здравейте на всички,значи проблема ми е следния:тренирам баскетбол от 6-7 месеца и съм висока 157см. тренера ми ми каза че трябва да дръпна поне с още 10 см.в родата няма толкоз много високи хора ама все пак да попитам ако някой знае някакви упражнения за да порасна още,между другото съм на 13 год. и трябва това да стане за около 3 месеца.предварително мерси на всички
Търси да намериш, искай да ти дадат, чукай да ти отворят.
Овисвай на лост хД
А защо ТРЯБВА и то до определен срок време ?
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Абсурд е за 3 месеца да пораснеш с 10см,Ти тепърва ще растеш едва на 13г. си.
+Първоначално написано от titinkaa
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първоначално написано от mim4ety_sara
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ми мерси на всички ще пробвам със скачанетоПървоначално написано от Molzinka
![]()
+Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
[b] Ами и аз съм на 13 години и аз съм г/д висока колкото теб,ноо да ти кажа е невъзможно за 3 месеца да станеш по-висока с 10 см. Средно за 1 година човек става по-висок с около 1-2-3-4 най-много 5 см. ...Така че..обясни на тренера си,че нема как да стане да се издължиш за 3 месеца![]()
![]()
Или провай да висиш по некфи лостове,да правиш упражнения за скачане и така
))
![]()
![]()
КАК!?!?!Първоначално написано от Sweet_Play_F
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Сега в момента най-много растеж , така че нищо не е изключено.
Е , ако нямаш високи роднини , не очаквай чудеса , но при всички положение ще пораснеш още. Аз за супер малко време дръпнах около 7-8 см. без никакви усилия... просто ген , при мен .![]()
To infinity and beyond.
Да моля те кажи КАКПървоначално написано от tonie__
????
Някакви упражнения...храна...
Моля те кажи!!!
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ ние джуджетата чакаме с нетърпение![]()
ъп
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ЪППП от джуджетата![]()
![]()
Айде де моля ви се,отговорете....
Отчаяна съм![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мен лично уж ме имат за нормално висока - 1.70 съм...не съм растяла от 7 клас насамПреди за възраста си бях много висока...Като малка играх баскетбол, увисвах адски много по лостовете...не знам дали е заради това, но според мен може би има ефект, тъй като родителите ми са нисички
И цялата ми рода с 1 изключение - вуйчо ми, но и той не е кой знае колко висок
Не зависи само от ген...но пък и не всеки може да се издължи...Но мисля че баскетбола и висенето на лост определено помагат
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Хора, няма спорт, който да накара човек да расте :X Най-много 3-4 см. Останалото си е ген. Замислете се дали ако от спорт се растеше, щеше да има ниски хораПросто всички, които са в добри отбори, и които виждате по телевизията и т.н. , не са високи, защото тренират, а защото са избрани такива- в добрите отбори има подбор на играчите. Казвам го не защото съм го чула от някъде, а защото тренирам волейбол от 6 години (висока съм 1.80, но просто родителите ми са високи) и с мен тренираха още 11 момичета, от които нито една не стана по-висока от тренировките поради простата причина, че родителите им са ниски.
А относно това, как за 1 година съм пораствала по 10см. - всеки човек расте с различна скорост. Някои постепенно, други изведнъжТака че е най-добре да се приемете такива каквито сте.Недейте да очаквате чудеса, от висене на лост или скачане ... или някакъв вид спорт
![]()