- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
+1Първоначално написано от smiirnoff
Напълно съм съгласна. Как искате да сваляте по тоя начин. Аз ако ям така както диетува това момиче 100 на 100 ще кача. Не се заяждам просто така се самозалъгва. Нищо няма да напраи по този начин. Вие като и казвате че като изяла мекица и 2 палачинки вечерта и пак ще сваля не и правите голяма услугаЕми няма да стане така, напротив може и да качи. Ама нищо, лъжете се, само дето кантара и дрехите не можете да ги излъжете
![]()
Когато започвам диета обикновено наддавам. Затова се храня нормално(даже сега си изядох един сандвич от бял хляб) и си имам нормално тегло.Не прекалявам.
Диета не означава лишаване от храна.Като се лишавате от най-важното в най-важните години за вашия организъм вредите сами на себе си.
Съвсем нормално е да не мърда кантара като сте гладували еди колко си време и накрая като озверели да налапате някоя баничка![]()
![]()
Вместо това по-добре яжте често,но по малко и от всичко,но в умерени количества.Това и един лекар ще ви го каже.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Днес съм на бобови храни..
закуска: 1 грейпфрут
обяд:печени мини картофчета със копър ии малко краставички
вечеря:като обяда,но наполовина
Ако не бях виждала менютата на Габи(vanila нещо си), щях да си помисля, че и 90-дневната е от типа "гладувам и свалям".
Не е нормално да ядете толкова малко("обяд:печени мини картофчета със копър ии малко краставички
вечеря:като обяда,но наполовина").
Kакви ястия са подходящи по време на този мой режим?Какво ще кажете за риба на скара?А от супите на маги?Искам няколко ястия ,с които да с запълвам менюто,но не мога да преценя кои стават и кои не.
''Т'ва пък бял хляб да ядеш в диета е баси тъпото - се едно не спазваш диета :Д:Д
То ти за т'ва сигурно не сваляш много о.О
:Д
Ама се едно, като нямаш воля и си мислиш, че ще стане ей така, си яж белия хляб по 2 сандвича ''
Това на мене никак не ми прозвуча приятелски настроено и добронамерено. КАкво няма да ти '' съскат ''като нападаш ? Знам как се пише ''тъй'' , но не сме в форум за граматика..... Все тая![]()
Нямам намерения с никого да се карам просто и вие малко си променете начина на писане.Да не злобеем.Казах да не пишеш ,защото нападаш и става спам , аз ти отговарям някой друг още ще драсне нещо и готово.
Така..да се надяваме,че сме се изяснили.
ХАйде сега дайте идеи за вечеря?
Little_Lady93 , твоя организъм е друг и моят също. Всеки метаболизъм е с различна скорост и на всеки са му нужни различни количества храна и енергия. така се преценила , така съм направила, толкова съм яла. Ако при тебе всяка хапка дето си изяла ти се лепи ... друга работа.И не , не се сърдя. Всички сме различни
![]()
И btw свалям на сантиметър тия дниНа килограми не толкова ,защото спортувам и костите ми стават по-здрави и натежават леко за това не мърдам много на кг. Но има време .
![]()
Здравейте на всички ((:
От дооста време се опитвам да започна някаква диета, но още на вечерта на първия ден я развалям. Много съм гладна :С =D Но това беше отдавна, от един месец ям нормално и сега пак искам да сваля поне 6-7 кг до 10 юли, защото тогава съм на зелено. Висока съм 177 и тежа 66, но се чувствам изключително дебела и безформена![]()
Помощ?![]()
![]()
Като човек,който следи темата от известно време въпреки,че рядко...доста рядко пише в нея съм забелязала,че направи ли ти някой забележка *била тя с право или без право* веднага скачаш все едно са обидили майка ти...Не вярвам някой до такава степен да се заяжда с тебе,че по тоя начин да се палиш...по-спокойноПървоначално написано от MimiKalcheff93
А колкото до белия хляб...аз пък мисля,че може да се яде по време на диета.Разбира се и да не се прекалява с него...от 1 филия на ден примерно нищо не би станало-бих дала пример със себе си. И въпреки това пълнозърнестия е по-добрия вариант...на мене лично ми е и по-вкусен![]()
Аз си карам на новият режим без проблеми за сега.
