.

Виж резултатите на анкетата: Как? :Д

Гласували
62. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Отивам до него и директно.

11 17,74%
  • Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н.

41 66,13%
  • Тия запознанства крият рискове. ;D

10 16,13%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен Аватара на Luscious_Heart

А вие как се запознавате с момчета? :D

Предполагам ви е познато... Видите някое уникално яко момче, обаче в напълно неочаквана ситуация. И почваш да се чудиш: "Тоз обвързан ли е, не е ли?"
    Как ще се запознаете с непознато момче навън? Например в магазина, в някое кафене, на спирката, в рейса?
    Умеете ли да отидете до него и да му кажете: "Здравей, аз съм Х, а ти?" и не съществува ли доста голям риск от разочарователно отхвърляне, когато подходиш твърде явно и импулсивно?
    Аз ще пиша по-късно моя опит, ако не забравя, че сега ще вечерям.

УЖАС !! ПОРЕДНИЯ ПУБЕР !!

^ тихо лешпер..

Само ако показва интерес към мен, тогава действам Ако той вече не го е направил

аз отговорих с : Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н

ако и той има интерес към мен чакам той да дойде ..
    никога не бих отишла на крака на някого .. дори и да е супер привлекаелен .. или пък мн0г0 г0 харесвам ..
    не е в мой стил

Мега фен Аватара на December
    Обикновенно имам късмет,и момчето ме заговаря след като съм му хвърляла погледи
    Сякаш им пращам някаква телепатия да ме заговорят,и то винаги се получава
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Ами аз използвам чара си като средство, да го накарам сам да дойде. Така де, привличането си е привличане. И изключително много зависи от настроението ми... има дни, в които мога да се запозная със 100 човека спокойно. Има такива, в които излизам САМА и се прибирам САМА и ВКЪЩИ.
    И в моя стил не е да правя голяма първа крачка като директно отиване до него и запознанство в последствие. Това дори момче да го направи, бих се объркала тотално; дори и да е хубав. Ако не ме кефи пък - направо ще се уплаша.
    И все пак досега съм ходила с момчета, които или са приятели на приятели, или са някакви училищни гадженца... Абе, сещате се.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Отивам и се запознавам.Не го правя често, защото много рядко нещо ми хваща ухото (различно от псувни,простотии и т.н.)

Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н. След това той сам идва и се запознаваме. Много рядко правя първата крачка, ако има инетерес няма да му отнеме много време да дойде и да се запознаем.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Директно! Няма какво да увъртам Просто отивам при него с думите `може ли да се запознаем`

Еми най добре е да накараш пнякой общ познат да ви запознае, или да си създадеш ситуация която изисква запознанство.. не ей тка, минаваш си по улицата спираш го : здр, много си сладък искам да се запознаем .. - случвало ми се е и не ми направи особенно голямо впечатление

В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

надъхвам се с кураж / /отивам и се запознавам, аз съм си непредсказуема личност

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз директно го питам.Ако каже "не" ,майната му, но никой не ми е казвал 'не'.Иначе аз най-често казвам 'не" ама друго е момиче да те пита, друго е момче да те пита.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Mecho0
    Само ако показва интерес към мен, тогава действам Ако той вече не го е направил
    1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    глеам я 1-2 дена кфо прай компания туй-онуй ... после са прая на глупак излагам се пред всички получава се супер конфузно, тя казва ще си помисля ... след тфа ме намира в скайп и ми пише ай да излезем и т.н. от там нататък вече всичко е наред

Мега фен
    Град
    Earth...
    не знам

anonymous708973
    Guest
    Доколкото се познавам второто най-често, за съжаление. Да е имало два случая обаче, в които непознат ми е хванал око - на спирката да речем. В училище е по-лесно... фейсбууци и т.н... Иначе ако някой път съм се надъхалала много, може и да отида и аз да се запозная. Прави впечатление, че момчетата се кефят на момичета, които не ги е срам. И все пак... пуст срам, появява се, когато не ти трябва

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н.
    Никога няма да отида на крака и да го попитам : 'може ли да се запознаем '? Звучи ми адски смешно ! Затова чакам, ако той има интерес към мен, той ще дойде. Ако ли не - майната му !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Имаше едно момче в кафето,имаше погледи а у,аз отидох,запознахме се,беше голям смях,след тва си разменихме скайповете и 1 път излзиахме,целувахме се и тва беше. Никога повече няма да се запознавам директно,нито той ме прие насериозно,нито аз и за двама ни беше само забавление.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на xoxi
    До сега само веднъж се е случвало да видя някой и веднага да си кажа "Този не мога да си позволя да го изпусна" Тогава отидох при него, запознахме се и до днес сме приятели.
    Иначе попринцип не обръщам внимание много. Ако някой само ми хване окото, хвърлям по някой поглед и толкова. Пък той ако реши да дойде да се запознаем, нямам нищо против.
    И спря да се върти за миг земята..

никога не съм отивал при някоя с думите 'искаш ли да се запознаем, аз съм еди-си-кой'

абсрудно ми звучи. колкото и да съм спечен, все ще измисля нещо по-умно, баси..

ами аз най често отивам направо и се запознавам
    имам и един коз, тъй като имам доста познати и приятели и ако са в обща компания отивам,говоря с познатия/та и "уж"от учтивост се запознавам,разменям 1-2 погледа,усмихвам се широко,завръзвам разговор и после файсбуук и скайп
    ако всичко злезе добре получавам или някоя симпатична среща или просто приятелче

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от anfarwol
    ами аз най често отивам направо и се запознавам
    имам и един коз, тъй като имам доста познати и приятели и ако са в обща компания отивам,говоря с познатия/та и "уж"от учтивост се запознавам,разменям 1-2 погледа,усмихвам се широко,завръзвам разговор и после файсбуук и скайп
    ако всичко злезе добре получавам или някоя симпатична среща или просто приятелче

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Ей шшш алооо .. обАрни са мА, сакам да те ярим, капиш ай с мене малко са напия и да та набия а после сиекс

Много рядко се случва някой да ми хване окото, но все пак ако се случи чакам няколко дни, през които когато е някъде около мен следя отношението му към останалите, жестовете му и всичко останало.Ако ми се стори свестен изпадам в еуфория и ако той не дойде сам, както попринциш се случва, аз припкам при него.Какво толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си