- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
И чрез тържествена гала вечеря,смятам темата за отркрита
(това беше мястото за аплаузи)
Абе някой да знае,к'во стана с тия изпити?!Кви ще са,що ще са?!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз ще съм седми клас, ама не е ли по-правилно заглавието да е: "Седми клас - Началото", някакси краят все още не ни се вижда, когато завършим, може би...
тия етапи са мноого сложни,айде да не говорим за ядрената физика,а?!
Иначе,че идва краят на основното ни образование?!
![]()
Е основното последно нямаше ли да бъде до 8 клас?![]()
След като кандидатсваш 7 клас,би трябвало да е до седми,но в нашата държава,сме си така..
![]()
Аз основното си го получих в 9 клас, защото бях подготвителна паралелка, но иначе след 8 би трябвало да ви се дава основно образование.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не, след седми клас се завършва основно образование. Иначе успех на седмокласниците, дано да не им дадат гадни изпити(или каквото там) като на нас.
Male
Краят въобще не ви се вижда..
Тепърва започвате.
Подгответе се психически, защото никак не е лесно.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Какъв край ви гони, каато още не сте почнали.Ако от сега си мислите, че е дошъл края нищо хубаво не ви чака - захващайте сеза работа.
![]()
К`ъв край бе?![]()
Начало е. Голямо. Учене се иска. Постоянство и силно желание за успех.![]()
Аз лично ви го пожелавам.
Ехх, помните ли, когато ние писахме в темата за седмокласници.. беше адски скоро.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Оооо,никакъв край не е това.Сега започвате.Аз миналата година по това време изобщо не знаех какво ме чака.
Доста учене падна,но все пак.. беше забавно.
Хубаво беше,че имаше с кой да си пиша от тук,форума.![]()
Успех Ви...И дано да не случите на гадни изпити(или каквото е там).
Никакъв край, а самото начало. Как може 7 септември, пък край? Много учене ви чака и трябва да се стегнете. Интересно ми е накъде сте се запътили, демек в кои училища искате да влезете?
Краят на ваканцията се вижда, но не й на учебната година. Излишно е да пиша колко е важна. Желая на всички ви успех.
Да, и според мен е началото.И аз ще съм 7 клас,а за изпитите - http://www.nbu.bg/si.php?id=10722&size=big
Какъв край ви гони? Бъдещи седмокласници подгответе се за яко учене щото мамата си тракаАйде успех ви пожелавам от все сърце
![]()
Да и аз ви пожелаам успех!
Голямо учене ще бъде, но пък накрая дано постигнете всичко за което сте...учили![]()
И края не ви се вижда. Сега ще ви кажа какво трябва да виждате: нерешими задачи по математика, трудни тестове, гадни преразкази, взискателни учителки...![]()
Поздрави![]()
Не мога да повярвам, че всичко това свърши.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
запис :Д
Ще следя темата, че ще кандидатствам.
Айде всички ветерани аут от тука![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Няк'ва кифла дет' ще е 7 клас се раздава здраво и се прави на 18 годишна кака...пхах. Думи нямам. Ами изпити май няма да имате, халал да ви е, ще имате външно оценяване май като малките - 5 или 6 матурки в края на година...е, нямате два изпита, имате 5 или 6 матури...have fun and Enjoy !![]()
Аз ще съм 7 клас.![]()
Знам , че трябва много учене. И ще се боря за успехи.
Дано успея.![]()
Ще ме записват на уроци ... дано ми помогнат.![]()
Е стига, не ги плаши. Аз като кандидатствах преди години, изпитите бяха доста по-трудни от сега, цяла година не отворих учебник и пак си отидох в това училище, в което исках.Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Ученето не е задължително, стига да имаш добър учител, който да ти преподава качествено, да се концентрираш и да слушаш всичко.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Айде стига сте ме плюли за името на темата,иначе тия подготвения са ми тъпи..Аз ако ще се готвя,като някой писхар не заслужвам да вляза никъде?!смАрт за зубърите
![]()
Вие ще ходите ли на уроци? А ще преговаряте ли преди 15?