.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Превръзки

Превръзки

Тренирам плуване и скоро имаме състезание и не трябва да пропускам тренировка Дойде ми днеска а утре сутринта трябва да съм там . Ако сложа на банския си нова привръзка преди да вляза тя дали ще се напои от водата в басейна ?
    И мисля за друг доста нехигиеничен вариант ... веднъж след трен видях че докато съм била в басена ми е дошло , а кръвта се беше задържала на банския и нищо във водата . Попринцип нямам нръвотечението НЕ ми е силно и ако вляза да плувам без нищо дали ще се види във водата ако ми потече или сигурно ще се задържи пак в банскя . .... понеже тампони не обичам .
    Дали е възможно около мен да се образува кървава локва ??

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Превръзката със сигурност ще се напои с вода,а така без нищо недей да рискуваш,че не се знае как ще ти тръгне кръвта и да не се изложиш там.Сложи тампон ще го изтърпиш докато си на плуването.После го махни.Друго решение не виждам.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Превръзката със сигурност ще се напои с вода,а така без нищо недей да рискуваш,че не се знае как ще ти тръгне кръвта и да не се изложиш там.Сложи тампон ще го изтърпиш докато си на плуването.После го махни.Друго решение не виждам.
    Брях,брях

Ейй...човек не си прави експерименти , защото и хода на тренировки по плуване и просто не става с превръски или пък без нищо , щото ще стане голям проблем...или с тампон или въобще не ходи...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    В никакъв случай недей с превръзки! А тампони не съм пробвала и не мога да ти кажа.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Във водата не ти тече толкова много!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Тампон. Нищо нЕма да ти стане, всички плувкини така правят.

Цитирай Първоначално написано от pamii
    Вярно ли е това ?? Защото попринцип на мен не ми тече силно и ако във водата ще се забави още повече да взема да рискувам без нищо .... ?

ае, вие сте ебати гнусните, честно. Т'ва да не ви е личния басейн? И други хора плуват в него, гмуркат се във водата и прочие, и вместо да си сложите един тампон, един прост тампон(няма да се отвориш, ако тва ти е опасението), ше си пускате секретите. не сте нормални, честно.

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Вземи си OB най-малкия размер и го напъхай така,че да не го усещаш. Няма страшно с тампоните. Може да отнеме повече време първото слагане, но какво пък...не рискувай. После махането е лесно - дърпаш и готово.
    Няма страшно. Просто бъди подготвена !
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Вярно ли е това ?? Защото попринцип на мен не ми тече силно и ако във водата ще се забави още повече да взема да рискувам без нищо .... ?
    Ти ненормална ли си? Представяш ли си какво ще стане, ако около теб във водата има кръв и някой види? Или ако като излезеш целите ти гащи са в кръв? Да не говорим, че е отвратително за останалите да си във водата, като си така, без тампон...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Именно. Как не ви е гадно? Аз ако съм през цялото време ще го мисля.. Аз като съм на даскало всяко междучасие съм в тоатлетната да не стане гаф, пък да вляза в басейн без тампон без нищо..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Именно. Как не ви е гадно? Аз ако съм през цялото време ще го мисля.. Аз като съм на даскало всяко междучасие съм в тоатлетната да не стане гаф, пък да вляза в басейн без тампон без нищо..
    +
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Aко сложиш превръзка тя яко ще се напуи и надуе и като излезнеш извън водата ще ти е изпъкнала на пут**та.И ако те видят всички ще ти се смеят, а и да не говорим, че тази превръзка като не напои с вода няма да попива цикъла.А ако идеш без превръзка рискуваш да се изпожиш и да ти тръгне и да стане около теб червено.Най-сигурно е с тампон.Колкото и да ти е гадно, трябва, тъй като ще си сигурна.А и особено ако тренираш плуване пак ще ти се наложи и не може все на късмета да разчиташ!!!

оооооооо не го прави с превръзка. Може и да падне и от опит казвам случи ми се мен на морето
    такъв срам . добре че беше море. а ако е басейн
    не подобре не рискувай
    26.05.10

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Вземи си OB най-малкия размер и го напъхай така,че да не го усещаш. Няма страшно с тампоните. Може да отнеме повече време първото слагане, но какво пък...не рискувай. После махането е лесно - дърпаш и готово.
    Няма страшно. Просто бъди подготвена !
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    оооооооо не го прави с превръзка. Може и да падне и от опит казвам случи ми се мен на морето
    такъв срам . добре че беше море. а ако е басейн
    не подобре не рискувай

Още едно заблудено дете

ае, вие сте ебати гнусните, честно. Т'ва да не ви е личния басейн? И други хора плуват в него, гмуркат се във водата и прочие, и вместо да си сложите един тампон, един прост тампон(няма да се отвориш, ако тва ти е опасението), ше си пускате секретите. не сте нормални, честно.

+1

На мен във водата не ми върви Наследствено ми е...Къде тренираш, между другото?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    еми тампонът е единствено решение.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    А откъде сте сигурни, че тампона няма да й падне?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    А откъде сте сигурни, че тампона няма да й падне?
    Няма как да стане

Сложи си тампон, нищо няма да ти стане. По-добре отколкото с превръзка. Тя ще попие водата и нищо няма да стане. А пък без нищо е ужасно. Ще вземе да ти текне там, ще се изложиш. Пък и не само, и други хора в този басейн има, не си само ти. Гадно е... Пък и като излезеш банския ти червен... ужас! Взимаш най-малките тампони и след това като излезеш веднага го махаш и слагаш превръзка и си готова.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    В никакъв случай не си слагай превръзка! Тя ще се напои страшно много и няма нишо да попива.. С превръзката пак може да се образува червено петно около теб.. Абсурд е да ходиш без нищо. Не знам дали е вярно, че не ти тече във водата, но не рискувай.. Аз преди тренирах плуване и единственото решение е тампон ..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си