни,простотии и т.н.)
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н. След това той сам идва и се запознаваме. Много рядко правя първата крачка, ако има инетерес няма да му отнеме много време да дойде и да се запознаем.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Директно! Няма какво да увъртамПросто отивам при него с думите `може ли да се запознаем`
![]()
Еми най добре е да накараш пнякой общ познат да ви запознае, или да си създадеш ситуация която изисква запознанство.. не ей тка, минаваш си по улицата спираш го : здр, много си сладък искам да се запознаем .. - случвало ми се е и не ми направи особенно голямо впечатление
![]()
![]()
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
надъхвам се с кураж //отивам и се запознавам, аз съм си непредсказуема личност
![]()
Аз директно го питам.Ако каже "не" ,майната му, но никой не ми е казвал 'не'.Иначе аз най-често казвам 'не" ама друго е момиче да те пита, друго е момче да те пита.
1Първоначално написано от Mecho0
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
не знам
Доколкото се познавам второто най-често, за съжаление. Да е имало два случая обаче, в които непознат ми е хванал око - на спирката да речем. В училище е по-лесно... фейсбууци и т.н... Иначе ако някой път съм се надъхалала много, може и да отида и аз да се запозная. Прави впечатление, че момчетата се кефят на момичета, които не ги е срам. И все пак... пуст срам, появява се, когато не ти трябва![]()
Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н.
Никога няма да отида на крака и да го попитам : 'може ли да се запознаем '? Звучи ми адски смешно ! Затова чакам, ако той има интерес към мен, той ще дойде. Ако ли не - майната му !
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Имаше едно момче в кафето,имаше погледи а у,аз отидох,запознахме се,беше голям смях,след тва си разменихме скайповете и 1 път излзиахме,целувахме се и тва беше.Никога повече няма да се запознавам директно,нито той ме прие насериозно,нито аз и за двама ни беше само забавление.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
До сега само веднъж се е случвало да видя някой и веднага да си кажа "Този не мога да си позволя да го изпусна" Тогава отидох при него, запознахме се и до днес сме приятели.
Иначе попринцип не обръщам внимание много. Ако някой само ми хване окото, хвърлям по някой поглед и толкова. Пък той ако реши да дойде да се запознаем, нямам нищо против.
И спря да се върти за миг земята..
никога не съм отивал при някоя с думите 'искаш ли да се запознаем, аз съм еди-си-кой'
абсрудно ми звучи. колкото и да съм спечен, все ще измисля нещо по-умно, баси..
ами аз най често отивам направо и се запознавам
имам и един коз, тъй като имам доста познати и приятели и ако са в обща компания отивам,говоря с познатия/та и "уж"от учтивост се запознавам,разменям 1-2 погледа,усмихвам се широко,завръзвам разговор и после файсбуук и скайп![]()
ако всичко злезе добре получавам или някоя симпатична среща или просто приятелче![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от anfarwol
![]()
![]()
Много рядко се случва някой да ми хване окото, но все пак ако се случи чакам няколко дни, през които когато е някъде около мен следя отношението му към останалите, жестовете му и всичко останало.Ако ми се стори свестен изпадам в еуфория и ако той не дойде сам, както попринциш се случва, аз припкам при него.Какво толкова.![]()