.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Помощ!!??

Помощ!!??

Здравейте на всички!
    Първо искам да се извиня ако нарушавам някое от правилата на форума, като пускам тема без да имам други мнения.
    Сега към проблема ми, който е от части откачен, банален, смешен и какъв ли още не. Преди около пет месеца, докато се разхождах из коридорите на моето “прекрасно” училище забелязах едно момче. Погледите ни случайно се срещнаха и тогава всичко започна… Той е най-прекрасното същество, което някога съм виждала – прекрасни зелени очи, копринена кожа и една чаровна усмивка - истински ангел. Лека тръпка, това беше всичко отначало, разминавахме се в препълнените коридори на училището. След време най-добрата ми приятелка се запозна с него и станаха добри приятели. Тя не знаеше за моето малко увлечение, но въпреки това се чувствах някак пренебрегната. Стоях на страна, тъй като не желаех да я помоля да ни запознае, изглеждаше ми нахално. С течение на обстоятелствата тя разбра за моята “тръпка”, тъй, като и тя чувстваше същото към него. Беше разтроена, защото си мислеше, че ме предава по този начин, аз обаче чувствах същото. И двете спряхме с това, приятелството ни беше много по-важно.
    Приятелката ми се влюби в друго момче…
    Сега за да не стават обърквания ще нарека “тръпката” си – “С”, а гаджето й – “М”.
    С моите усилия те се събраха. Оказа се, че “М” и “С” са добри приятели и моята “тръпка” беше редовен придружител на срещите им. Аз, приятелката ми, “М” и “С”. Започнахме да си пишем и всеки ден в продължение на няколко седмици излизахме заедно. Опознах “С” и нещата за мен станаха сериозни. Не намирах нищо в него, което да не харесвам… Влюбих се. Нещата обаче винаги се объркват, включително и това. “С” се отдалечи, явно това, че често е с нашата компания го задушаваше. Скарахме се в мой отчаян опит да говоря с него за това. Не ми говореше, не пишеше, отново се разминавахме в коридорите като непознати. Бях съсипана, постоянно тъжна и безпомощна. Имах чувството, че някой ми бе изтръгнал сърцето. С времето свикнах с неговото безразличие, но не можех вече да излизам с приятелката ми и гаджето й. Чувствах се неудобно в компанията им и отказвах общи срещи. Те често се караха и разделяха, а аз винаги помагах на връзката им, докато накрая не се разделиха окончателно. Той все казваше, че още я обича, но просто не може да е с нея. И двете останахме напълно разбити. Тя бързо го преживя, или поне така изглежда. Често говори за него, усеща се, че и тя все още го обича. И така аз и “С”, тя и “М” не си говорехме, поне до преди около месец. Всичко започна с лека закачка. “С” не ме пускаше да вляза, заставайки на вратата, дразнеше най-добрата ми приятелка наричайки я с името на “М”. Пръскахме се с вода, гонихме се като малки деца или спорихме. Не беше както преди, знаех го, но ми беше приятно. Оказа се, че с “С” имаме общ приятел. Ще го нарека “Н”. С него можех да разговарям истински и той знаеше за моята малка тайна. Отново започнахме да си пишем с “С”, както аз, така и приятелката ми. След няколко дни тя ми показа хронология в която той и казва как има чувства към мен, но негов добър приятел бил влюбен в мен от доста време и не можел да го нарани така. Почувствах се ужасно. Бях сигурна в това, че “С” не би предал приятеля си, но мислех, че и аз имам право на избор. Разбира се, “С” дори не подозираше, че знам за всичко това. Приятелката ми продължи да изпраща хронологията и там “С” казваше, че е влюбен в нея. Тя беше шокирана, аз – наранена. Поговорих с “Н” за това, тъй като с моята “тръпка” бяха наистина добри приятели и той ми каза, че това е една от многото шеги на “С” и той няма чувства към приятелката ми (бях попитала само за нея). Същата вечер “Н” ми призна, че е влюбен в мен. Аз просто не можах да реагирам. Сега не знам как да се държа и с двамата. Ужасно съм объркана, не мога да спя и не мога да спра да мисля за това.

Какво според вас трябва да направя? Отчаяна съм..

не си отчаяна, филмирана си.
    кое е толкова трудното? Щом харесваш С. - вземайте се.
    Н. ще е отрязан и наранен, ще му е кофти известно време, после ще го приеме.

anonymous708973
    Guest
    Кеф ми е да чета такова дълго мнение, когато е грамотно написано.

Според мен се отдалечи и от двамата за известно време и не се чувствай виновна, че не можеш да отвърнеш на чувствата на Н.

И продължи да пишеш тук, бих искала да знам какво става.

"С" никога няма да го направи. Дори наистина да има чувства към мен ще ги запази, но няма да предприеме нищо към мен, а ако аз направя първата крачка ще ме одреже..

anonymous708973
    Guest
    А! Точно оттук идват понякога проблемите... Не можеш да си сигурна какво ще направи. Покажи му колко си мила, забавна и добра, (почти) няма момче, което да може да устои на това

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами щом харесваш "С" - действай с него. Не се занимаваш с благотворителност та да мислиш за "Н".

Найстина доста заплетена ситуация..но точно тук мисля че трябва да послушаш сърцето си ( което съм сигурна че още има чувства към "С" ). Мисля че ти е нужно време да помислиш какво би могла да получиш от "С" какво от "Н". Доколкото разбирам от "С" би могла да получиш само отхвърляне и виждам че е играч момче което значи че колкото и да го харесваш едва ли би могла да очакваш нещо повече... Нищо не спомена за "Н" симпатичен ли, е готин ли е абе като цяло харесва ли ти? Защото ако да не вииждам смисъл да изпускаш такава възможност...колкото и да страдаш по "С" мисля че той не е твоя човек и накрая ще излезнеш от целия филм двойно по-наранена...

"Н" е готин човек, но просто приятел, като брат ми е и не мисля, че бих могла да го приема по различен начин...

Да, но виждаш, че нещата с "С" няма да се получат въпреки всичките ти чувства...а щом "Н" го чувстваш само като приятел, обясни му го. Кажи му какво можеш да му дадеш. За да не бъде толкова наранен. А моя съвет е да не се занимаваш с "С"....

Цитирай Първоначално написано от april22
    "Н" е готин човек, но просто приятел, като брат ми е и не мисля, че бих могла да го приема по различен начин...
    еми кажи му го и си действай с другия
    ще му е гадно известно време
    после ще се оправи

Град
    plovdiv
    Не знам ти колко си объркана,ама аз направо се побърках!Това ми изглежда точно като някаква сапунка.Даже и там няма такива сценарии!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Цитирай Първоначално написано от april22
    еми кажи му го и си действай с другия
    ще му е гадно известно време
    после ще се оправи
    съгласна

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Мм.. като за начало поговори с ''К'', да каже на ''Д'', да говори с ''Н'' за намеренията му, после отиди при ''Б'' и го помоли да говори с "Л", който е добър приятел на ''С'' и тогава ще разбереш какво е правилното решение.. ... А сега стига съм се лигавчила, сериозно:
    Мисля, че г-н ''С'' го раздава малко тежко, ако наистина си влюбена в него- бори се, но според мен, ако ''Н'' е добра партия - не се чуди, а направо го взимай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си