.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    2 u both => Така си е, така си е

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Спри я, попитай я "Знайш ли 'кво ?", и когато ти отговори "Какво ?", и кажи "Ни мъ интересува !" и си тръгни ...
    Как може да незнаеш какво да правиш ?!
    This is my fight, everyone's got one !

Zdr

Здр харесвам си едно момиче и от доста. тя мен сашто ме хар. искам нештата да потрагнат ако ме разбирате. целували сме се 2/3 . питах я дали иска да излезем на кафе тя се сагласи.проблема е че като останем сами няма мн ко да си кажем . имам предвид и на двамата предишните гаджета са били тези които са говорели повече така че ние сме свикнали да слушаме . намираме обшти нешта за говорене но понякога седим един до друг и ако не се целуваме и не сме заварзали някоя тема просто седим и малчим . знам звучи мн смешно . за прав пат ми се случва така и затова питам .даите някои савет.
    питам щот наистина хар това момиче и не искам да прецакам нештата.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Zdr

Цитирай Първоначално написано от go6okoleloto
    Здр харесвам си едно момиче и от доста. тя мен сашто ме хар. искам нештата да потрагнат ако ме разбирате. целували сме се 2/3 . питах я дали иска да излезем на кафе тя се сагласи.проблема е че като останем сами няма мн ко да си кажем . имам предвид и на двамата предишните гаджета са били тези които са говорели повече така че ние сме свикнали да слушаме . намираме обшти нешта за говорене но понякога седим един до друг и ако не се целуваме и не сме заварзали някоя тема просто седим и малчим . знам звучи мн смешно . за прав пат ми се случва така и затова питам .даите някои савет.
    питам щот наистина хар това момиче и не искам да прецакам нештата.
    целували сте се 2/3?! Ами другата 1/3?! Почваш няква тема, квото ти дойде на ума (без времето и секс) и се опитваш да говориш така, че да се очаква и тя да говори... баси, да ви имам проблемите.. все се оплаквате, че главите ви пълни с глупости, пък после зацикляте като общувате... като я хар, звъниш й и я каниш на бар... шибвате 1-2 бири и ше се разприказвате набързо...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ибааааси мафията!
    all day... all night... what the fuck?!

телефон,скайп,фейсбук...дав й смело напред
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

И аз имам същият проблем с другите ми фр. общувам много , но с момчето което харесвам само мълча. Той взе да ми се сърди и уж му обещах, че няма вече да съм толкова срамежлива , но пак продулжих и доста време около 2 седмици всеки ден се карахме за това

Re: Как да подходя в този случай ?

kogato q vidi6 sledva6iqt pat q zagovori da zavarjete razgovor i razberi kakvi ne6ta haresva ako iska6 i se obadi po gsm
    m@#!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си