.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какъв бански да си купя?

Значи аз съм на 14 години и ще ходя на екскурзия със целият си клас. Но имам един проблем не мога да си избера какъв бански да си купя... 45 килограма съм значи мисля че с килограмите няма да имам проблем.. но не мога да си избера дали цял .. или бански в две части да си взема... а и имам мъничък проблем.. които много ме затруднява не си харесвам пъпа .. а обичам бански в две части .. моля ви ако можете дайте ми някакви съвети...защото дълго мислих, но не можах да измисля...какво да направя ..а също така бих искала банският някак си да направи гърдите ми да се отличават от на съученичките ми (да изглеждат малко по големи) Благодаря ви..

промени каквото искаш и можеш, което не може го приеми каквото е, и започни да се харесваш.
    бански - пробвай и квото си харесаш.. тъпо е да се допитваш до непознати, нито сме те виждали, нито знаем кое как ти стои.
    съвета ми е да не се водиш по мода - взимай квото те кефи, без значение нов/стар модел.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не можеш да си скриеш пъпа,ако не сега,все някога ще се съблечеш пред някого.. Какво толкова има да не му харесваш,никой няма да гледа това
    Вземи си в две части

благодаря за съветите момичета..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Бански на лалета!
    Grumpy old madman

да не би пъпа да ти е навънка, като на повечето хора, че да не го харесваш... изобщо ква е причината, а колкото до бански не мога да ти кажа, пусни гола снимка и ще преценя може и на лично

да такъв ми е пъпа и не си го харесвам.. изобщо

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    да ви имам проблемите...
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Град
    бълХаристан
    прозрачен
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на PIF
    Като толкова те е срам, защото не си вземеш от онези бански, чиято долна и горна част са свързани с тънка лента?
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Цитирай Първоначално написано от PIF
    Като толкова те е срам, защото не си вземеш от онези бански, чиято долна и горна част са свързани с тънка лента?
    аз точно такъв й показах

http://static.jewssip.com.s3.amazona...lery-sicom.jpg

а също така бих искала банският някак си да направи гърдите ми да се отличават от на съученичките ми (да изглеждат малко по големи)

ии за тоя пъп големия проблем, ще кажеш, че досега не си се събличала по бански.

Що просто не си купиш цял бански с твърди чашки? Това като че ли отговаря най-точно на изискванията ти.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мен никога не са ме кефили банските тип сутиен.
    Едно триъгълно горнище с лека подплата, да не е тънък такъв, ами едно небрежно дето стои и ще си бомба.

Благодаря ви за съветите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си