Здравейте , от доста време се чудя на някой момичета и естествено съм питал , но така или иначе никой не ми даде уместен отговор на въпроса.Сигурно защото питам точно тези хора дето го правят , та затова реших да попитам тук , тъйкато повечето не се познават и можеш да отговориш анонимно.Та въпроса ми е : Защо подяволите , някой момичета (общи,квартални курви и т.н. , поне за мен са си такива ) се чукат с всеки ?
Да го правиш от любов ... няма начин , едвали има такъв човек с толков голямо сърце.
Да го правиш за облага ... не вземат пари или подараци , пак не става.
Да го правиш за удоволствие ,защото човека силно те привлича ... да донякаде съм съгласен , но пък от друга страна да си мениш вкусовете за мъже на няколко часа ... пак не става.
Да доставиш удоволствие на ДРУГИТЕ ... е какъв му е смисъла ?
Питал съм различни хора , но никой не ми отговаря.Или се правят ,че не ме разбират или отколоняват темата или ми изръсват някаква голямо простотия в която силно се съмнявам ,че и те вярват.
Аз лично съм отказвал да правя секс дори с много хубави момичета (това са еденични случай разбирасе ) , както и съм отказвал на разните боклуци.На какво се дължат тези курвенски прояви ? На ниско самочувствие ? Не увереност ? Начин да се издигнеш в очите на някого ?
Подкрепям това да отидеш някаде , да свалиш някой от противоположния пол и да си прекарате добре , но такива изпълнения немога да ги разбера.Лично съм виждал как момиче в рамките на 6-7 часа преспа с поне 5 човека.Не ,че съм я следил де , просто бяхме на купонче и никой от компанията не и обръщаше вниманието което заслужава жена (сами се сещате защо) и през час я вземаха и връщаха.
пс:Не бяхме вкъщи инак , след първото такова излизане и нямаше да се върне повече в компанията , но тава е друга тема.