.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Guest

ДОКЪДЕ И КОЯ ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?

КОЯ И ДОКЪДЕ ЕДНА ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?

Здравейте на всички форумци на TeenProblem!
    Пиша тази тема по повод това какво мислите Вие,тъй като доскоро дискутирах тази тема с мои приятели от университета и реших да разбера колко още отговори и мнения могат да се намерят по темата!

Благодаря Ви за вниманието.

Град
    Пловдив
    Не прощавам каквато и да е била изневяра

Re: ДОКЪДЕ И КОЯ ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?

Цитирай Първоначално написано от Scandals
    КОЯ И ДОКЪДЕ ЕДНА ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?

Здравейте на всички форумци на TeenProblem!
    Пиша тази тема по повод това какво мислите Вие,тъй като доскоро дискотирах тази тема с мои приятели от университета и реших да разбера колко още отговори и мнения могат да се намерят по темата!

Благодаря Ви за вниманието.
    С буквата -У се пише

Мега фен
    Град
    <3
    Всичко се прощава,но само по веднъж.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Изневяра не се прощава! Ако си го направил един път ,ще го направиш пак
    Рядкост са случаите ,в които един човек може наистина да се поучи от грешката си и да се промени.
    Така или иначе ,след като си изневерил е много трудно да си върнеш доверието на партньора и да му докажеш ,че може да ти вярва отново .Според мен изневярата е индикатор на провалена връзка ,но това е моето лично мнение

--------------------------------------------------------

От опит знам : "Ако ти изневери 1 път, значи ще ти изневери и втори".
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нищичко ,не бих простила Ако не ми пука за човека, може и да простя, но в сегашната си връзка, в която скоро може би ще се говори за годеж и тн, нищо не е простимо дори прегръдка

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Рядкост са случаите ,в които един човек може наистина да се поучи от грешката си и да се промени.
    Така или иначе ,след като си изневерил е много трудно да си върнеш доверието на партньора и да му докажеш ,че може да ти вярва отново .Според мен изневярата е индикатор на провалена връзка ,но това е моето лично мнение
    Съгласен съм с теб Ще и простя само,ако и аз съм и изневерявал

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да направо му забрани да приближава и да си говори с жени ....Прегръдка нямала да прости .... Божеее ....

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    Earth...
    До границата

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    От опит знам : "Ако ти изневери 1 път, значи ще ти изневери и втори".
    Тъй като сме почнали с клишета:
    "Ако нещо се случи веднъж, не е задължително да се повтори. Но повтори ли се, тогава със сигурност ще има и трети път".

Прошката е нещо много субективно. Аз лично съм способна да прощавам много неща, както и за много неща да мърморя дълго. Въпросът е до колко ти самият би могъл да живееш с мисълта, че другият ти е изневерил.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от transformable
    Съгласен съм с теб Ще и простя само,ако и аз съм и изневерявал
    Офф, ама как не ги разбирам такива връзки. Да, има логика да простиш, ако и ти си изневерявал, ама каква е тая връзка. После ще го помня, ще идва в съзнанието ми когато очаквам и не очаквам. Ще се страхувам, че пак ще го направи и ще ми е кофти, че и той няма да ми има повече доверие. За мен ще се обезмисли връзката.

И все пак много зависи от ситуацията, връзката, любовта, човека. Бих простила, но не всичко

Голям фен
    Град
    Лондон
    Плюс липса на истински чувства.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всичко се прощава,но само по веднъж.
    Ей тука е истината. Чудя се колко ли хора са я осъзнали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на producenta
    Няма прошка!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Не бих я простила - говоря не само за физическата. Не бих могла да остана с този човек и да го гледам в очите всеки ден и да знам, че ме е предал. Не бих издържала.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мразя някой да върши нещо зад гърба ми. Едва ли бих простила и все пак... зависи на кого и колко значи човекът за мен. И ако простя, ще е само веднъж. Повтори ли се... да не ми се явява пред очите.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    in the reality : )
    Точно.
    А и според мен не става въпрос само за това дали изневеряващият се е поучил от грешката си. Чрез изневярата той накърнява достойнството на другия и предава доверието му, прави го на пълен идиот!, това за мен е непростимо.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мразя лъжата, мразя и когато се прави нещо зад гърба ми.Бих простила,но много трудно и само веднъж.А ако остана с дадения човек след изневярата всеки ден ще ме убива мисълта,че това нещо се е случило, че е с ясната представа, че ме е предал,а явно не му е пукало.От там става ясно другия колко държи на отношенията ви,на връзката ви и т.н... неможе да се оправдае това нито с алкохол,нито с квото и да било.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Зависи от изневярата.Ако е за 1 вечер с някоя чието име сигурно и не помни бих простила,но ако има чуства към другата какво прави с мен?....

+1

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Зависи от изневярата.Ако е за 1 вечер с някоя чието име сигурно и не помни бих простила,но ако има чуства към другата какво прави с мен?....
    Абсолютно. Бих простила изневяра, в която не са замесени чувства.

Мега фен Аватара на babity
    Коя изневяра може да е простена ли? Моята. Такава съм, че дори и да изневеря най - голямото ми наказание ще бъде съвестта ми.

Не прощавам изневяра.

За мен е еднаква чисто сексуалната изневяра и (уж) онази другата, с чувствата(а де факто и при двете има чувства, иначе привличането какво е?). Склонна съм да се държа мило, да вляза в ролята на разбиращата и прощаващата, способна съм да нося маска. След има-няма седмица(ако не и по-рано) ще започне да ме яде отвътре, а почна ли да се чувствам аз зле, ще се постарая да натяквам грешката на другия, докато не ми влезе в положението и не започне да съжалява искрено. Но дали ще ми пада на колене, или ще ми драпа по вратата е все тая, нищо вече няма да бъде същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си