Цитирай Първоначално написано от LucasBoy
Викайте Хаус!
Докато имаш гной където и да е имаш имунна система, защото гнойта са мъртви левкоцити, геройски паднали в боя с болестта(знам, че звучи детски просто, обаче е така). Щом са паднали, значи са се борили. От къде започна обрива? Кой от симптомите беше първи - обрива или ангината? За сега стой без обица изобщо, защото не помага по никакъв начин с войната, а по-скоро може да разсейва организма. И още едно нещо - кои лимфни възли са ти подути? Тези под долната челюст?
Казах ,че 1вия път имах обрив сега втория нямах.А за първия, 1во се появи обрива, после имах само 1 лимфен възел подут (този ,който и сега още ми е много подут от дясната странапод брадичката) сега обрив нямам.
batkodoki не е ебавка ! В момента са ми останали 2 налепа ии отидох на училище срешнах се с една приятелка и тя ми каза ,че си е говорила с идна друга наша приятелка за това ,че от както правих секс с това момче все съм болна и ми каза,че ще ме заведе да си направя изследване в някаква лаборатория в кв. Дианабад днеска цял ден съм под напрежение ,че наистина може да ме е заразил с СПИН.Не е шега работа.. И си мислех до те питам на лс след колко време след секс се прави изследването от HIV