Цитирай Първоначално написано от Nowa
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и искам да споделя някои проблеми и да попитам въпроси свързани с тях. Зопочвам от самото начало.През месец: Февруари-леля ми,братовчед ми и майка ми бяха болни от морбили;Март-си пробих езика Април- правих секс с момче,което беше болно не се разбра от какво ,но имаше шарка.Разбирасе когато го правихме се водеше,че е оздравял...Аз след няма и седмица също се разболях от незнаина болест с много сърбящ обрив,гнойна ангина,но най-интересното беше ,че нямах температура или отпадналост,нито главоболие ,или загуба на апетит (а всичко това го има във всички "шарки") водиха ме при инфекционисти.личния лекар още няколко други лекари ии така не се разбра какво ми е(предположенията бяха:морбили и монуклеоза). Май-от някъде лепнах гнойна ангина и всичките ми лимфни възли са подути особено единия е много страшно подут;отново ходене по лекари глупости )отново единия от многото лекари,които ме прегледа каза,че е монуклеоза,друг пък отрече..) накрая след 3 месеца по дупката на обицата на езика имах гной,но беше малко,лекарите решиха ,че е непоносимост към метала,въпреки ,че той си беше медицински,та махнах обицата сега отново съм на антибиотици и още 100 вида лекарства.И въпросите ми:
1.Ако някой знае някоя по строга диета за подхранване на организма (имам предвид да не е "ми яж плодове зеленчуци" това си го знам) ?
2.Някакъв метал,който да е по чест от медицински?
Подути лимфни възли и ангина? А запушен нос да няма? Мононуклеоза е това, моето момиче, аз я минах преди месец. Отивай в болница и да те слагат на системи. До 1 седмица си като нова. И си вземи центрум витамини.