.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

проблем с дупката на езика :(

имам обица на езика от 10 дена някъде и дупката от горната страна малко ми се сцепи не съм си играла много защото ме болеше първите дни. Идея си нямам как се е получила такава дупка. Та въпроса ми е може ли да зарасне (малко се съмнявам но все пак да попитам) без да си махам обичката

И още нещо да попитам бърбела ми е огъваем искам след месец да си сменя обицата с по-къса и с метален бърбел но не мога да си я развия. Някакви съвети как да го направя

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Нямам обица на езика, но от разни приятели които имат съм виждала, че си имат и лека цепнатина над и под обицата. Вероятно тва цепване е неизменна част. Пък и ако си играеш мн с нея цепнатината ще стане още по-голяма.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цепнатината в никакъв случай не е неизменна част от дупката на езика, разберете го. Получава се или от лошо пробиване или от много игра с обицата. Няма да зарастне, освен ако не си махнеш обицата. За да развиеш обицата си сложи ръкавици, такива гумени, с каквито те е пробивал човека, защото с голи ръце ще е огромна мъка да го развиеш, ако въобще успееш. Развивайте и завивайте само с ръкавици, за да е по-затегнато или с някакъв плат.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    благодаря ви мисля че темата вече е излишна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си