- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да си оправя характера
аз съм много зле. нямам почети никакви приятели или приятелка сдухан съм до небесата и искам да променя това някакви съвети как да започна?
междо другото съм момче на 14
Прочети някоя книжка като начало.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като си оправиш правописа.
Първо, научи се да пишеш.
Второ, характера трудно ще си го промениш на 14 год.
не съм свикнал да пиша на кирилица и знам че има грешки извинявам се за това.И все пак няма как да знам докато не опитам да го променя
Виж, това е все едно да искаш да станеш милионерПървоначално написано от r3s5k7
![]()
това е една от причините да нямам много приятели имам богати родители (не се фукам)
Авторе - освободи ни от присъствието си или кажи някакъв смислен проблем....
Стига си се жалвал за глупости като ощипана петокласичка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Как да си оправиЖ характера .. :O емимеЙдо другото не е зле да влизаш така по редовничко в часовете по български...
че кой казал, че ше е лесно?Първоначално написано от FuckedUp
Пич, голяма воля ти трябва... и търпение! Един добър приятел, който може да те изслуша за всичко, да ти даде съвет... и аз бях сбъркан, исках да се променя и се промених... и то пак на 13-14 години като бях...
и не се сдухвай, пусни си няква жива музика, ако слушаш метъл, някой пауър, ако слушаш електронно - prodigy примерно.. и тка
Музиката с какво ще му помогне? Не съм съгласен..Първоначално написано от Tempest
добре по-конкретно как да се отнасям по добре с другите и да не се сдухвам
Ще помогне ако си пуснеш някоя надъхваща песен вместо сдухващи балади...На 14 години всички станахте емота ....![]()
Бъди по-общителен ,ако имаш чувство за хумор това би ти помогнало...Трябва да осъзнаеш ,че имаш още много години пред себе си.Не си изживял 1/3 от живота си ,а вече си сдухан![]()
П.П. Наистина трябва да си оправиш правописа.Писането на кирилица е все едно да пишеш на български език в тетрадката...Така че оправдания не се приемат.![]()
--------------------------------------------------------
Първо усмисли какво не ти е наред и се опитай да го поправиш. Не мога да ти помогна с друго.![]()
П.С.: А отворковците, с отличен шест по Български език нека не се заяждат, а да спрат да спамят и ако нямат какво смислено да кажат нека си мълчат и да не се правят на много важни.![]()
отново много благодаря tempest
Вземи един лист и на него напиши всичко хубаво за себе си, за което се сещаш. Не скромничи, а просто напиши всичките си добродетели, за които се сетиш. Прочети ги и се замисли какво притежаваш, което другите може би нямат. Задай си въпроса "Защо всъщност се чувствам зле?", "Какво чак толкова не ми е наред?" .. сигурна съм, че ще намериш много отговори на тези два въпроса, но аз ще ти кажа само една причина, поради, която ти се чувстваш зле - ниско самочувствие . Замисли се какво ти притежаваш, а другите не, вдигни високо глава и когато се почувстваш зле започни да си повтаряш окуражаващи думи от сорта на " Щастлив съм!", "Чувствам се прекрасно!", но да те предупредя - никога не казвай нещо от сорта на "Не съм сдухан!" или нещо, което включва отрицание или някаква неприятна дума, защото подсъзнанието ти сякаш не приема това "не" и се получава обратния ефект. Първоначално няма да вярваш на тези думи, но когато започнеш да си ги повтаряш по- често, мозъкът ти ще ги "усвои" и мисленето ти сякаш ще се влияе от тях. Също можеш да опиташ всяка вечер, когато си лягаш да си представяш как разговаряш с приятели, как се смеете заедно, как се чувстваш щастлив и имаш самочувствие. Настрой се позитивно и всичко ще се оправи !! Гаранция ти давам.![]()
Научи се да не се тормозиш за това, което нямаш. Животът е едно от малкото неща, които нямат повторение, живееш един път и това е. Не смяташ ли, че ще е глупаво да похабиш цялото това време в мисли за това какво би могъл да имаш, ако не беше толкова сдухан.Всеки има добри и лоши страни, ти си вглъбен само в минусите си, наистина няма да е зле да направиш оглед на всички положителни черти в характера ти. Все пак ти си на път да станеш завършен мъж,пубертета е започнал, ако не се промениш сега-край, нямаш втори шанс... Такамм, относно промените...никой не ти говори да се промениш драстично, говорим за това, което е добре да промениш в себе си. ти имаш добри черти, всеки има...като се започне от честност, педантичност и се свърши с красноречие и обаятелност. Помисли какво ти е дадено от Бог, помисли какво имаш и чак тогава се задълбавай да търсиш недостатъците си.![]()
Сдухан си понеже прекалено много ти пука какво ще кажат другите за тебе ако направиш това или онова. Не бъди комплексар и ще се оправи работата, казвам ти го от личен опит ! Да не ти пука кво ще кажат другите за теб или какво ще си помислят, важното е да си направиш кефа, да се забавляваш (с приятели) . И характера може да се промени, точно през този период (13-17) характера се променя най многои към 20 би трябвало да се затвърди вече ;д ще видим след 3 години
![]()
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
Как да си оправиш характера ли? .. Хубав голям чук и малко прецизност!.. Всъщност оправия нЕма, както се казва! Просто изчакай 2-3 години да ти мине ЕМО-периода, и тогава ще се питаш: Как съм могъл да бъда толкова прост, да се впрягам в такива глупости.
![]()
Започни да тренираш!!! Стига с WoW,Dota и CS!
Първо характера няма да си го оправиш, а изградиш, понеже си само на 14..
второ, това което си описал не е целия ти характер а само фрагмент от него, следователно искаш да работиш само в тази насока?
Запознай се с нови хора, бъди по-комуникативен, ако щеш запиши се да тренираш нещо...там също ще се срещнеш с други.
Според мен нещата не са толкова черни, хормоните те тресат в повечко.![]()
![]()
...