- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аспирин
По принцип има логика. Същата е ако си сложиш оцет лимонов сок или сода. Просто средата става неблагоприятна за живота на малките герои. Обаче, това е изключително вредно, а сигурността не е висока. При аспирин/киселина може да оцелеят сперматозоидите, носители на Х хромозома, а при алкална среда - на У. С тоя метод най-много да си горд самотен баща на момиче - сираче.
Господи,защо има такива идиоти...как може да ти го роди това главата,само това ми обясни...Има противозачатъчни...има презервативи и още куп предпазни мерки,които може да вземеш...
Както вече казаха слата си аспирина между коленете и стиска ама здраво, тогава може и да помогне
Баба ми слага аспирин на чушките като ги консервира. До сега няма нито един забременял буркан...![]()
Боже мили...защо?! защо пишеш в този раздел?Първоначално написано от billyana
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
+1Първоначално написано от krokkrok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вече се чувствам по-спокоен!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
а не човек къришПървоначално написано от asp1r1n94
Колко си тъп
Ако аспирина действаше по подобен начин и беше безопасен за момичето хората нямаше да измислят презервативите,спиралите,п ротивозачатъчните и прочие,които струват много повече от блистер аспирин ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре де, при положение, че има спермицидни гелове/таблети/капсули, защо си рискувате здравето с бабини рецепти?!
krem4eto, при пъхане на сода /ако говорим за сода бикарбонат/, pH става алкално и вместо да ги утепаш ония гадове, ще станеш мама.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе това е ебаси тъпнята.... Презервативите са ти макс 3 кинта. Взимаш си и нямаш ядове...![]()
Това ми звучи доста гнусно и много тъпо като идея при положение че има толкова съвремени средства.
Ае за ко сте такиа лоши всички бе бахти хората дет сте ко ме нападате само!!!! И на мен ми стана супер смешно и тъпо както на вас когато го чух тва нещо и затова реших да ви питам големите разбирачи!! Нито имам намерение да го пробвам нито нищо просто ви питам![]()
земете си набутайте вс хапчета в путките