.

Виж резултатите на анкетата: Как? :Д

Гласували
62. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Отивам до него и директно.

11 17,74%
  • Ако имам възможност, по-дълго време погледи и т.н.

41 66,13%
  • Тия запознанства крият рискове. ;D

10 16,13%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен

.,

С погледи а у .. не е в моя стил да ходя аз да се запознавам
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    никога не бих отишла на крака на някого .. дори и да е супер привлекаелен .. или пък мн0г0 г0 харесвам ..
    не е в мой стил[/b]

Мега фен
    погледи, а ако мноого ми хареса, може да добавя и усмивка, примерно. друг е въпроса, че не ми се случва често някой да ми грабне окото. иначе и да се запозная не ме бърка, но обичам инициативни момчета, така че това е по- скоро тяхна работа.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Не съм от типа хора, които отиват и се запознават директно с някой .. предпочитам погледи, усмивки и той ако поиска сам да дойде при мен - иначе мнооооого слабо аз да направя нещо! ..

Град
    Sофiiя City xD

Re: .,

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    С погледи а у .. не е в моя стил да ходя аз да се запознавам
    +
    така веднъж се запознах с едно момче в автобуса, беше преди около 3-4 години, още сме си приятелчета .. Радвам се, че единствения път, когато реших аз да се запозная с някой ,ей така от нищото, излезе нещо

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Никак . Нито момчета идват при мен да се запознаем, нито пък аз при тях (срам ме е ).
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    И в моя стил не е да правя голяма първа крачка като директно отиване до него и запознанство в последствие. Това дори момче да го направи, бих се объркала тотално; дори и да е хубав. Ако не ме кефи пък - направо ще се уплаша.

Ми така де, нещата трябва да стават постепенно.
    Аз ако си харесвам някого, по същия начин гледам да му се усмихвам, да се навъртам около него и нещата постепенно си стават. Особено ако пък става дума за голяма компания..

И по същия начин понякога лесно се запознавам с хора, друг път сякаш никой не ми отразява 'погледите'.. но си зависи и от излъчване, и с какво самочувствие си тръгнал навън, и от предпочитанията на този, който "сваляш"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си