- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв бански да си купя?
Значи аз съм на 14 години и ще ходя на екскурзия със целият си клас. Но имам един проблем не мога да си избера какъв бански да си купя... 45 килограма съм значи мисля че с килограмите няма да имам проблем.. но не мога да си избера дали цял .. или бански в две части да си взема... а и имам мъничък проблем.. които много ме затруднява не си харесвам пъпа.. а обичам бански в две части
.. моля ви ако можете дайте ми някакви съвети...защото дълго мислих, но не можах да измисля...какво да направя
..а също така бих искала банският някак си да направи гърдите ми да се отличават от на съученичките ми (да изглеждат малко по големи)
Благодаря ви..
![]()
![]()
![]()
промени каквото искаш и можеш, което не може го приеми каквото е, и започни да се харесваш.
бански - пробвай и квото си харесаш.. тъпо е да се допитваш до непознати, нито сме те виждали, нито знаем кое как ти стои.
съвета ми е да не се водиш по мода - взимай квото те кефи, без значение нов/стар модел.
Не можеш да си скриеш пъпа,ако не сега,все някога ще се съблечеш пред някого..Какво толкова има да не му харесваш,никой няма да гледа това
![]()
Вземи си в две части![]()
благодаря за съветите момичета..![]()
![]()
![]()
да не би пъпа да ти е навънка, като на повечето хора, че да не го харесваш... изобщо ква е причината, а колкото до бански не мога да ти кажа, пусни гола снимка и ще преценяможе и на лично
![]()
да такъв ми е пъпа и не си го харесвам.. изобщо![]()
![]()
![]()
да ви имам проблемите...
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
прозрачен
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Като толкова те е срам, защото не си вземеш от онези бански, чиято долна и горна част са свързани с тънка лента?
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
аз точно такъв й показахПървоначално написано от PIF
![]()
http://static.jewssip.com.s3.amazona...lery-sicom.jpg
а също така бих искала банският някак си да направи гърдите ми да се отличават от на съученичките ми (да изглеждат малко по големи)
ии за тоя пъп големия проблем, ще кажеш, че досега не си се събличала по бански.
Що просто не си купиш цял бански с твърди чашки? Това като че ли отговаря най-точно на изискванията ти.
Мен никога не са ме кефили банските тип сутиен.
Едно триъгълно горнище с лека подплата, да не е тънък такъв, ами едно небрежно дето стои и ще си бомба.![]()
Благодаря ви за съветите!![]()