.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Ревност!!!

Град
    isperih

Ревност!!!

Та да ви кажа, от дълго време търпя прищевките на приятелката ми-ревнуваше ме от какво ли не-от приятелите ми, семейството, братовчеди и братовчедки, за момичета да не говорим, не искаше да излизам никъде, а тази вечер се скарахме само защото ми държеше гаден тон и ми нервничеше защо съм излязъл на бала да поздравя няколко мои познати и да се върна вкъщи в 8:30 мисля че. Както и да е, кипнах, не издържах, а тя ми се хилеше, после ми каза, че ще прави каквото си иска, а тя наистина започва да се сближава с всички възможни момчета, които познавам и ме оставя да си ближа муцуната. Казах и всичко, що ми тежеше на душата, казах й, че винаги се мъча д ане я дразня-прибирам се рано от рожденни дни (10-11 часа) на най-добрит еми приятели-представяте ли си, даже когато няма никакви момичета, а само ние. Тя отиде на бал на едно момче, чиято сестра е приятелка на моята приятелка. Момчета е имало със сигурност, но си затворих очите затова, напила се, добре, а тя самата стояла до сутринта. Та, казах й, че винаги се караме заради нейните ревниви поведение, а когато си отмъсти, като ме изнерви до дупка, става още по-голяма кавга. Никога не иска да решим въпроса с говорене-затваря ми телефона, направо ми казва "чао", "прави каквото искаш" и такива от тоз сорт и накрая аз съм виновен, че съм бил един-два часа с приятел или ако съм придружил сестра ми до някъде. Не съм мека китка и не мога да позволявам да продължава така- това не е любов, е**л съм й любовта. Казах й, че свърши и ми олекна. Първото й оръжие, както винаги вече 1000 пъти ми казвано, че ме мрази; второто, че не иска да ме види; третото- да изчезвам и да мълча. Но аз я изпреварих за четвъртото, също милиони пъти ми казвано-"разделяме се". И бай, май, тя иска да е свободна, а не ми я дава тази шибана свобода поне малко. Всичко свърши и ми олекна, а сега като ви споделям, още повече ми олеква. Мерси, ако някой ме разбира и, естествено, може по някое коментарче!!!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Една такава прекалена равност разваля всичко...

Интересно ми е как е искала ти да не излизаш с еди-кой-си, след като тя самата го е правила...
    Лигла!

Постъпил си правилно.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на producenta
    бил съм в такава ситуация накрая точно тя ревнивата ми приятелка ми изневери около 5 пъти

като човек който е минал през това те съветвам не се занимавай бий и камшика по гъза и да се спасява има момичета които са къде къде по-добри
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

браво, брат! =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от producenta
    бил съм в такава ситуация накрая точно тя ревнивата ми приятелка ми изневери около 5 пъти
    те такива са най-големите комплексарки, пред очите си имам пример.

не бъди чехльо. прибирал си се, когато тя ти каже, излизал си, когато тя ти позволи - да не ти е майка? пълна гавра с теб и човешкото ти достойнство. браво, че си я зарязал, дано не я допуснеш отново в живота си.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Постъпил си правилно.
    но може би момичето ще те потърси пак ..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Човек , ти не беше ли писал подобна тема преди време , пак с такива ревности?
    А по темата - не те разбирам как си търпял , аз не бих могла...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    да не омекнеш като ти дойде с импровизираните сълзи да ти се извинява и да ти казва колко е проста и т.н.?! НЕ! Обещай ни, че няма да я допуснеш отново!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Или тя сериозно е кучка, или само ти се прави.. Ако само се прави, се предполага да те потърси, осъзнавайки, че е прекалила, но ако наистина не и пука за теб, просто всичко наистина е свършило..

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    НЯМА смисъл от подобна връска !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Една приятелка се държеше по същия начин ... ходеше с приятеля си 3 години момчето вече мислеше да живеят заедно а тя се чукаше с всички на ляво на дясно ... На него не му даваше никъде да мръдне и се поболяваше от ревност...
    Това е болес от която страдат доста комплесирани хора . Чувството да притежаваш някои и в същото време да имаш всички...
    Пич поговори с приятелката си за последно ако каже че ще си прави каквото иска зарежи я !
    Единствения който ще съжелява е тя
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не разбирам как си търпял това.Ревноста може да развали всичко.Добре си постъпил като сте се разделили,но мисля че ще те потърси и може да се съберете.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз това не бих могла да го търпя и един ден, не знам ти как си успявал.
    Много добре си постъпил, като си я зарязал. Такава ревност направо ми прилича на психически проблем. Пък и тези неща, които ти е казвала.. Добре, че си се осъзнал и си я резнал.
    И спря да се върти за миг земята..

Re: Ревност!!!

Ami spored men si postapil pravilno mnogo te e komandorila tazi
    bravo na teb nedei da bade6 muj pod 4ehul
    m@#!

евала малко са тези.които биха издържали такова поведение,браво че си я оставил

Ако те потърси, знай, че само седмица-две ще бъде твоето мило момиченце Не се залъгвай и изобщо не и давай нито шансове, нито надежди. Ако толкова много и харесва да се прави на царица да си намери някой, който би и търпил надменното поведение.

И все пак МНОГО си я търпял. Браво за решението
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе ти си за бой че си я оставил да си върти опашката.

Ама вече ще знаеш. Ако ти прави сечено - значи има нещо гнило. И любовта е мнооого назад в такава ситуация

Другия път скръцваш девойката отрано - хем да си знае мястото хем и правилата на играта.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не прави грешката отново да се върнеш при нея.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Eвала пич! Постъпил си правилно, няма да си чехъл я ...
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си