^
Е да, ама кофтито при нея е, че едва ли не се познават от раждането.. Явно не е коя да е, да сте били примерно година или нещо, макар че пак е много. Излиза, че наистина сте преживели много, сега разбирам защо така се чувстваш.
Знам за какво говориш, защото и аз имаХ такова момиче, едва ли не всички първи спомени са със нея, цялото си детство, игри, излизания навън със нея съм прекарала. И в последно време, явно я ощипа нещо, събра се с грешните хора, една такава разглезена, със самочувствие до небето, сякаш определени хора са й под нивото да разговаря. Прави скандали, злоби се етц. Предполагам, че същото е и при теб.
А уж казват, че детското приятелство е най-силно.
При мен обаче е малко по-различно, защото от тая година сме в различни класове, пак от едно училище, но като се видим говорим общи приказки, здравей, здрасти и така. Аз вече нищо не искам да й споделям, защото за да се хареса в очите на друг, би "забравила", че повереното не се издава. Затова говорим си за училище, тук таме си разменяме някоя тетрадка и това е.
В началото като виждах, бях си казала, че сега от възрастта всички са такива, и няма да си намеря някой, който прилича на мен. Затова не се и пънех. Не съм се представяла пред другите за някоя друга, и хоп "намерих" си това момиче, макар че съдбата /тоест брат й / беше най-голямата причина да се осъзнаем колко си приличаме. Мисълта ми беше, че когато най-малко очаквах нещото да се случи, то стана.
Така че и ти, ако се стараеш да си друга, за пред някого, или тръгваш с нагласата да си намериш нова приятелка, няма да стане. Само ще си дойде, макар че доста трябва да почакаш за точния човек, ама може би така се предполага да стане, да преживееш още нещо, та да си извадиш поука.
Наистина е хубаво всеки път като направиш грешка, да преосмислиш какво е нередно, та за друг път да си с едно наум. Като ги виждаш такива лигли с безбожното самочувствие, като съответното момиче, направо бягай надалеч.
Дано поне нещо от това да ти е помогнало и наистина се надявам един ден да срещнеш такъв човек. Ако нещо има, питай също.