.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Интересни програми ;]

Предлагам в този раздел да пускаме програми които са интересни и полезни както за начинаещи така и за професионалисти (не визирам себе си).Нека да има скрийн-шотове и малко текст горе долу за какво става дума може и линк за теглене но това който иска
    Аз много съм доволна от антивирусната SUPERantiSpyware Professional
    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:

Голям фен
    TeamViewer™

С тази програма имате възможността за управление на даден отдалечен компютър. Програмата ви позволява три режима на работа: цялостното споделяне на компютъра, споделяне само на работната площ и трансфер на данни. TeamViewer позволява свързвате с отдалечения компютър дори и при пусната защитна стена.

Мисля,че това е много удобна програма

Линк за Download: http://www.softpedia.com/get/Interne...amViewer.shtml

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    аз пък мога да ви гарантирам за този продукт http://nanoset.net/torrent/20/29/136...Home%20Edition

оправял сам сигурно около 20 машини само за около 2 години с около 100 вируса и след това си работят перфектно и не са хващали други,лека бърза и без съмнение ефикасна. ключове за програмата от сайта www.hhuu.net
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Интересни програми ;]

Цитирай Първоначално написано от MeLsSs
    Предлагам в този раздел да пускаме програми които са интересни и полезни както за начинаещи така и за професионалисти (не визирам себе си).Нека да има скрийн-шотове и малко текст горе долу за какво става дума може и линк за теглене но това който иска

Егати примера дет си дал/а

AIMP2

Инфо:

AIMP е мултимедиен плеър, посветен на просвирване на аудио файлове.НЕ поддържа видео формати...Създаден е от Артем Измаилов .Оттам идват и първите две букви от името му.Вторите две най-вероятно са съкращение от "media player", но това е само в сферата на догадките.Структурата на плеъра е доказано добра, така че защо да се мъчат хората да създават екстравагантни форми. По принцип на фона на Winamp и foobar останалите плеъри трудно успяват да пробият. Просто тези два плеъра окупират един огромен процент от потребителите, които ползват нещо различно от Windows Media Player за всичко. Масите си ползват Winamp, а аудио маниаците/по претенциозните ползват foobar (макар че една част от тях да не осъзнават защо всъщност го ползват, но го правят, защото са чули някъде, че е добър и ... "барабар Петко с мъжете"). Къде остава AIMP? По средата.

DOWNLOAD
    Official SITE
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Google

Много ползен пакет с инструменти и помощ!Върши много добра работа когато не знаеш какво точно търсиш!

DOWNLOAD
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Google

Много ползен пакет с инструменти и помощ!Върши много добра работа когато не знаеш какво точно търсиш!

DOWNLOAD
    Брей за първи път чувам ! А как се използва? Ако обичаш обясни подробно как да работя с този "пакет с инструменти и помощ" !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Google

DOWNLOAD
    Брей за първи път чувам ! А как се използва? Ако обичаш обясни подробно как да работя с този "пакет с инструменти и помощ" !
    попитай го и той ще ти каже!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Тази тема вече аз съм я направил .. ако толкова търсиш интересни програми потърси малко и ще намериш темата .. казва се Яки програми
    оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D

Цитирай Първоначално написано от PePsImAn
    Тази тема вече аз съм я направил .. ако толкова търсиш интересни програми потърси малко и ще намериш темата .. казва се Яки програми
    Там се пита коя е любимата ви програма а тук се предлагат интересни програми инфо за тях и т.н
    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    от всички, които видях, най-ми хареса TeamViewer-а... нода не мога да кажа, че е НАЙ-добрата.. щото не съм я пробвал (очевидно съм доволен от липса на вируси поради друга антивирусна.. макар че тя малко повечко натоварва, това не й пречи да ме пази), а AIMP е един голям боклук според мен... и не се мъчете да ми оборвате мнението, щото няма да се промени и за мене ше си остане боклук...

Ам такоа, искам да ви питам само на мен ли ми е така gооgle, или тва е някъв нов ъп, който малко ме дразни ;д

http://www.prikachi.com/images/960/2377960a.png

В смисъл, преди изображенията не ми се отваряха така...

На всички е така , отстрани има един надпис "Изображение в цял размер" натискаш на него и ти отваря картинката както преди.....
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Ето и от мен една програмка която се използва за лого на cs 1.6 ..
    Нека да обесня как се работи с нея

Това е самата програма:

Кликате на Open Image и си избирате изображението което ще ви бъде лого:

След това отваряте Adjust Image и натискате следните неща:
    1.This tool will allow you to make a specific color transparet
    2.Apply changes and convert to 256 Colors
    3.Transparent View

Следва финала - Save Tag,избирате Export to WAD file.. и OK:

Ще ви излезе едно прозорче..ще трябва да намерите папката на valve и да отворите cstrike ..запишете фаила под името tempdecal.wad след това цъкнете Yes:

Затворете програмата чрез Close:

Отворете вашия цс и изпробвайте новото си лого:

Дано съм помогнала с нещо
    Screenshots:Denislawa
    Program: HL Tag Converter (DOWNLOAD)

Можеше да сложиш тоя клип, вместо 10 картинки --> Клип

По-лесно щеше да е

Цял клип?

Сега се разпъна форума....

Ем интересни програмки.... Adobe Premiere Pro , Photoshop CS 5 ....
    Имам една как се прави скин на DiRT2
    Ето тук съм обяснил http://undisputed.freehostia.com/?p=41 как се правят :P
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си