- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- като в филм ама без край и хепи енд
момичето което харесвах се оказа че ме харесва викам еб**и якото.тя ме обичаше и аз след тва я попитах дали иска да ходим тя ми каза да и аз отножо си викам еб**и якотоно след т'ва всичко отиде подяволите тя ми се разсърди преди околко месец и дори не ми каза защо?!казах си кво ми пука ама тоя път не беше еб**и якото
.опитах се да я забрява не става опитах се да и се извиня тя не направи нищо опитах се да я попитам защо всичко стана така това е най страното
всеки път се дразнеше е примерно днеска:[10:23:23] ∆∆-DARKu†WE∆∆: znae6 kvo imam predvid 6to se skarahme
[10:24:11] ∆∆-DARKu†WE∆∆: ne go razbrah
[10:24:55] eti: mi nqma nijda . и кво не мога да я забрява и не мога да оправя нещтата ПОМОГНЕТЕМИ щото ся почвам да си мисля хепи енд има само в нещо от холивуд
спри да пушиш моме...
Според мен мацката не е точна и има възможност просто да си търси начин да те разкара, но е избрала изключително страхлив и смешен такъв. Иначе ако наистина ти се сърди, говори с най-добрата й приятелка или накарай твоето момиче да ти каже, ама го направи като мъж, а не в скайп с "моля те, кажи ми, за да оправим нещата" и петдесет плачещи човечета.
Смени си дилъра![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
много ясно че няма хепи енд добре дошъл в реалността хеши енд само на един коЗ![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
В много голям филм си,чак и мен ме филмира,по-скоро я остави и си намери друга.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ей дупета, много мразим гъзетата!
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Спри да я търсиш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ей това ми е много интересно от къде дойде, всички го спамят насам-натам.Първоначално написано от Alex3nd
Та по темата: .. сериозно трябва да помислиш, дали да не минеш на нещо по-леко..![]()
ебаси тъпото !
Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..
Не схванах. Пръчки намирам.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
от Борис Дали, Илиян и Константин - ПалаткаПървоначално написано от FreakBitch
![]()
![]()
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Спри да я търсиш ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!