- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЖЕ БИ ИМАМ ПРОБЛЕМ
.............
Да, покани я да се видите отново. Ако откаже, значи просто не е за теб.
За целувката - понякога трябва време да се синхронизират стиловете на двамата партньори. Можеш да я попиташ какви целувки обича. в това няма нищо страшно и не означава, че не се целуваш добре.
~ Luv ya!
Това че не ти отговаря не значи,че не и е харесала целувката ти.Може би е по-сламежлива и чака ти да направиш първата крачка.Покания я да се видите пак и така,не по скайп![]()
Да покани я пак..
И ТОВА ЧЕ НЕ ТИ Е НАПИСАЛА СЪРЦЕ В СКАЙП НЕ ЗНАЧИ НИЩО!
А на колко, викаш, че си?
Травмирал си я.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
залагам на 13
пич бебешки истории-излез от тях
![]()
![]()
Еххх ... деца,деца
![]()
Толкова ли е трудно да поговориш с нея?!
А и ти к'во?!Броя секундите наум докато се целувахте ли?!![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а може би проблема е че само си я целунал ?!
Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..
абе споко ве ,може да е срамежлива![]()
и ДА покани я, нищо не губиш![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Гледай го как се е филмирал..споко бе човек дай го малко по лежерно...покани я пак, пробвай се пак. И не си вади такива изводи оот това че не ти е пратила сърце по SKYPE !!!!!!! Просто е смешно...
Няма повод за притеснеснение.
Помоли я да ти обръща повече внимание, момичетата са блейки и повечето пъти не се усещат. Бъди настоятелен и споко.
Включвам вълшебната лампа за да ти кажа да ли и е харесало...амм....оммм....![]()
Ами покиния пак,ако не искаш питай я просто,неможем тука да ти кажем какво мисли тя....
>>DjBelev<<
Не е от това, че ни е харесала.Получила те е и не си интересен вече - 1ната възможност![]()
Ама според мен трябва да я поканиш пак![]()
Може да е малко объркана,не се притеснявай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!