- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Лесни програми за обработки на видео
Здравейте! Моля ви кажете ми някои по опростени (ако може дори на български) програми за обработка на видео! Имам да правя проект по химия за пласт масата и искам да заснема нещо като клипче, после да го изрежда да добавя и други материали и да направя 1 цял късометражен филм от 10 минути. Та можете ли да ми кажете някой лесни програми за конветация, като за начало от DVD-R на AVI, после искам да изрежа част от клипа. Да работя с Windows Movie Maker, но програмата не дава кой знае какви големи възможности :С
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Здравей! За конвертирането на видеото можеш да ползваш ето тази програма: >> Щракни точно тук! <<. След това за самата режисура можеш да ползваш програмата "Sony Vegas" - не е толкова трудна за използване, ако ще правяш някакви базови неща, рязане и събиране на видео материали, снимки, добавяне на ефекти или текст, забавен или забързан кадър и т.н. Има някой много хубави видео уроци за програмата в сайта http://www.youtube.com/, които биха ти помогнали при работата с различните неща!![]()
Успех от мен!![]()