Напълно те разбирам!Аз съм на 13 и майка ми обмисля да се изместим да живеем в Испания.На мен тая идея много ми допада,въпреки,че не знам испански.Англиския го знам перфектно,от цялата къща аз знам най-много инглиш и им помагам,когато искат нещо да им преведа.Сега започнах да уча "spanish" от един сайт,който много ми помага,няма смисъл да ходя по уроци ,просто нямам време,а и защото англиския за едно лято го научих сама и то перфектно,благодарение на гледането на много филми.Сега започвам с испанския,но ми казаха,че щом знаеш да говориш няколко езика,с всеки следващ език ще ти става все по-лесно,което си е наистина вярно.Сега от нета си помагам с един сайт + отделно ще си купувам един речник за българо-испански,е,майка ми ми предлага по-нататък да започна да ходя на уроци и наистина може да отиде на няколки урока.Майка ми не го знае,но науча ли го аз ще и помогна с каквото мога,или просто тя ще започне да ходи на уроци.Все още не сме решили напълно,тя иска да идем там,за да може да работи на по-хубаво място,но в момента изчакваме да поотмине кризата там и тогава сме решили,че ще се местим там!Мен просто ме е страх,че няма да знам много добре езика и недай се боже някой ден някой да вземе там да ме нападне(Във филми и аз се вкарвам ),какво ще правя,онзи ще ми говори,а аз ще го гледам умно и ще му се чудя
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac