- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДОКЪДЕ И КОЯ ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?
КОЯ И ДОКЪДЕ ЕДНА ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?
Здравейте на всички форумци на TeenProblem!
Пиша тази тема по повод това какво мислите Вие,тъй като доскоро дискутирах тази тема с мои приятели от университета и реших да разбера колко още отговори и мнения могат да се намерят по темата!
Благодаря Ви за вниманието.
Не прощавам каквато и да е била изневяра![]()
С буквата -У се пишеПървоначално написано от Scandals
![]()
![]()
![]()
Всичко се прощава,но само по веднъж.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изневяра не се прощава!Ако си го направил един път ,ще го направиш пак
![]()
Рядкост са случаите ,в които един човек може наистина да се поучи от грешката си и да се промени.
Така или иначе ,след като си изневерил е много трудно да си върнеш доверието на партньора и да му докажеш ,че може да ти вярва отново .Според мен изневярата е индикатор на провалена връзка ,но това е моето лично мнение![]()
--------------------------------------------------------
От опит знам : "Ако ти изневери 1 път, значи ще ти изневери и втори".
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Нищичко ,не бих простилаАко не ми пука за човека, може и да простя, но в сегашната си връзка, в която скоро може би ще се говори за годеж и тн, нищо не е простимо
дори прегръдка
![]()
Съгласен съм с тебПървоначално написано от BlueFace
Ще и простя само,ако и аз съм и изневерявал
![]()
Да направо му забрани да приближава и да си говори с жени ....Прегръдка нямала да прости .... Божеее ....![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
До границата
Тъй като сме почнали с клишета:Първоначално написано от alex4et0y
"Ако нещо се случи веднъж, не е задължително да се повтори. Но повтори ли се, тогава със сигурност ще има и трети път".
Прошката е нещо много субективно. Аз лично съм способна да прощавам много неща, както и за много неща да мърморя дълго. Въпросът е до колко ти самият би могъл да живееш с мисълта, че другият ти е изневерил.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Офф, ама как не ги разбирам такива връзки. Да, има логика да простиш, ако и ти си изневерявал, ама каква е тая връзка. После ще го помня, ще идва в съзнанието ми когато очаквам и не очаквам. Ще се страхувам, че пак ще го направи и ще ми е кофти, че и той няма да ми има повече доверие. За мен ще се обезмисли връзката.Първоначално написано от transformable
И все пак много зависи от ситуацията, връзката, любовта, човека. Бих простила, но не всичко![]()
Ей тука е истината. Чудя се колко ли хора са я осъзнали?Първоначално написано от ShtrudeL
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не бих я простила - говоря не само за физическата. Не бих могла да остана с този човек и да го гледам в очите всеки ден и да знам, че ме е предал. Не бих издържала.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мразя някой да върши нещо зад гърба ми. Едва ли бих простила и все пак... зависи на кого и колко значи човекът за мен. И ако простя, ще е само веднъж. Повтори ли се... да не ми се явява пред очите.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Точно.Първоначално написано от BlueFace
А и според мен не става въпрос само за това дали изневеряващият се е поучил от грешката си. Чрез изневярата той накърнява достойнството на другия и предава доверието му, прави го на пълен идиот!, това за мен е непростимо.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Мразя лъжата, мразя и когато се прави нещо зад гърба ми.Бих простила,но много трудно и само веднъж.А ако остана с дадения човек след изневярата всеки ден ще ме убива мисълта,че това нещо се е случило, че е с ясната представа, че ме е предал,а явно не му е пукало.От там става ясно другия колко държи на отношенията ви,на връзката ви и т.н... неможе да се оправдае това нито с алкохол,нито с квото и да било.![]()
![]()
Зависи от изневярата.Ако е за 1 вечер с някоя чието име сигурно и не помни бих простила,но ако има чуства към другата какво прави с мен?....
+1Първоначално написано от BlueFace
Абсолютно. Бих простила изневяра, в която не са замесени чувства.Първоначално написано от ivcheto0o
Коя изневяра може да е простена ли? Моята. Такава съм, че дори и да изневеря най - голямото ми наказание ще бъде съвестта ми.
За мен е еднаква чисто сексуалната изневяра и (уж) онази другата, с чувствата(а де факто и при двете има чувства, иначе привличането какво е?). Склонна съм да се държа мило, да вляза в ролята на разбиращата и прощаващата, способна съм да нося маска. След има-няма седмица(ако не и по-рано) ще започне да ме яде отвътре, а почна ли да се чувствам аз зле, ще се постарая да натяквам грешката на другия, докато не ми влезе в положението и не започне да съжалява искрено. Но дали ще ми пада на колене, или ще ми драпа по вратата е все тая, нищо вече няма да бъде същото.![]()