- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кръв от носа и не му стана...
Здравейте...искам да попитам за вашето мнение по един въпрос![]()
С приятеля ми се натискахме,но трябваше да ми дойде и аз се колебаех дали да го направя ( а и щеше да ми е за пръв път) но той много се възбуди и беше много настоятелен.В същото време аз започнах да се дърпам в продължение на много време само го залъгвах без да правя каквото и да е ... и в един момент започна да му тече кръв от носа...стана изми си лицето,но след малко пак и пак...така 2-3 пъти за вечерта се случи. След това реших да действаме,но на него не му стана...
А да уточна ( беше подпиинал и то не малко количество )
Може ли това да е причината да не му е станало или е нещо друго ?
И защо му тече кръв от носа ? Можете ли да ми кажете причината....
Moito si e moe...chujdoto obsht0
еми наеш' кво' е станало?
на тебе ти е дошло през носа му![]()
Първоначално написано от 1234565
![]()
![]()
![]()
оо не не...
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Притеснение!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Мания като от анимационните филмчета,където им тече кръв от носа![]()
Иначе мега ФЕЙЛ за това ,че не му е станало
![]()
--------------------------------------------------------
писнало му е да му овърташ и накрая му е паднал![]()
тоз заслужава 1 черпенеПървоначално написано от 1234565
![]()
може не само да е пийнал,а и да е шмъркал,което обяснява кръвта от носа и тва че не му става![]()
Това сигурно е някакакъв вид косвена менструацияКръв от носа -> може да е вдигнал кръвно. От алкохола понякога не става.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не му е станал от алкохола. А иначе за кръвта от носа - няма никаква връзка. Има слаби капиляри. На мен оня ден ми тече три пъти в рамките на един ден - първият както си разглеждах книги из една книжарница, вторият си седях на компа, а третият се наведох рязко. Спокойно, не е от това, но те съветвам да не правите секс порядъчко пийнали... Вярно, че алкохолът притъпява болката в умерени количества, но в неумерени пък притъпява чувствителността и очевидно способността![]()
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 5:07 pm Заглавие:
1234565 написа:
еми наеш' кво' е станало?
на тебе ти е дошло през носа му
тоз заслужава 1 черпе
жена съм
wtf??Първоначално написано от 1234565
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.