- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- добре де как може да има такива хора
Здравейте,моята история е следната
Запознах се с един барабанист в един сайт,той е от Русе,аз от Пловдив.7 године е по-голям от мен.От начало си писахме,чувахме се по тела,но разбрах че ме лъже.Беше почнал даже да ми казва че ме обича и нз си кво-дрън,дрън.Разбрах че още наняколко момичета казва това обичам те и явно за него аз не съм нищо.Блокирах го отсякъде и след 2 седмици не издържах и пак му писах.Не проумявам как има такива хора,дето самво лъжат,и искам да знае че аз знам че ме лъже.Смисъл да не ме прави на тъпа.Одеве му се обади някои и вика аа бища ми звъни ,а аз чух не говори с жена.И аз викам баща ти жена ли е?После не си призна,но накрая си призна.
Кажете ми какво да правя аз държа на него в смисъл свикнах с него искам да си пишем,Даже на Металика след един месец смятаме да ходим и да се видим там,но нз кво да правя
Куха лейкаПървоначално написано от teodora87
. Не ти отива на годините...
Ако ще и на 50 жени да казва, че ги обича, това теб не те касае. Де факто, нито си му гадже, нито си му съпруга, ти изобщо не присъстваш в живота му там, навън, извън кутията, така че нямаш никакво право да му търсиш сметка.
Сама позволяваш да те въртят и да те унижават, после се чудиш откъде ти е дошло.
И няма как да не отбележа, че е трагично, ако си '87 набор.
айде големите всезнайковци оплйха темата СЕга вече могат да спят спокойно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Боже .. човек не може да сподели проблем, защото всички тръгват да се заяждат! Що за разбиране проявявате!? Я.. малко толерантност, бе хора!
А иначе барабанистчето.. какво ти пука на още колко се обяснява в любов, не ходите, нали? Пишете си, чувствай се добре, вижте се на концерта. Според мен просто остави нещата така както са си.. не ги усложнявай излишно..![]()
Свири ли в група?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
За момиче на 23 години си доста наивна и глупава
А и от къде на къде ще му държиш сметка за това кой ми звъни,на колко момичета казва "Обичам те!" и прочие ...
Я излез от филма!!!Ти си просто момичето от интернет,момичето,с което се забавлява,когато няма какво да прави ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1Първоначално написано от 3oPuTy
А по тъпо заглавие,на тема не можа ли да измислиш ?
Хахаха.. Не се занимавай с тоя.. По хуу спри да му пишеш сега.. Да не вземеш да свикнеш още повече с него.. Намери си някой, който е г/д на твоите години и е от твоя град![]()
Не се привързвай към хора от интернетТова е голяма грешка..
Нямате връзка, затова и не трябва да те бърка кой му звъни, но щом те дразни това, явно в теб се появяват някакви чувства. Далеч сте един от друг, помисли си дали има смисъл да се забъркваш още повече.. А и не сте се виждали, така само си изграждаш някаква представа за него, но е напълно различно да си говорите очи в очи.. Абе ти си знаеш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
точно такаПървоначално написано от Candice
Трагикомедия
Зарежи и не му пиши повече , неможе той да се държи така с чувствата си .![]()
![]()
Вие сте си никакви... Какво искаш от този човек? Той не ти е длъжен за нищо![]()
АХА!!! *кима ентусиазирано*Първоначално написано от vesito13