- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Online radio
значи нета ми е на БТК ама май че не съм с реално АИПИ щото нали кат ресна модема АИПИ-то се сменя та мога ли да си направя радио с такова АИПИ и как става моля да ми кажете кви програми трябват и кво точно се прави
ами с нереално ИП си щом си на БТК а аз друг начин освен с winamp не знам но за там трябва реално ИП има и други начини не само с winamp потърси в нета но мисля че и за тях ще трябва реално ИП !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Немаш реално IP=Немаш Online Radio ...
Просто е
Хора не разбрахте ли.. без реално IP другите компютри нема как да се свържат към вашия комп..
Реалните IP-а са за сървари,сайтове,онлайн радио...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
абе то може май радио ама кат изключиш модема от тока и пак го включиш АИПИ-то се сменя
Ами нормално, защото всеки път модема получава различно IP - то точно за това се води динамично!Първоначално написано от bonjovi
![]()
Аз що cи мисля, че бтк-то имат реални, динамични ИП-та? DynDNS ...google it
То нека да си имат ,ама са по +6 или +12 лв на месец за едно динамично IP..Не помня...Първоначално написано от L0ST
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!