- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Общежития
Някой да знае нещо за някакви общежития в София..? Колко се плаща, къде се намират, има ли вечерен час и какво става ако го нарушиш..? мерси предварително![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Е как в целия град да няма нито едно общежитие.. невъзможно..
Какви общежития ти трябват? Има студентски, част от тях се дават и на външни хора срещу заплащане. Има и пансиони към някои училища. Знам, че има и социални, но за тях се чака много.
^ами за пансионите към училищата искам да знам и за ей тези студентските дето се давали и на външни лица..
п.с. 7 клас съм![]()
На теб за какво ти трябва, да дойдеш тук да учиш ли или за няколко дена?
Знам, че в МУ има свободни места, но никога не съм се сблъсквала с проблема - общежития и не съм запозната. Звънни им и ги питай.
Ще уча във София, за това ми трябваПървоначално написано от shadow4e
.. А какво е МУ ??
Имам предвид Минно геоложки университет. Но ти щом си ученичка си харесай някое училище, зъниш им и ги питаш как стоят нещата. Може да нямат общежития, но пък да се договярт с друго училище. В София си е голям проблем с тези общежития при учениците.
Айде бе..
За тъпи и грозни селяндурки общежития няма. Цял живот на село - СПА процедури с мотиката, бюти маска с оборска тор, потни селяни ти дерат миризливата вулваПървоначално написано от SheIsAggressive
![]()
![]()
Grumpy old madman
ааа с тебе така ли правят друже.. айде лекаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
^^ С твоето(надуто) поведение няма д получиш много помощ тука![]()
Кои са тия гимназии..?Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Гимназията по мениджмънт на селскостопански единици!![]()
Grumpy old madman