.................................................. .................................................. ........
истината или риска.Мисля,че всеки я е чувал,с нея хората така да се каже се "опознават" по-добре....
ПС не ми се обясняват правилата,ако не ги знаеш тогава вече![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
.................................................. .................................................. ........
заглавието подксказва! Значи тегли се жребии както си искате и единия пита другия "истината или предизвикателството" ако избере истината го питаш каквото искаш ако избере предизвикателството трябва да направи каквотот му кажеш ако сте повече от 4 човека има и специално правило ако избере истината други гласуват след отговора му/й дали е истина или лъжа ако е истина значи той е наред да пита ако решат че е лъжа прави каквото му кажат... ето ти правилата накраткоПървоначално написано от xella95
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Белот, покер?
белот не-лоша идеяПървоначално написано от PinkPan7her
аз се сещам за едно ама то не е точно игра.Значи пишете на едни лисчете работи от сорта на "60 секунди романтичен поглед"примерно и всеки си тегли и прави каквото му се е паднало има много игри все ще измислите нещоПървоначално написано от xella95
Незнам дали ще ви хреса ,но играта Генерал за мен е много интереснаЕто правилата: http://www.jimbeam.bg/game_src/downl...ral_rules.html / http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...D1%80%D0%B0%29 /
П.П. На истина % или риск много често хората не казват истината![]()
П.П 2 Тук може да видиш какво представлява играта
http://igrivi.com/general/game.php
--------------------------------------------------------
Играйте на доктор.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
М, защо белотът е лоша идея? (Чисто любопитство)...
xella95, понякога е по-печеливш ход да загубиш :P А дяволските зарчета мисля, че използват предимно (ако не и само) хора, които правят секс, защото нещата там са от рода на: "Целуни гърдите й" или "Направи му френска любов"...![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Белотът се играе от четирима...
--------------------------------------------------------
кънтър страйк копеле![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не е вярно, може и с 3-ма и с 2-маПървоначално написано от BlueFace
![]()
Истина риск или процент, Шише, Гола свара или гол белот..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
шише,кент купе,гол покер![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мълчанка на изневяра на целувки с приятели![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то