- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момиче
Казвал съм го преди,ще ог кажа и сега - КОСТОВ Е ВИНОВЕН!
А по темата - Ами знам какво ти е,и не знам дали ще ти е лесно,но по добре си намери друга. Щом си успял да заитересуваш тази,ще успееш и с друга. За всеки влак си има пътници. Намрави си регистрация в сайт за запознанства ако искаш,но все пак и аз съм на мнение че би могъл да потърпиш няколко годинки.
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Тя е кифла !
Отдръпни се от нея и чакай тя да започне да търси общуване с теб (: Ако не - здраве да е![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Сядай да учиш ..
Пич, направи и тва дет не го вижда, но го усеща![]()
В смисъл, удар с права лопата в гърбЪ(или главата)
Ето и урок, ако искаш..![]()
Видео
Първоначално написано от Reaper93
![]()
![]()
даваш ли уроци по друго?
![]()
![]()
![]()
Не признавам системата - големи и малки, има два вида хора - достойни и жалки... (:
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Е как какво бе секс...Типично е вече за по-малките...
Хайде на прогнозите!
Ако момичето наистина го харесва, до:
2-3 седмици ще се появи тема с въпрос, дали ако не е свършил в нея може да си имат наследник;
4-5 седмици ще се появи тема с въпрос, ако цикълът и закъснява, дали може да си имат скоро наследник;
6-7 седмици ще се появи тема с въпрос, как се спира инсталационнен процес Бебе 1.0 готов на 20-на %.
![]()
![]()
![]()
Ама стига бе, ясно е че пубертета ви е хванал, ама на такава възраст наистина почакайте.
ами ...затапи я,все пак не само тя може да разиграва
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Мерси за всичко ама не се хабете. Вече съм на 14 и я зарязах и хич не си поплювам.![]()
![]()
![]()
боже опази![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз и 13 не им давамАз като бях на 13 не се занимавах с такива простотии и не трол-вах темите във форума
Ама наистина, зарежи го тоя кроасан и.. изчакай няколко годинки, пък тогава се жалвай.
..
БТВ. Ако пък толкова имаш нужда от половинка си намери Буквар и вземи научи правописа на някои думичкиПоздрави..
ЕДИТ: Их, тя тая тема много стара била беНищо ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ходи да буташ в тоалетната . Може би ще ти мине.
Изчукай я.Първоначално написано от Bezdomnokuche
Изнасили я!!!Ако е съгласнa,значи сте гаджета.![]()
Пише се "kindergarTen"... Като не сте сигурни в знанията си по английски език поне не се излагайте... Или използвайте гугъл транслейтър.Първоначално написано от bilqnavod
![]()
Относно темата- детска градина отвсякъде...