Закуска - купичка ягоди със захар ( майка ми ги беше поръсила)
Обяд - печени картофи на фурна с подравки
Следобедна закуска - Сушени смокини
Вечеря - мисля да е таратор.
Спорт за сега - 20 минути pump it up , скачане на въже - 10 минути.
Не ми пука и много да изглежда като количество храна. Чувствам се добре, не му мисля какво да ям , не ми се гади от мисълта за следващото хапване и прочие. Ще видя след седмица дали въобще има някакви резултати, но и да няма - нищо.
Колкото до спора за белият хляб , който имаше. Голям праз, че един ден е хапвала такъв хляб. Такова и се яде, такова ще яде. Така и така пълнозърнестият , ръженият и прочие по магазините въобще не са такива. Повече са бял хляб натъпкан с оцветители. А и илюзията , че той е по-диетичен от белият си остава. Тя може да изяде една филия бял хляб , но ще си знае , че е изяла толкова. По-добре ли е да се натъпче с 4-5 филийки примерно Вита и да си мисли , че е диетична?
Ми честно да ти кажа за 177 66 килограма са нормалн, но знам как се чувтваш.И моите килограми са нормални, но се чувтсвам дебела.Иначе щом акто имаш желание да сваляш започни диеа, но 6-7 килограма мисля, че са много, трябва да свалиш по-малко.Към 4-5 максимум.Виж 90 дневната диета , която почти всички пазят и са доволни от нея.Потърси я в гугъл, там я има.И9 не забравяй и да спортуваш.Първоначално написано от shupishup
Първоначално написано от Functional1Neighbour
Хахахаха, и аз това съм го забелязала, затова и спрях да пиша, само чета и гледам сеир![]()
Идеята на форума е коментарът все си мисля...
Отчет въглехидратен ден
закуска- проспах я, нищо, спестила съм си някоя и друга калория
обяд- 4 понички с боровинки, 3 филии с лютеница и една с шоколад и за десерт кекс(5-6 парчета)
вечеря- италианска макаронена салата,вегетарианска пица, една кутия лукум, две вафли хипер и един черен шоколад
Първоначално написано от Loshotia
Добре си си похапнала,де да можех и аз да ям по-толкова - без да ми се лепи![]()
^ пфф, Loshotia, не искам да ти се меся, но като видях колко си яла при положение, че си на диета, нямам думи.Освен ако не искаш да качваш килограми и не съм разбрала де.Но ако искаш да сваляш с това тъпчене няма да стане![]()
Loshotia,наистина яденето ти е много.Къде го побра толкова ядене?!![]()
ем съжалявам. лошо чувство за хумор имам явно.Първоначално написано от foreverr
Същност днес ми беше плодов ден![]()
много благодаряПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
супер много се радвам ,че ще я караме заедно пък и ще взимаме пример от каращите я по отдавнаПървоначално написано от ElItoOoO
след 90 дневната диета разбрах ,че е добре да се премине на разделно хранене така е нали ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
бърканите яйца стават ли за диета ? без никакви подправки и такива неща само с лук и сирене
хора , от както почнах да напълнявам ..
забелязах че ми се трупа само на краката,лицето и на коремчето/талията също .. нагоре съм си същата каквато бях със малки подобрения ..
това от самия организъм ли ми е или .. ? точно на тези области не исках да напълнея толкова .. ебаси![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^ От структура е. Аз пълнея на същите места. И се пак да напълнееш "толкова"... Като ти гледах снимкит, които беше качила беше шлачевно слаба. Сега с 3 кг отгоре определено не си "толкова" напълняла
Първоначално написано от Little_Lady93
е да не е толкова , но имам някакво чуство че и трите килограма са на краката .. нагоре ръцете ми са същите , смисъл клечки O.o а това че корема ме боли често , и ми е ужасно подут ме спира да правя упражнения и да ходя на фитнес ..![]()
btw: докато не се вкарам в миналите ми сутиени ,няма да спра да напълнявам ..квото и ще да става
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
уф, не, край, спирам 90 дневната, не мога да я спазвам![]()
яяя кажете какво мислите за тази?
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p6000.html
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Първоначално написано от Ewok
![]()
аз това ако го пазя ще стана 100 кила
ама зависи как се храниш ако хапваш по много става
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
пуснах я, защото ми хвана окото
а иначе предложете някаква диета, която е макс 2 месеца и не е тежка, за около 6-7 кг
Всеки ден ми е екзистенциална криза.