- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А вие как се запознавате с момчета? :D
С погледи а у .. не е в моя стил да ходя аз да се запознавам![]()
Хора много , Човеци малко !
погледи, а ако мноого ми хареса, може да добавя и усмивка, примерно. друг е въпроса, че не ми се случва често някой да ми грабне окото. иначе и да се запозная не ме бърка, но обичам инициативни момчета, така че това е по- скоро тяхна работа.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не съм от типа хора, които отиват и се запознават директно с някой .. предпочитам погледи, усмивки и той ако поиска сам да дойде при мен - иначе мнооооого слабо аз да направя нещо! ..
+Първоначално написано от rebeccaa
така веднъж се запознах с едно момче в автобуса, беше преди около 3-4 години, още сме си приятелчета ..Радвам се, че единствения път, когато реших аз да се запозная с някой ,ей така от нищото, излезе нещо
![]()
Никак. Нито момчета идват при мен да се запознаем, нито пък аз при тях (срам ме е
).
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от Luscious_Heart
Ми така де, нещата трябва да стават постепенно.
Аз ако си харесвам някого, по същия начин гледам да му се усмихвам, да се навъртам около него и нещата постепенно си стават. Особено ако пък става дума за голяма компания..
И по същия начин понякога лесно се запознавам с хора, друг път сякаш никой не ми отразява 'погледите'.. но си зависи и от излъчване, и с какво самочувствие си тръгнал навън, и от предпочитанията на този, който "сваляш"![]()