.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

чуствам се зле

Здравейте,първо искам да кажа ,че това не е моя регистрация , а на един приятел така че не съм аз истинския автор или как да го кажа .. После се извинявам за правописните грешки,защото много бързам .. така ..

1во.Искам да кажа , незнам дали на някой му се е случвало , но се чуствам зле,просто от вътре ми е много гадно незнам сякаш нещо ме притеснява или нещо такова ,имам чуството ,че в тоя живот за нататак ще си умра от скука и разочарование и не знам какво ще правя за напред ,на къде ще се орянтирам какъв ще ставам и сякакви неща , от вътре ме притеснява нещо незнам точно какво ,слушам си веселата музика и си правя обикновенните неща , но в момента се чуствам адски зле без никаква основателна причина ,иска ми се да отида някаде далеч на тихо и хубаво място.. на 14 години съм в момента ... не е темата колкото да ми казвате някакви съвети ми , просто за да си го кажа , защото и в момента няма с кой да споделя така че .. е ако някой се е излъгал да ми чете темата .благодаря ;д

Град
    in my weird world
    ще ти мине
    --Лудите, лудите - те да са живи!

anonymous546178
    Guest
    Млад си за криза на средната възраст, тъй че пий една бира излез с приятели и ще ги мине

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    С времето всичко отминава. Излизай с приятели, слушай бърза музика, смисъл някоя която ще те развесели.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    И аз понякога съм така и ми минава.Няма страшно.Просто се забавлявай повече,излизай и т.н.

Голям фен
    Нормално е. Не се насилвай да излизаш, ако не ти се излиза или да правиш нещо, което не ти се прави. Просто изчакай да мине. Човек се нуждае и от такива периоди.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Намери си някое занимание (спорт например);не си позволявай да скучаеш много и ще имаш по-малко време за мислене за подобни глупости.Излизай с приятели повечко ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Когато и на мен ми е ставало така отивам в близкия парк и бягам колкото издържа. Накрая, от толкова напрежение в гърдите , ми идва да се разсмея(това го приемам за странно) , но на мен лично ми действа много разведрително

Град
    Пловдив
    Не се впрягай, аз съм така понякога В такъв случай има два варианта - карам колело или ако ме мързи повече си пускам някоя комедия и заспивам посредата. После като се събудя нищо ми няма

Мега фен
    Град
    Earth...
    дишай дълбоко

Пубертет..всеки е минавал през този период и се е чувствал така!И аз на моменти изпитвам същото като теб..Идва лято,излизай повече,говори с приятели!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от wasser
    Пубертет..всеки е минавал през този период и се е чувствал така!И аз на моменти изпитвам същото като теб..Идва лято,излизай повече,говори с приятели!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Наистина, това е пубертет. И на мен ми се е случвало много пъти. Ужасно е, но щр то мине. Споко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си