- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво си правите на косите ?
Такамм незнам дали има такава тема, но ми дойде на акъла.Та значи нека всеки сподели какво прави за своята коса.Ще започна аз:
1) къпя я два пъти в седмицата -слагам и веднъж шампоан и отмивам ,балсам не слагам
2)слагам кристали на връхчетата
3)суша я със дифузер за повече обем
4) и накрая я изправям със пресата и слагам лак![]()
сега сте вие![]()
![]()
Къпя се с шампоан 3 пъти в седмицата.
Слагам маска за коса,но не винаги.
Кристали слагам рядко.
Не я суша,защото ми цъфти по-бързо,а и е по полезно сама да съхне.
Преса ползвам в годината 2-3 пъти само като имам повод,пък и мойта коса си е права по принцип и не се налага да я изправям.
Сешоара го ползвам само зимата.
Мия я 4 пъти в седмицата. Използвам само шампоан. Суша я със сешоар. Изправям я с преса. Понякога слагам и кристали, когато се сетя.![]()
Къпя я три пъти в седмицата, слагам шампоан и задължително балсам, иначе ужасно стърчи. Изсушавам я със сешоар, понякога изправям с пресата и това е![]()
мия си косата през ден-два, слагам шампоан(логично е някак), балсам, но не всеки път, суша първо с кърпа, после със сешоар. Рядко й слагам масло, по-често/почти винаги серуми.
Мия си косата три пъти в седмицата. Използвам шампоан и балсам. Суша я със студената струя на сешоара. Един или два пъти в седмицата използвам преса.
Първоначално написано от shakira96
Точно така е и при мен!
+ това, че често използвам лак за коса, като я изправя де..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
- мия я три пъти в седмицата с шампоан
- слагам си и балсам, понякога и маска
- пръскам я с един спрей за предпазване на косата от горене, но също така е за обем и фиксация
- подсушавам с кърпа, след това слагам кристали
- суша със сешоар, иначе е ужасно къдрава
- изправям с преса или я къдря с маша, понеже косата ми е бухнала и стрърчаща ииииии определено не мога да я оставя в обикновения и вид...
- след като се изправя, пръскам с лак
П.П. и след всички балсами, маски, спрейове и кристали, тя пак цъфти много!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мале като чета о.О
само аз ли не си правя кой знае какво?
през 1-2 дена се къпя - шампоан + балсам
сигурно веднъж във месеца си правя маска
не ползвам сешоар защото си я връзвам някак, така че да е на чупки, къдрички дрън-дрън. само ако си я изкъпя сутринта се суша.
не я изправям - права си е, ама много![]()
лакове, пяни и компания суупер рядко.
цъфти, ама не много![]()
мия я през ден,шампоан и балсам,веднъж седмично маска,пръскам я със някви спрейчета, суша я със сешоар,изправям с преса и слагам лак и моделираща паста понякога.
и веднъж месечно я боядисвам![]()
Мия я по 3 пъти в сидмицата със шампоан и маска за коса, слагам и кристали и силикон и серум подстригвам я, не я суша(освен когато се налага) тупирвам я, и преса в крените, маши и такива глупусти но не мн редовно
Мия я 2 пъти седмично с шампоан и балсам за руса коса, после я подсушавам леко с кърпа, слагам и малко серум за блясък докато е влажна. Лятото я оставям да съхне сама, а иначе я подсушавам със сешоар. Преса ползвам само за къдрене на вафлички(права ми е косата), рядко напоследък; от време на време се къдря с маша, а по-често с плитки или ролкиСлагам лак само ако съм се накъдрила.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Мия я 2-3 пъти в седмицата, слагам балсам, също и кристали за краищата, и това е всичко.
Мия я 2 пъти седмично,шампоан,масла,мас и,Стимуланти на Икаров,ампули-от всичко,не използвам сешоар,изправям я всеки ден и слагам малко лак.
Боядисвам се всеки месец.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мия я всяка вечер и я изправям всяка сутрин. Доста често използвам и лак. Боядисвам я всеки месец. Знам, че много я тормозя, но иначе хич не ми харесва и просто се налага![]()
Мия я през ден-два, слагам шампоан 2 пъти, балсам ползвам рядко, суша я първо с кърпа, ако е студено или бързам със сешуар. Преса използвам рядко. Лакове, пяни, маски и подобни не ползвам. Не я боядисвам.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Мия я 3 пъти седмично..Използвам шампоан и балсам.. използвам сешоар рядко, понеже е много дълга и ако я суша всеки път ще стане метла. Преса и маша използвам само за специални случаи.Не я боядисвам.
Мия я през ден-два-три. Използвам шампоан и балсам. След това хининова вода и друг балсам, който предпазва от влага, топлина и т.н. Използвам сешоар много рядко. Използвам преса 1-2 пъти в седмицата, маша не ползвам. Слагам лак и пяна. Не я боядисвам.
Мия я през ден само с шампоан.
Изправям я с преса или със сешоар.
И понякога малко лак на бретона.
Къдря я с маша понякога и тогава слагам пяна.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
мия я през 2-3 дни,тоест по 3 пъти на седмица.
използвам шампоан и балсам за кестенява коса.
маска ползвам рядко,като има![]()
ползвам кристали
хининова вода
суша я със сешоар
изправям я или я къдря от време на време,зависи какво е времето.
слагам лак естествено в промишлени количества![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мия я около 4 пъти в седмицата , слагам шампоан и стоя около 2 часа с маска за овредена и суха коса , през 1-2 седмици я мажа със зехтин , след миене и слагам маска без отмиване и някви глупости за обем и за по лесно изправяне ,не ползвам сешоар , всеки ден я изправям с преса и хининова вода ползвам .. тва е май
мия я 3 пъти в седмицата само с шампоан
суша със сешоар
и изправям с преса почти всеки ден
+ много лак, братче..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
миене през ден+балсам, домашни маски когато се сетя и боядисване веднъж на.. месец и половина някъде.
мия я 2-3 пъти седмично
ползвам маски
суша я с четка и сушоар
ползвам лак за коса
топирам я
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?