.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Аспирин

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип има логика. Същата е ако си сложиш оцет лимонов сок или сода. Просто средата става неблагоприятна за живота на малките герои. Обаче, това е изключително вредно, а сигурността не е висока. При аспирин/киселина може да оцелеят сперматозоидите, носители на Х хромозома, а при алкална среда - на У. С тоя метод най-много да си горд самотен баща на момиче - сираче.

Господи,защо има такива идиоти...как може да ти го роди това главата,само това ми обясни...Има противозачатъчни...има презервативи и още куп предпазни мерки,които може да вземеш...

anonymous546178
    Guest
    Както вече казаха слата си аспирина между коленете и стиска ама здраво, тогава може и да помогне

Град
    Кофата
    Баба ми слага аспирин на чушките като ги консервира. До сега няма нито един забременял буркан...

Цитирай Първоначално написано от billyana
    Баба ми слага аспирин на чушките като ги консервира. До сега няма нито един забременял буркан...
    Боже мили...защо?! защо пишеш в този раздел?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от billyana
    Боже мили...защо?! защо пишеш в този раздел?
    +1
    вече се чувствам по-спокоен!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Кой ме повика?
    а не човек къриш

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко си тъп
    Ако аспирина действаше по подобен начин и беше безопасен за момичето хората нямаше да измислят презервативите,спиралите,п ротивозачатъчните и прочие,които струват много повече от блистер аспирин ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, при положение, че има спермицидни гелове/таблети/капсули, защо си рискувате здравето с бабини рецепти?!

krem4eto, при пъхане на сода /ако говорим за сода бикарбонат/, pH става алкално и вместо да ги утепаш ония гадове, ще станеш мама.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Абе това е ебаси тъпнята.... Презервативите са ти макс 3 кинта. Взимаш си и нямаш ядове...

Това ми звучи доста гнусно и много тъпо като идея при положение че има толкова съвремени средства.

Ае за ко сте такиа лоши всички бе бахти хората дет сте ко ме нападате само!!!! И на мен ми стана супер смешно и тъпо както на вас когато го чух тва нещо и затова реших да ви питам големите разбирачи!! Нито имам намерение да го пробвам нито нищо просто ви питам

Повече от фен
    земете си набутайте вс хапчета в путките

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    абе напрао цялото блистерче ... ... си тикаш аспирин в ....
    циц* нямате ли да си играйте с тях ам да си тикате глупости из дупките. ..
    а на автора тоз дето ти го е казал е много компетентен сигурно ! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си